Maske Kimsin Sen

Maske Kimsin Sen

Son dakika maske kimsin sen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maske kimsin sen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maske kimsin sen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maske Kimsin Sen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maske kimsin sen gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 maske kimsin sen haberi bulunmuştur. Tüm maske kimsin sen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den mest eden kare
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den mest eden kare Pis Yedili dizisiyle ünlenen Eda Ece, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile magazin gündemine damga vurdu. 'Maske Kimsin Sen?' Programınki sunuculuk performansı ile de adından söz ettiren güzel oyuncu, sosyal medya pozuyla hayranlarını büyüledi.
20.08.2022 Magazin
40 yaşındaki Özge Borak, mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı
40 yaşındaki Özge Borak, mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı Ihlamurlar Altında, Küçük Kadınlar, İstanbullu Gelin gibi projelerde yer alan Özge Borak, bu senenin başında yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' programında 'Aslan' maskesinin ardındaki isim çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Ekranların tanınan simalarından biri olan Özge Borak, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.
14.07.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
Kubilay Aka ile görüntülenmişti! Aslı Bekiroğlu aşk iddialarına son noktayı koydu
Kubilay Aka ile görüntülenmişti! Aslı Bekiroğlu aşk iddialarına son noktayı koydu 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında birlikte yer aldığı meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ve aşk iddiası ardından Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten Aslı Bekiroğlu, Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden genç oyuncu, Aka ile aşk iddialarına son noktayı koydu.
26.03.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka aşk mı yaşıyor? Çağrı Telkıvıran'dan flaş hamle...
Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka aşk mı yaşıyor? Çağrı Telkıvıran'dan flaş hamle... Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın, sürpriz bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Yarışmanın jüri üyelerinden Doğu Demirkol'un yayınladığı videoda, ikili el ele görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
22.02.2022 Magazin
Keremcem'den hararetli konuşma! "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz!"
Keremcem'den hararetli konuşma! "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz!" 'Maske Kimsin Sen?' adlı yarışmada boy gösteren şarkıcı Keremcem, önceki akşam esmer bir güzelle Arnavutköy'de görüntülendi. Baş başa yemek yiyen ikiliden ünlü isim, bir ara kalkıp hararetli bir telefon konuşması yaptı. Keremcem'in "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz" diyerek telefonu kapatması akıllara eski aşkı İranlı Gazel'i getirdi.
22.02.2022 Magazin
Özge Borak 40 yaşına girdi! 'Yeni bir seriye geçiş yaptım'
Özge Borak 40 yaşına girdi! 'Yeni bir seriye geçiş yaptım' Son olarak 'Menajerimi Ara' adlı dizide rol alan Özge Borak, 40 yaşına girdi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu mutluluğunu, sosyal medyada da paylaştı.
20.02.2022 Magazin
'Maske Kimsin Sen'de dinazor belli olunca Alican Yücesoy isyan etti! 'Seni mahvedeceğim'
'Maske Kimsin Sen'de dinazor belli olunca Alican Yücesoy isyan etti! 'Seni mahvedeceğim' Final yapma kararı alan Maske Kimsin Sen yarışmasında Dinozor maskesinin altındaki isim Müge Boz oldu. Müge Boz'un yakın arkadaşı Alican Yücesoy açıklamasında "Senle koca bir gün geçirdik nasıl olur ya?" dedi.
6.02.2022 Magazin
Melis Sezen'in erkek kardeşine yorum yağdı! "Melis Sezen'in erkek hali"
Melis Sezen'in erkek kardeşine yorum yağdı! "Melis Sezen'in erkek hali" En çok konuşulan programlardan olan Maske Kimsin Sen'in jürisi olan ve Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen'in erkek kardeşi sosyal medyada paylaşım yapınca dikkat çekti. Ablasını geçtiğimiz ay ödül töreninde yalnız bırakmayan Polat Sezen'e "Melis Sezen'in erkek hali" yorumları yapıldı.
6.02.2022 Magazin
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor?
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor? Maske Kimsin Sen programı yayınlandığı günden beri eleştirilerin hedefindeydi. Maske Kimsin Sen, programının ekran macerasını noktalayacağı iddia ediliyor. Yarışmacının yapımcısı Fatih Aksoy söz konusu iddialara yönelik açıklama yaptı. Peki, Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?
4.02.2022 Televizyon
Eda Ece eski halini paylaştı! "Annemin doğurduğu buydu"
Eda Ece eski halini paylaştı! "Annemin doğurduğu buydu" Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı ve ve Maske Kimsin Sen? programında jüri koltuğunda oturan Eda Ece, yıllar önceki halini paylaştı. Eda Ece, paylaşımına "Annemin doğurduğu buydu, sonra olanlar dizilerde oldu" notunu düştü.
2.02.2022 Magazin
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor?
“Maske Kimsin Sen?” yayından kaldırıldı mı? “Maske Kimsin Sen?” final mi yapıyor? Ekranların sevilen eğlence programı “Maske Kimsin Sen?”’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen’in oturduğu programın ekranlara veda edeceği sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor? İşte detaylar…
1.02.2022 Gündem
Maske Kimsin Sen? son bölümüne Melis Sezen damga vurdu!  Oyuncuya yorum yağdı...
