Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen

Son dakika Hulusi Kentmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hulusi Kentmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hulusi Kentmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hulusi Kentmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hulusi kentmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 hulusi kentmen haberi bulunmuştur. Tüm hulusi kentmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi
Hulusi Kentmen'in vasiyetini torunu yerine getirdi Yeşilçam’ın babacan oyuncusu Hulusi Kentmen’in 1961 yılında açtığı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle kapattığı Hulusi Kentmen Tiyatrosu, torunu Melek Kentmen tarafından yeniden kuruldu. Dedesinin vasiyetini yerine getiren Melek Kentmen, ilk olarak “Yeşilçam Müzikali”ni seyirciyle buluşturacak.
8.04.2023 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Hurda şekilde aldı, 6 senede tamamen yeniledi! '60 bin dolar edeceğini düşünüyorum'
Hurda şekilde aldı, 6 senede tamamen yeniledi! '60 bin dolar edeceğini düşünüyorum' Ankara'da besici Abdullah Özyetiş (62), hurda şeklinde aldığı 1955 model klasik otomobili, büyükbaş hayvanlarını beslediği ahırda 6 senede restore ederek trafiğe çıkardı.
13.07.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım!
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim?
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit’in başrollerini paylaştığı Sev Kardeşim filmi bayramda nostalji kuşağında yayınlanıyor. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Sev Kardeşim filminin konusu ne? İşte Sev Kardeşim oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu!
"Ah Nerede" dizisinde Hulusi Kentmen’i oynayacak kişi belli oldu! "Ah Nerede" dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Dizide Hulusi Kentmen’i oynayacak oyuncu da belli oldu.
20.04.2022 Magazin
Tuğba Özay, 'Külahım Anlat' filminde gelin oldu!
Tuğba Özay, 'Külahım Anlat' filminde gelin oldu! Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Kahramanmaraş'ta çekimleri devam eden 'Külahıma Anlat' sinema filminde gelinlik giyip Okan Karacan ile evlendi. Düğün çekimlerinde hem oyuncular hem de set ekibi eğlendi.
12.12.2021 Magazin
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber!
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber! Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez Aydın'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun zamandır kanserle mücadele eden usta oyuncu 76 yaşındaydı. Peki, Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? İşte Metin çekmez filmleri, dizileri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
25.08.2021 Gündem
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez (76), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.
25.08.2021 Magazin
Hayat Bayram Olsa filmi ne zaman, nerede çekildi? Hayat Bayram Olsa oyuncuları kim?
Hayat Bayram Olsa filmi ne zaman, nerede çekildi? Hayat Bayram Olsa oyuncuları kim? Hayat Bayram Olsa filminin başrollerini Kadir İnanı ve Hülya Koçyiğit paylaşıyor. Filmde, aralarında düşmanlık olan bir adamla bir kadının birbirlerine âşık olması konu edilir. Usta oyunculardan oluşan kadrosu izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, Hayat Bayram Olsa filmi ne zaman, nerede çekildi? Hayat Bayram Olsa oyuncuları kim? Hayat Bayram Olsa filmi kaç yılında çekildi? İşte Hayat Bayram Olsa filmi oyuncuları...
11.07.2021 Gündem
Hulusi Kentmen'in evi için restorasyon çalışması başlatıldı
Hulusi Kentmen'in evi için restorasyon çalışması başlatıldı İzmit Belediyesi, Yeşilçam’ın tatlı sert, babacan karakteri Hulusi Kentmen’in İzmit’te bulunan evi için restorasyon çalışması başlattı.
24.10.2020 Yaşam
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne?
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne? Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında gösterilen Oh Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Hale Soygazi yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Oh Olsun filmi oyuncu kadrosunda bir çok usta oyuncu da bulunuyor. Peki, Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte, Oh Olsun filminin oyuncuları ve konusu...
19.07.2020 Gündem
Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu...
Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu... Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı başrollerini Tarık Akan ve Emel Sayın'ın paylaştığı Yalancı Yarim filmi Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Peki, Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu...
12.07.2020 Gündem
Sev Kardeşim filmi kaç yılında çekildi? Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim konusu ve oyuncuları!
Sev Kardeşim filmi kaç yılında çekildi? Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim konusu ve oyuncuları! Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği Sev Kardeşim filminin başrollerinde Yeşilçam'ın usta oyuncuları Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdı. Peki, Sev Kardeşim filmi ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Sev Kardeşim filmi konusu ve oyuncuları...
5.07.2020 Gündem
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne?
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı Senaryosunu Sadık Şendil ve Suphi Tekniker'in yazdığı Öyle Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Müjde Ar yer alıyor. Peki, Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Öyle Olsun filmi hakkında bilmeniz gerekenler...
21.06.2020 Gündem
Kara Murat Ölüm Emri oyuncuları kim? Kara Murat Ölüm Emri nerede çekildi?
Kara Murat Ölüm Emri oyuncuları kim? Kara Murat Ölüm Emri nerede çekildi? Kara Murat Ölüm Emri, Kara Murat film serisinin üçüncü filmidir. Natuk Baytan'ın yönettiği ve senaryosunu Rahmi Turan'ın eserinden Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in birlikte yazdığı 1974 yılı Türk yapımı sinema filminin başrollerinde Cüneyt Arkın, Feri Cansel, Cemil Şahbaz ve Melek Ayberk yer alıyor.
20.06.2020 Gündem
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta Mustafa Koç’tan Ayhan Işık’a kadar birçok ünlünün de kullandığı otomobillerin yer aldığı Klasik Otomobil Festivali kapılarını açtı. Festivalde 500 klasik otomobil sergileniyor.
29.06.2018 Ekonomi
Cem Mumcu: Aşktan korkan aşık olamaz
Cem Mumcu: Aşktan korkan aşık olamaz Psikiyatrist-yazar Cem Mumcu’nun “Zoraki Yolculuk / Accidental Travel” isimli ikinci kişisel sergisi Joint Idea Arnavutköy’de açıldı. Mumcu, eserlerinin kendi içsel yolculuğunu yansıttığını ifade ediyor.
22.12.2017 Arşiv
'Dizi ve film teklifi aldım'
'Dizi ve film teklifi aldım' AK Parti Grup Başkan Vekilli Mustafa Elitaş, Kayseri'de milletvekilleiyle sakal sohbeti yaptı...
29.09.2021 Gündem
Avrupalı gibi kazanıp Arap gibi yaşamak istiyoruz
Avrupalı gibi kazanıp Arap gibi yaşamak istiyoruz Fotoğraflar: Barış ACARLIEğlence hayatına yön veren İzzet Çapa ile gece hayatını, ünlüleri ve gündemi konuştuk...
19.07.2014 Arşiv
Şener’in yaptığı ırçılık!
Şener’in yaptığı ırçılık! Meireles açıklaması tepkiyle karşılandı
24.12.2012 Futbol
Memura farklı müjde!
Memura farklı müjde! Türkiye tarihi bir değişikliğe daha imza attı...
1.05.2012 Ekonomi
Hakimden İklim Kaleli’ye ilginç soru
Hakimden İklim Kaleli’ye ilginç soru ‘Madem Baykal taciz etti, niçin yeniden aradınız?’
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hulusi Kentmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hulusi kentmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.