Duru

Duru

Son dakika duru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duru gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.531 duru haberi bulunmuştur. Tüm duru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi"Kökleriyle Adana” sloganıyla gerçekleştirilen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Adana Valiliği tarafından organize edilen Pozantı ilçesindeki kahvaltı programı için Lezzet Treni, 5. Kez misafirlerini Belemedik Tabiat Parkına getirdi.
18.10.2024Adana
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…Turkish Airlines EuroLeague’de 2024-25 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 11 Nisan 2025’te sona ermesi beklenirken geçen sezon geçilen format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Play-off maçları oynanacak. İlk 6 takım direkt olarak Play-off’a kalırken; 7 ile 10. sıradaki takımların kaderi Play-in maçları sonrasında netleşecek.
3.10.2024İddaa
Eskişehir'de kış mevsimi yaklaştı talep patladı! Vatandaşlara hayati uyarı yapıldı
Eskişehir'de kış mevsimi yaklaştı talep patladı! Vatandaşlara hayati uyarı yapıldıEskişehir'de sobacı esnafı Gökhan Duru, vatandaşların ısınma ihtiyacını karşılamak için hazırlıklara başladığını belirtirken, baca temizliği hakkında öneriler de bulundu.
3.10.2024Gündem
Leyla: Hayat… Aşk… Adalet...  3. Bölüm’de neler oluyor
Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... 3. Bölüm’de neler oluyorNow TV’de Çarşamba akşamları saat 20:00’de yayınlanan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…dizisinde nu hafta neler oldu? Bir depoya kapatılan Leyla ve Cino’nun başına neler geldi?
26.09.2024Magazin
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç faciasında avukat itiraf etti: Sanıklarla anlaştık, taahhütlerini yerine getirmediler
İzmir'de 6 kişinin öldüğü vinç faciasında avukat itiraf etti: Sanıklarla anlaştık, taahhütlerini yerine getirmedilerİzmir'deki otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin de yaralandığı olaya ilişkin 1 firari ile 6 tutuksuz sanığın yargılandığı davada söz alan ölen işçilerden Ali Şükrü Duru'nun ailesinin avukatı, daha önce anlaştıkları sanıklardan, taahhütlerini yerine getirmediği için şikayetçi olduklarını söyledi. Tarafların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, tutuksuz sanıklardan İrfan Kasırga'nın avukatının müvekkilinin adli kontrolünün kaldırılmasını talebini reddedip duruşmayı erteledi.
20.09.2024Gündem
'Yalan' dizisi nefesleri kesti! DNA testinin sonucu belli oldu
'Yalan' dizisi nefesleri kesti! DNA testinin sonucu belli olduKanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği ve kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Zeynep Eronat, Ozan Yiğit'in yer aldığı yeni dizisi 'Yalan' 12. bölümü ile ekranlardaydı...
27.08.2024Magazin
Yalan’da ortalık karıştı! Yargıya taşındı: Ben suçsuzum
Yalan’da ortalık karıştı! Yargıya taşındı: Ben suçsuzumKanal D’nin sürükleyici dizisi Yalan, yargıya taşındı! Dizinin yeni bölümünde Melike kendini aklamak için gittiği adliyede Cumhuriyet Savcısı Yaman Arıkan (Gökberk Demirci) ile tesadüf eseri karşılaşınca kocasının katilini bulma yolunda büyük bir adım attı.
20.08.2024Magazin
Edirne'yi sarsan ölümde şok eden detay! Katil zanlısı suç makinesi çıktı
Edirne'yi sarsan ölümde şok eden detay! Katil zanlısı suç makinesi çıktıEdirne'de yaşayan 15 yaşındaki Duru Pakarda'nın, K.C.A'nın silahında bulunan tek kurşunun ateş alması sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınan K.C.A'nın, tehdit ve kasten yaralama gibi 8 ayrı suçtan dosyasının olduğu öğrenildi.
19.08.2024Gündem
Edirne'de arkadaşının silahından çıkan kurşunla öldü! 15 yaşındaki Duru, gözyaşları içinde toprağa verildi
Edirne'de arkadaşının silahından çıkan kurşunla öldü! 15 yaşındaki Duru, gözyaşları içinde toprağa verildiEdirne’de, okul bahçesinde arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla göğsünden vurulup yaşamını yitiren Duru Pakarda (15), gözyaşları arasında toprağa verildi. Duru'nun cinayet şüphelisi K.C.A. (17) ise tutuklanarak cezaevine konuldu.
18.08.2024Gündem
Ankara'da 18 yaşındaki genç kız, Sağlık Bakanlığı'na bağlı merkezde 4 ayda 15 kilo verdi
Ankara'da 18 yaşındaki genç kız, Sağlık Bakanlığı'na bağlı merkezde 4 ayda 15 kilo verdiAnkara'nın Sincan ilçesinde yaşayan Ela Duru (18), Sağlıklı Hayat Merkezi'nden (SHM) aldığı destekle 4 ayda 15 kilo verdi.
