Emel Sayın

Emel Sayın

Son dakika Emel Sayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emel Sayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emel Sayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emel Sayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emel sayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 emel sayın haberi bulunmuştur. Tüm emel sayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri” töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze katliamına tepki gösteren Erdoğan, 'Herkes orada neler yaşandığını biliyor. Dünyanın anlı şanlı onca devlet yönetiminin İsrail'in katliam ve hırsızlık üzerine kurulu saldırıları karşısında eli kolu bağlı durması, insanlık adına utanç verici bir durumdur' ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir?
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Yeşilçam'da Fatma Girik, Filiz Akın, Emel Sayın, Belgin Doruk gibi unutulmaz isimleri seslendirerek hafızalara kazınan ünlü seslendirme sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kaç yaşında, neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde rol alacak: Melisa Döngel Emel Sayın'ı canlandıracak Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikalinde Marilyn Monroe'yu canlandıracaktı. Döngel, Marilyn'den sonra da Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmde Emel Sayın'ı canlandıracak.
7.09.2023 Magazin
Emel Sayın'dan üzen haber: Yürüyemez hale geldi, 3. kez ameliyata alındı
Emel Sayın'dan üzen haber: Yürüyemez hale geldi, 3. kez ameliyata alındı Ünlü sanatçı Emel Sayın bir süredir hastalıklarıyla boğuşuyor. Sayın, üçüncü kez ameliyat masasına yattı.
30.08.2023 Magazin
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Usta sanatçının performansı ve eşsiz repertuvarıyla dolu dolu geçen gece, Yeşilçam nostaljisi yaşayan dinleyicilere keyifli bir müzik yolculuğu yaşattı.
24.06.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Filiz Akın ikinci kez ameliyat masasına yattı!
Filiz Akın ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın, kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle daha önce operasyon geçirmişti. 80 yaşındaki sanatçı ikinci kez ameliyat masasına yattı.
27.02.2023 Magazin
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı!
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı! Yeşilçam'ın mavi gözlü güzeli Emel Sayın, Zorlu PSM’deki konserini izlemeye gelen Nükhet Duru ve Nilgün Belgün’ü sahneye davet etti. Üç usta sanatçı “Feride” şarkısının ritmine kendilerini böyle kaptırdı!
2.02.2023 Magazin
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, geçen ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Akın'dan hayranlarını endişelendiren haber geldi.
30.01.2023 Magazin
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı, hayat arkadaşı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
23.01.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi! Ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. Bülent Ersoy’dan Muazzez Abacı’ya, Sibel Can’dan Ebru Gündeş’e kadar şarkıları yorumlanan Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı ile tanınıyordu. Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Peki, Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul öldü mü, neden öldü? Hülya Şenkul hasta mıydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
24.11.2022 Magazin
Emel Sayın'dan şaşırtan estetik itirafı!
Emel Sayın'dan şaşırtan estetik itirafı! Yeşilçam’ın Mavi Boncuk’u Emel Sayın, TRT Radyo1'de 'Kum Saati' programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Emel Sayın, estetiğe karşı olmadığını belirtti.
10.10.2022 Magazin
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Muhteşem bir konsere imza atan sanatçı, sevenlerini, geçmişte yolculuğa çıkartarak, unutamayacakları bir gece armağan etti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi Emel Sayın şarkılarına doyamadı.
24.09.2022 Magazin
Zeynettin Maraş kimdir, öldü mü? Kaç yaşında ve neden öldü? Bestekar Zeynettin Maraş’ın şarkıları ve hayat hikayesi…
Zeynettin Maraş kimdir, öldü mü? Kaç yaşında ve neden öldü? Bestekar Zeynettin Maraş’ın şarkıları ve hayat hikayesi… Uzun süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele eden 95 yaşındaki sanatçı Zeynettin Maraş hayatını kaybetti. Peki, Bestekar Zeynettin Maraş kimdir?
23.09.2022 Magazin
Usta sanatçı Emel Sayın'dan kardeşine veda...
Usta sanatçı Emel Sayın'dan kardeşine veda... Usta sanatçı Emel Sayın'ın akciğer kanseri tedavisi gören kardeşi Fatma Tektaş, geçtiğimiz cumartesi günü hayatını kaybetmişti. Fatma Tektaş, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi
9.08.2022 Magazin
Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti
Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın hayatını kaybetti Usta sanatçı Emel Sayın'ın uzun süredir tedavi gören kardeşi Fatoş Sayın, hayatını kaybetti. Sayın, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Emel Sayın, üç yıl önce de diğer kız kardeşi Şenel Sayın’ı kanser nedeniyle kaybetmişti.
6.08.2022 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Emel Sayın gençlik halini paylaştı: Bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu!
Emel Sayın gençlik halini paylaştı: Bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu! Sanatçı Emel Sayın, sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu. Gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayan Sayın'ın paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü
20.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emel Sayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emel sayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.