Özge Borak

Özge Borak

Son dakika özge borak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özge borak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özge borak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Borak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge borak gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 özge borak haberi bulunmuştur. Tüm özge borak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
26.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Özge Borak'tan özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraf!
Özge Borak'tan özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraf! Ünlü oyuncu Özge Borak katıldığı 'Empati' programında özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülent Şakrak ve Ata Demirer ile evlenip boşanan Özge Borak neden çocuk sahibi olmadığını da anlattı.
17.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Özge Borak'ın en acı günü! Babaannesini toprağa verdi
Özge Borak'ın en acı günü! Babaannesini toprağa verdi Özge Borak'ın babaannesi Neriman Borak hayatını kaybetmişti. Ünlü isim, son olarak bugün toprağa verilecek olan babaannesiyle ilgili yaptığı duygusal bir paylaşımla dikkat çekti.
8.03.2023 Magazin
Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti!
Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti! Birçok başarılı yapımda rol alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesinin yoğun bakımda olduğunu ve entübe edildiğini duyurmuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda babaannesini kaybettiklerini duyurdu.
6.03.2023 Magazin
Özge Borak'ın dalış merakı! Sosyal medyadan paylaştı
Özge Borak'ın dalış merakı! Sosyal medyadan paylaştı Özge Borak geçtiğimiz yıllarda Maldivler’e giden oyuncu bu kez de rotasını Filipinler’e çevirdi. Sosyal medya hesabından da 'manidar' bir paylaşım yaptı.
11.01.2023 Magazin
Özge Borak'tan tekne pozları! 'Süper kahraman edasıyla dalarım"
Özge Borak'tan tekne pozları! 'Süper kahraman edasıyla dalarım" Oyuncu Özge Borak, son güneşlerin tadını çıkartıyor. Ünlü isim şimdilerde Muğla'da tatil yapıyor. Siyah mayosu ile objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dalış öncesi teknede verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin
Özge Borak takipçilerini yıllar öncesine götürdü: Bu dünyadan göçeli 13 sene olmuş
Özge Borak takipçilerini yıllar öncesine götürdü: Bu dünyadan göçeli 13 sene olmuş Oyuncu Özge Borak, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Borak yıllar önce çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Kaybettiği halasını yad eden ünlü oyuncu, "Halam melek gibi bir kadındı. Bu dünyadan göçeli 13 sene olmuş" ifadelerini kullandı.
24.08.2022 Magazin
40 yaşındaki Özge Borak, mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı
40 yaşındaki Özge Borak, mayolu pozuyla gençlere taş çıkarttı Ihlamurlar Altında, Küçük Kadınlar, İstanbullu Gelin gibi projelerde yer alan Özge Borak, bu senenin başında yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' programında 'Aslan' maskesinin ardındaki isim çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Ekranların tanınan simalarından biri olan Özge Borak, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.
14.07.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Özge Borak 40 yaşına girdi! 'Yeni bir seriye geçiş yaptım'
Özge Borak 40 yaşına girdi! 'Yeni bir seriye geçiş yaptım' Son olarak 'Menajerimi Ara' adlı dizide rol alan Özge Borak, 40 yaşına girdi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu mutluluğunu, sosyal medyada da paylaştı.
20.02.2022 Magazin
Özge Borak ve sevgilisi el ele görüntülendi
Özge Borak ve sevgilisi el ele görüntülendi Ünlü oyuncu Özge Borak önceki akşam Alaçatı'da görüntülendi. Sezon sonu Borak, sevgilisi ile Alaçatı sokaklarında gezerken objektiflere yansıdı.
28.08.2021 Magazin
Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?
Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah filmi Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor. Peki Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi?
18.08.2019 Televizyon
Özge Borak'tan evlilik açıklaması
Özge Borak'tan evlilik açıklaması Özge Borak ikinci evliliğini 'Eyvah Eyvah' filminde oynarken yakınlaştığı Ata Demirer ile 2012'de yapmıştı. Ama mutlulukları 2 yıl sürmüştü
14.07.2019 Magazin
Özge Borak'tan podyumda şov
Özge Borak'tan podyumda şov Özge Borak ve Özge Ulusoy, bir otelin havuz başında podyuma çıktı.
13.04.2019 Magazin
Özge Borak'tan 'evlilik' açıklaması
Özge Borak'tan 'evlilik' açıklaması Oyuncu Özge Borak, önceki gün City's AVM'de görüntülendi.
5.04.2019 Magazin
Ve İlker Kaleli konuştu: Artık ayıp oluyor
Ve İlker Kaleli konuştu: Artık ayıp oluyor Zorlu PSM’nin DOT iş birliğiyle hayata geçirdiği, Ajvide Lindqvist’in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı kült film “Let the Right One In”in sahne uyarlaması (Jack Thorne) “Bırak İçeri Gireyim”, önceki akşam Zorlu PSM’de perde açtı.
7.02.2019 Magazin
Ata Demirer'den yıllar sonra gelen Özge Borak itirafı
Ata Demirer'den yıllar sonra gelen Özge Borak itirafı Ata Demirer Buket Aydın’ın sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Demirer, yıllar sonra eski eşi Özge Borak ile ilgili samimi bir itirafta bulundu.
29.11.2018 Magazin
Özge Borak, kasım ayında denize girdi
Özge Borak, kasım ayında denize girdi Özge Borak, Bodrum'da deniz keyfi yaptı. Kasım ayında denize girmekten büyük zevk alan ünlü oyuncu, bu anlarını takipçileriyle paylaşmaktan da geri durmadı.
13.11.2018 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı! Vallahi nispet değil
Ünlü oyuncu paylaştı! Vallahi nispet değil Özge Borak, tatil için gittiği Bodrum'da denize girdiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
12.11.2018 Magazin
Elit İşcan kimdir?
Elit İşcan kimdir? Elit İşcan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yaşamayanlar dizisinde tacize uğradığı açıklamalarıyla gündeme gelen Elit İşcan'ın hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Elit İşcan hakkındaki detaylar...
26.10.2018 Gündem
Önemli mesajlar vereceğiz
Önemli mesajlar vereceğiz Rock ve müzikal starlarını aynı sahnede buluşturan Rock Müzikaller projesinin kadrosunda yer alan ünlü isimler önceki gün Etiler’de buluştu.
5.09.2018 Magazin
Bikinili pozunu paylaşıp 'aşkını' haykırdı
Bikinili pozunu paylaşıp 'aşkını' haykırdı Oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla denize olan tutkusunu şu sözlerle ortaya koydu.
3.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Borak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge borak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.