18.08.2024Gündem
Leyla dizisi konusu nedir, uyarlama mı, oyuncuları kimler? Leyla dizisi ne zaman başlayacak?
Leyla dizisi konusu nedir, uyarlama mı, oyuncuları kimler? Leyla dizisi ne zaman başlayacak?Leyla dizisinin tanıtımı dönmeye başladı. Eylül ayında ekran macerasına başlayacak dizinin konusu, oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Leyla dizisi ne zaman başlayacak? Leyla dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir, Leyla dizisi uyarlama mı?
17.08.2024Magazin
Gaziantep'te çocuklar mutfak atölyesinde pasta yaparak hünerlerini sergiliyor
Gaziantep'te çocuklar mutfak atölyesinde pasta yaparak hünerlerini sergiliyorGaziantep'te Şahinbey Belediyesinin mutfak atölyesinde düzenlenen eğitimlere katılan çocuklar, poğaça, kek ve kurabiye yapımını öğreniyor.
8.08.2024Gaziantep
Yalan nefes kesen bir bölümle ekrana geldi
Yalan nefes kesen bir bölümle ekrana geldi  Yaz sezonunda ekranlara gelmeye devam eden Yalan 9’uncu bölümüyle nefesleri kesti. Aksiyonun bir an bile eksilmediği dizide, Kadir’in ortaklığıyla Aksoylar cephesinde dengeler altüst oldu. Kimseye güveni kalmayan Duru, Kerim’den intikam almak isterken Hazal ve Melike’ye yakalandı.
6.08.2024Magazin
Yalan’da aşk itirafı geldi! ‘Ben seni hiç unutmadım’
Yalan’da aşk itirafı geldi! ‘Ben seni hiç unutmadım’'Yalan' sekizinci bölümü ile ekranlardaydı... Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği ve kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Zeynep Eronat, Ozan Yiğit'in yer aldığı yeni dizisi Yalan’da aşk rüzgarları esiyor.
6.08.2024Magazin
“Hayal Gemisi” çocuklar için yola çıkıyor
“Hayal Gemisi” çocuklar için yola çıkıyorÇocukları yaratıcı düşünmeye teşvik etmek amacıyla Duru ve İhtiyaç Haritası iş birliği ile geliştirilen "Hayal Gemisi" projesi başlıyor. Proje kapsamında, öncelikle deprem bölgesindeki konteyner kentlerde yaşayan çocukların sosyal ve bilişsel becerilerinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapılacağı duyuruldu.
1.08.2024Yaşam
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Yalan zirvede!
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Yalan zirvede!Kanal D’nin başarılı dizisi Yalan, son bölümüyle yine büyük beğeni topladı. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, total grupta birinci oldu ve gecenin konuşulan yapımları arasında yer aldı.
30.07.2024Magazin
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildi
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildiKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındı
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındıKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' paylaşımı sonrası İpek Filiz Yazıcı'dan açıklama geldi
'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' paylaşımı sonrası İpek Filiz Yazıcı'dan açıklama geldiOyuncu İpek Filiz Yazıcı (22), müzisyen eşi Ufuk Beydemir (32) ve kardeşi Duru Yazıcı'nın fotoğrafını esprili bir notla paylaştı. Yazıcı, "Baldız tehlikeli sularda yüzüyor" mesajına gelen yorumlar üzerine açıklama yaptı.
19.07.2024Magazin
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladı
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladıEURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde çeken Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler tatil için geldiği Bodrum'da sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşlarıyla görüntülendi.
19.07.2024Magazin
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyor
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından, emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından faydalanan emekliler, Antalya'da tatile başladı. SGK İl Müdürü Ali Duru, emeklilerin dörtte birinin Antalya'da tatil yapmak istediğini kaydetti.
18.07.2024Gündem
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yine heyecanı yüksek dizinin bu bölümünde; Melike, Berrin'den hapse girdiğinde tüm yaşananları öğrendi. Kadir zor zamanında Melike'ye destek oldu. Zehra, Hazal ile Kerim'i evlendirmeye karar verdi. Duru, Tunç'tan ayrıldı. Melike, Duru'ya her şeyi söylemek için yanına geldiğinde Berrin'le tartıştı. Yaşanan arbede sonrası makas Berrin'in karnına geldi. Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı.
9.07.2024Magazin
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyor
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyorBüyük bir yalanın alt üst ettiği hayatları sürükleyici bir senaryo ile anlatan dizi Yalan, 6’ncı bölümüyle bu akşam Kanal D’de olacak. Heyecan dolu dizinin yayınlanan son fragmanına, Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu.
8.07.2024Magazin
Yalan'da sır ortaya çıktı! Duru Bebek kim?
Yalan'da sır ortaya çıktı! Duru Bebek kim? Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği ve kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Zeynep Eronat, Ozan Yiğit'in yer aldığı yeni dizisi 'Yalan' beşinci bölümü ile ekranlardaydı...
2.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.