Tansel Öngel

Tansel Öngel

Son dakika Tansel Öngel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tansel Öngel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tansel Öngel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tansel Öngel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tansel öngel gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 tansel öngel haberi bulunmuştur. Tüm tansel öngel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol Kanal D’nin yarışma programı “Yıldız De Bana”nın yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Jüri üyesi Hülya Avşar, yarışmanın büyük ödülü hakkında “Kazanan yarışmacıların yerleri hazır. Birinci olan kadın ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacak” dedi.
13.04.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de!
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan, yarışma programı Yıldız De Bana 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.
7.04.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu yeni projesi hakkında konuştu!
Ünlü oyuncu yeni projesi hakkında konuştu! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı Yıldız De Bana’nın sunucusu Deniz Tansel Öngel yeni programı hakkında düşünlerini paylaştı.
5.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar!
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandıracak olan yarışma programı Yıldız De Bana her cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
4.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor?
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor? Yıldız De Bana uyarlama mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart Cuma akşamı Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Yıldız De Bana yarışmasının jüri üyeliklerini Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün yaptığı Yıldız De Bana'yı Tansel Öngel sunuyor. Peki Yıldız De Bana programı hangi ülkelerde yayınlanıyor?
31.03.2023 Televizyon
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
31.03.2023 Magazin
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor!
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” 31 Mart Cuma günü canlı yayınla ekrana geliyor.
29.03.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu!
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı Yıldız De Bana’ nın yayın tarihi belli oldu.
28.03.2023 Televizyon
Tansel Öngel 'Yıldız De Bana' programının sunucusu oldu
Tansel Öngel 'Yıldız De Bana' programının sunucusu oldu Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
26.03.2023 Magazin
Tansel Öngel: Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi
Tansel Öngel: Oynadığım karakterlerin hiçbiri ben değildi Geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel, Gardırop dergisine hakkında bilinmeyenlerini anlattı. Ünlü oyuncu, "Hayat verdiğin karakterlerle benzer yönün var mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
6.10.2022 Magazin
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', sezon finaliyle 10 Haziran Cuma gecesi izleyicisiyle buluştu.
11.06.2022 Televizyon
Arda ile Omuz Omuza 122. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 122. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Tansel Öngel tarifi dinleyerek "Kıymalı Empanadas ve Chimichurri" yapmaya çalışacak.
24.03.2022 Televizyon
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler!
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler! İddialara göre Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de bulunduğu bir grup ünlü isim Bektaşiliğe gönül vermişti. Kadir Doğulu kendisine bu konuda sorulan sorulara Kadir Doğulu “Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler" yanıtı vererek yeniden gündem oldu.
11.02.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'na başrol oyuncusu veda ediyor!
Masumlar Apartmanı'na başrol oyuncusu veda ediyor! Reytinglerde başlardaki başarısını sürdüremeyen Masumlar Apartmanı'nda yeni sezonda diziye dahil olan başrol oyuncusu Melisa Şenolsun diziye veda ediyor.
7.02.2022 Magazin
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor?
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor? Maske Kimsin Sen programı yayınlandığı günden beri eleştirilerin hedefindeydi. Maske Kimsin Sen, programının ekran macerasını noktalayacağı iddia ediliyor. Yarışmacının yapımcısı Fatih Aksoy söz konusu iddialara yönelik açıklama yaptı. Peki, Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?
4.02.2022 Televizyon
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor? Ekranların sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?”’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in oturduğu programın ekranlara veda edeceği sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…
1.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tansel Öngel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tansel öngel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.