Yalan

Yalan

Son dakika yalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.942 yalan haberi bulunmuştur. Tüm yalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanal D'den küresel dizi pazarına çıkarma: Cannes'ta Türk dizileri rüzgarı esti
Kanal D'den küresel dizi pazarına çıkarma: Cannes'ta Türk dizileri rüzgarı estiTelevizyon ve dizi sektörünün en prestijli buluşması Mipcom Fuarı, Cannes'da 40. kez kapılarını açtı. Küresel dizi pazarının en önemli aktörlerinden Kanal D de dizi ve içerikleriyle dünya televizyon devleriyle buluştu.
22.10.2024Magazin
Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden üniversite öğrencisinin yalan söylediği ortaya çıktı
Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden üniversite öğrencisinin yalan söylediği ortaya çıktıSosyal medyada yayınladığı videoda cinsel saldırıya uğradığını ve çekilen video görüntüleriyle şantaj yapıldığını ileri sürünce koruma altına alınan üniversite öğrencisi Fatma A.'nın (19), yalan söylediği ortaya çıktı. Bazı kişilerin dolandırılmasına istemeden aracılık ettiği ve 8 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu için bu videoyu çektiğini belirten Fatma A. hakkında, 'İftira ve suç uydurma'dan soruşturma başlatıldı.
22.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Zico'ya sert cevap: Bu huyundan vazgeç
Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Zico'ya sert cevap: Bu huyundan vazgeçFenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Zico'nun 2008 yılında oynanan Sevilla maçında kendisiyle ilgili iddialarına cevap verdi.
21.10.2024Şampiy10
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesinde
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesindeDünya televizyon endüstrisinin en prestijli içerik fuarı MIPCOM, bu yıl 21-24 Ekim tarihleri arasında Cannes’da gerçekleşiyor. Türk televizyon sektörünün global liderlerinden Kanal D International, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği İnci Taneleri ve Annem Ankara dizilerinin oyuncularıyla gerçekleştireceği Meet Our Stars (Yıldızlarla Buluşmalar) etkinliği ile büyük bir çıkış yapacak.
20.10.2024Magazin
Rojin'in babası konuştu: İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi var
Rojin'in babası konuştu: İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi varVan'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin'in (21) babası Nizamettin Kabaiş, "Bellidir, vahşetle öldürüp göle atmışlar. 24 kilometre uzaklıkta çıktı. Bu mümkün mü, intihar etse, cansız bedeninin oradan çıkması? Bir günde oraya ulaşılmaz. Kimseyle arasında bir sorunu yoktu. İntihar edecek bir çocuk değildi. Yurdu 4’üncü kattaydı. İntihar etse oradan ederdi. Belirtilere göre sırt ve diz kapağında darp izi var" dedi.
17.10.2024Gündem
Bakan Bolat açıkladı! Tüketiciyi aldatan reklamlara ceza
Bakan Bolat açıkladı! Tüketiciyi aldatan reklamlara cezaTicaret Bakanı Ömer Bolat, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Otomobil ve konut fiyatlarında son durum ne? Fahiş fiyatla mücadele hakkında merak edilenler... Bakan Bolat merak edilen tüm soruların cevapları cevap verdi.
16.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili tartışma yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: İlk 4 maddeyle ilgili tartışma yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili partimizin ve Cumhur ittifakının herhangi sorununun olmadığını, ilk 4 madde üzerinden yapılan tartışmaların sürece katkısı olmadığını ifade etmek istiyorum" dedi.
14.10.2024Gündem
Fahrettin Altun: Dijital mecralara ilişkin caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var
Fahrettin Altun: Dijital mecralara ilişkin caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız varCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere, caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var" dedi.
8.10.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğal gaza yılbaşına kadar zam yok
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğal gaza yılbaşına kadar zam yokEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, yılbaşına kadar elektrik ve doğal gaza zam olmayacağını açıkladı.
8.10.2024Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Lübnan'ı yeni Gazze yapmak istiyorlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Lübnan'ı yeni Gazze yapmak istiyorlarAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bugün Lübnan’ı yeni bir Gazze yapmaya çalışan bu katil şebekesinin, bu soykırımcı şebekenin faaliyetleriyle karşı karşıyayız" dedi.
7.10.2024Gündem
Macron'dan şaşırtan İsrail açıklaması!
Macron'dan şaşırtan İsrail açıklaması!Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail'e silah sevkiyatının durdurulması çağrısında bulundu.
5.10.2024Dünya
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan dikkat çeken bir açıklama yaptı.
1.10.2024Futbol
İzmir Körfezi'nde bilindik manzara! 'Deniz kokusu alıyorum diyen yalan söyler'
İzmir Körfezi'nde bilindik manzara! 'Deniz kokusu alıyorum diyen yalan söyler'İzmir Körfezi'nde kirliliğin etkisiyle felaketin boyutu gün geçtikçe artıyor. Karşıyaka ilçesinde binlerce ölü balık kıyaya vururken, su yüzeyindeki ölü balıklar dron ile görüntülendi. Diğer yandan, sahilde bulunan vatandaşlar ise pis koku nedeniyle nefes almakta güçlük çektiklerini dile getirdi.
