Gazete Vatan Logo

“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?

Ekranların sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?”’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in oturduğu programın ekranlara veda edeceği sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…

“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?

Deniz Tansel Öngel’in sunduğu, Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in de jüri koltuğunda oturduğu sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?” ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. Maske Kimsin Sen? programının yayından kaldırılacağı konuşuluyor. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…

“MASKE KİMSİN SEN?” FİNAL Mİ YAPIYOR?

Alışılmışın dışında formatı ile dikkat çeken eğlence programı Maske Kimsin Sen? İle ilgili iddialar gündemde. Sosyal medyada, sevilen programın final yapacağı ve yayından kaldırılacağı konuşuluyor. Cumartesi günleri yayınlanan yarışmanın 9. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un dedektiflik rolünü üstlendiği Maske Kimsin Sen? ekran macerasında 7 bölümü geride bıraktı.

Programda; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı