Gazete Vatan Logo
Magazin Filiz Akın'dan iyi haber geldi!

Filiz Akın'dan iyi haber geldi!

Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.

Filiz Akın'dan iyi haber geldi!

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın, geçtiğimiz aylarda geçirdiği akciğer rahatsızlığının ardından 42 derece ateşle hastaneye kaldırılmıştı. Sepsis nedeniyle tansiyonu tehlikeli derecede düşük olan, ateşi 42 dereceye çıkan Filiz Akın, yoğun bakıma alınmış ve midesine tüp takılmıştı.

Tatil için Miami’de bulunan oğlu İlker İnanoğlu, sanatçının rahatsızlığını öğrenir öğrenmez ilk uçakla İstanbul’a dönmüştü. Üç gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Akın, sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurmuştu.

Yeşilçam yıldızı Filiz Akın, tedavisini üstlenen sağlık çalışanlarına teşekkür etmiş ve "Bende bu sağlık meleklerinin gayretiyle iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi. Belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi. Gene de şükür; başta Fatih Çakır olmak üzere Burçak Uzuntaş ve Gamze Sarıkaya’ya çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullanmıştı.

"SİZLERE TEŞEKKÜRLERİM HİÇ BİTMEZ"

Ocak ayında midesindeki tüp çıkartılan Filiz Akın'ın sağlık durumu iyiye gitmiş hatta 79'uncu doğum gününü de evinde kutlamıştı. Doğum gününü sosyal medya hesabından kutlamayı da ihmal etmeyen Akın, Yeşilçam yıllarından bir fotoğrafını paylaştı ve gönderisine; “Sevgiyi, saygıyı, alkışı tattırdığı için hayata ve sizlere teşekkürlerim hiç bitmez” notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

Paylaşıma ünlü isimlerden yorumlar gelmişti. Türkan Şoray, “Nice mutlu yaşların olsun dünya güzelim, prensesim, nazlı çiçeğim” derken; Emel Sayın, “Huzur veren, iyilik, güzellik saçan varlığınla hep sevilen, hep sayılan oldun” notunu düştü. Perihan Savaş da “Sen muhteşemsin” mesajlarıyla Akın’ın yeni yaşını kutlamıştı.

GÜZEL HABERİ EŞİ DUYURDU

Kısa bir süre sonra ise ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle Filiz Akın'ın boğazından parça alınmıştı. Usta oyuncunun, tahlil sonuçlarının temiz çıktığı öğrenildi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Filizakink (@filizakink)'in paylaştığı bir gönderi

İyi haberi eşinden alan Filiz Akın, Sönmez Köksal ile birlikte çekilen bu anlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Akın, gönderisine, "Eşim benden de endişeli olunca, raporun yazılmasını beklemeden kötü huylu nodül olmadığını öğrenip geldiği günden. İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.Günaydın" ifadelerini not düştü.

Haberin Devamı

Takipçileri ise usta oyuncunun paylaşımına, "Geçmiş olsun" mesajları yağdırdı.