29.09.2024Gündem
Sosyal medyada ölüm de şova dönüşebiliyor: Fenomen Kübra Aykut'un ölümünün ardından arkadaşlarının paylaşımlarına tepki geldi
Sosyal medyada ölüm de şova dönüşebiliyor: Fenomen Kübra Aykut'un ölümünün ardından arkadaşlarının paylaşımlarına tepki geldiHayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un mektubunda yazdıkları ve arkasından paylaşım yapan fenomenler yeni bir tartışma yarattı. Uzmanlar konuyu Milliyet’e değerlendirdi. Prof. Dr. Demet Lüküslü, “Aslında yalan olarak tanımladığı dünyanın gerçekte öyle olmadığını görüyoruz” derken Psikolog Gözem Kıray Kaş “Ben önemliyim mesajı vermiş” diyor.
26.09.2024Gündem
Polis memurunu şehit eden Yunus Emre Geçti tutuklandı
Polis memurunu şehit eden Yunus Emre Geçti tutuklandıÜmraniye'de karakoldan firar ettikten sonra kendisini yakalamaya çalışan polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
23.09.2024Gündem
Bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı güncel liste
Bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı güncel liste21 Eylül 2024 Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi.
21.09.2024Magazin
Serra Pirinç Ünlü Sohbetleri'nde Hazal'ı anlattı: Sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördü
Serra Pirinç Ünlü Sohbetleri'nde Hazal'ı anlattı: Sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördüKanal D dizisi Yalan’da “Hazal” karakterini oynayan Serra Pirinç, “milliyet.com.tr”nin Youtube kanalında yayınlanan ‘Ünlü Sohbetleri’ne katıldı. Hazal’ın başlangıçta gerçek olamayacak kadar kötü bir karakter olduğunu daha sonra evrildiğini kaydeden genç oyuncu, “Hazal, sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördü. Tek ortak noktamız da bu herhalde.” dedi.
20.09.2024Magazin
2 çocuğunun önünde karısını öldürmüştü: 'Yuvası yıkılmasın diye şiddet gördüğünü ailemden sakladım'
2 çocuğunun önünde karısını öldürmüştü: 'Yuvası yıkılmasın diye şiddet gördüğünü ailemden sakladım'Gaziantep'te 17 Ocak 2024 tarihinde 2 çocuğunun gözü önünde eşini öldüren sanık Eyüp Turan Karabağ'ın davası, bugün 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başladı. Sanık, iki farklı ifadesinde çelişkili beyanlarda bulundu.
19.09.2024Gaziantep
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladı
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda "kayıt ücreti" ya da "zorla ücret alındığı" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.09.2024Gündem
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'Ekranlarda yeni sezon heyecanı başladı. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizilerine bu sezon iddialı yapımlar dahil oluyor. Seyircilerin merakla beklediklerini ve çok daha fazlasını Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı anlattı.
15.09.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masum yavrumuzun hesabı sorulacak, Narin için her türlü adım atılacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masum yavrumuzun hesabı sorulacak, Narin için her türlü adım atılacaktırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda yaptığı konuşmasında, "85 milyon olarak hepimizin yüreğini yakan Narin yavrumuzun vahşice katledilmesi hadisesinde, birileri daha olayın ilk anından itibaren, bu cinayeti bir kamplaşma bir kutuplaşma aracına dönüştürmek için her yola başvurdu" dedi.
14.09.2024Gündem
Bakan Yardımcısı Mumcu: Sosyal medyada itibar suikastı hedef alınan kişiyi ciddi şekilde etkileyebilir
Bakan Yardımcısı Mumcu: Sosyal medyada itibar suikastı hedef alınan kişiyi ciddi şekilde etkileyebilirKültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, dijital çağın yükselişi ile birlikte artan sosyal medyadaki itibar suikastına dikkat çekti. Mumcu, makalesinde itibar suikastının hedef alınan kişinin ruhsal sağlığını, kariyerini ve sosyal ilişkilerini ciddi şekilde etkileyebileceğini belirtti.
14.09.2024Gündem
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'da
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'daRomantizm dolu bir akşam yaşatacak olan Aşk Sana Benzer ve kahkaha garantili Mutlu Aile Defteri filmleri bu hafta sonu D-Smart ve D-Smart GO’da seyirciyle buluşuyor.
14.09.2024Magazin
Pekkan 54 yıl sonra oğlu için söyledi
Pekkan 54 yıl sonra oğlu için söyledi ‘Bana Yalan Söylediler’ ve ‘Nerdeysen’ gibi şarkılarıyla Türk müziğine önemli hitler kazandıran Semiramis Pekkan, 54 yıl sonra ilk kez yeni bir parça söyledi.
13.09.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.