Maske Kimsin Sen? son bölümüne Melis Sezen damga vurdu! Oyuncuya yorum yağdı... Melis Sezen son dönem tercih ettiği kıyafetlerle hayranlarını mest ediyor. Maske Kimsin Sen? son bölümünde Melis Sezen bir takım giydi. Ancak Melis Sezen'in takımının altı yoktu. Yalnızca ceket-gömlek kombini gibi görünen kıyafetiyle pozlar veren oyuncuya yorum yağdı.
30.01.2022 Magazin
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Melis Sezen'den aşk açıklaması! 'Hayatımın her yerinde'
Melis Sezen'den aşk açıklaması! 'Hayatımın her yerinde' Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, 'Maske Kimsin Sen?' yarışması ile de ekrana geliyor. Altın Kelebek'te aldığı ödülle dikkat çeken genç oyuncu, Alem Dergisi'ne röportaj verdi.
26.01.2022 Magazin
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı?
Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un juri olduğu, Tansel Öngel'in sunduğu Maske Kimsin Sen, yayınlanan son bölümüyle gündem oldu. Maske Kimsin Sen'de yaşanan ifşa krizi sosyal medyanın diline düştü. Dün akşam yayınlanan bölümde ise elenen kişi Ayna oldu. Ayna'nın kim olduğu ise merak ediliyordu. Peki, Maske Kimsin Sen Ayna kim çıktı? Biran Damla Yılmaz kimdir? İşte detaylar...
23.01.2022 Magazin
Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı!
Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı! Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ve son zamanlarda 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasıyla adından söz ettiren Eda Ece, ikinci kez koronavirüse yakalandı.
19.01.2022 Magazin
Melis Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' için iddialı seçim! "Sana kırmızı çok yakışıyor"
Melis Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' için iddialı seçim! "Sana kırmızı çok yakışıyor" Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, 'Maske Kimsin Sen?' yarışması için iddialı kıyafetler seçmeye devam ediyor. Altın Kelebek için derin dekolte giyen Melis Sezen yeni projesi için ise derin bacak yırtmaçlı kırmızı bir elbise giyip poz verdi.
13.01.2022 Magazin
Eda Ece'den rol arkadaşına şaşırtan yorum! ''Hakkımı helal etmiyorum''
Eda Ece'den rol arkadaşına şaşırtan yorum! ''Hakkımı helal etmiyorum'' Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Eda Ece, rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a yaptığı 'Maske Kimsin Sen?' yorumuyla dikkat çekti.
12.01.2022 Magazin
Melis Sezen yine kıyafetiyle gündemde!
Melis Sezen yine kıyafetiyle gündemde! Maske Kimsin Sen? yarışmasında jüri olan Melis Sezen program için iddialı seçimler yapmasıyla dikkat çekiyor. Sadakatsiz oyuncularından Sezen'in kıyafetlerinin fiyatı gündemde.
10.01.2022 Magazin
Yasak Elma ne zaman başlıyor 2022? Bu akşam Yasak Elma var mı, neden yok? FOX TV yayın akışı 10 Ocak!
Yasak Elma ne zaman başlıyor 2022? Bu akşam Yasak Elma var mı, neden yok? FOX TV yayın akışı 10 Ocak! Yasak Elma bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Yasak Elma’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Yasak Elma, en son 126. bölümü ile 27 Aralık günü ekranlara gelmişti. Yılbaşı haftasının geride kalmasıyla 10 Ocak Pazartesi günü Yasak Elmanın olup olmadığı FOX TV yayın akışı üzerinden sorgulanıyor. Peki, Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor 2022? Bugün Yasak Elma var mı, bu akşam Yasak Elma neden yok?
10.01.2022 Televizyon
Melis Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' açıklaması!
Melis Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' açıklaması! Gündeme bomba gibi giriş yapan Maske Kimsin Sen? yarışmasında jüri olan Melis Sezen geçtiğimiz gün yeni projesiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Sadakatsiz dizisinde de yer alan oyuncu program için "Eğlenceli bir program oluyor" yorumunda bulundu.
9.01.2022 Magazin
'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında jüri olan Melis Sezen iddialı kıyafetiyle gündemde!
'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında jüri olan Melis Sezen iddialı kıyafetiyle gündemde! Başladığı günden beri tartışma yaratan 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında jüri olan Melis Sezen yeni bölüm için iddialı bir seçim yaptı. Son dönemde dekolteli tercihleriyle beğeni toplayan Melis Sezen giydiği kıyafeti sosyal medyadan paylaştı. Sezen'den 'Maske Kimsin Sen?' için yine cesur bir tercih geldi.
6.01.2022 Magazin
Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?
Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci rolüyle dikkat çeken Tansel Öngel, Maske Kimsin Sen yarışmasını sunmaya başladı. Tansel Öngel için diziden ayrılıyor iddiaları da gündeme gelmeye başladı.
5.01.2022 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman?
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey bugün var mı, Evlilik Hakkında Her Şey bugün neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünün bugün olup olmadığı sorgulanıyor. Evlilik Hakkında Her Şey yılbaşı tatilinin ardından ekranlara gelmeyecek. Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman?
4.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Maske Kimsin Sen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maske kimsin sen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.