Gazete Vatan Logo
Magazin Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!

Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!

Ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. Bülent Ersoy’dan Muazzez Abacı’ya, Sibel Can’dan Ebru Gündeş’e kadar şarkıları yorumlanan Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı ile tanınıyordu. Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Peki, Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul öldü mü, neden öldü? Hülya Şenkul hasta mıydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!

Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!

Ünlü söz yazarı Hülya Şenkul vefat etti. Haberi magazin basınında felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay verdi. 5 aydır hastanede tedavi göre Hülya Şenkul’un hayatı ve ölüm nedeni araştırılıyor.

HÜLYA ŞENKUL KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? İŞTE BİYOGRAFİSİ

90’lı yıllarda çok sayıda pop şarkısında da imzası olan ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul, aslen Orhangazi’ye bağlı Narlıcalıdır.

Şiirleri çok sayıda ünlü besteci tarafından bestelenen Hülya Şenkul’un şarkıları Bülent Ersoy, Muazzez Abacı, Emel Sayın, Adnan Şenses, Hüner Coşkuner, Sibel Can, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Emrah ve Alişan gibi çok sayıda sanatçı tarafından yorumlanmıştır. Şarkıları arasında Serdar Ortaç’ın okuduğu “Zakkum Çiçekleri”, Emrah’ın okuduğu “Hey Hey Taksi” ve Bülent Ersoy’un yorumladığı “Ya Onu Geri Ver Ya Beni de Al” gibi eserler bulunuyor.