Yalan

Yalan

Son dakika yalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.866 yalan haberi bulunmuştur. Tüm yalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
26.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Kanıksama Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kanıksama Cümleleri Nelerdir?
Kanıksama Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kanıksama Cümleleri Nelerdir? Kanıksama, kanmak kelimesinden türetilmiştir ve anlamı da Türk Dil Kurumu Sözlüğüne göre alışmak anlamına gelmektedir. Genelde kanıksama kelimesi olumsuz durumlar için kullanılan bir sözcük olarak karşımıza çıkar.
22.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz." dedi.
16.04.2024 Ekonomi
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı Suudi Arabistanlı model Rumy, Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil ederek bir ilki gerçekleştireceğini açıklamıştı. Ancak Rumy’nin yalan söylediği ortaya çıktı.
13.04.2024 Magazin
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.