Gazete Vatan Logo

Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Yıldız De Bana uyarlama mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart Cuma akşamı Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Yıldız De Bana yarışmasının jüri üyeliklerini Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün yaptığı Yıldız De Bana'yı Tansel Öngel sunuyor. Peki Yıldız De Bana programı hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Yıldız De Bana yarışması bu akşam Kanal D'de başlıyor. Hülya Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in yaptığı Yıldız De Bana 18 yarışmacı yarışacak.

YILDIZ DE BANA UYARLAMA MI?

Yıldız De Bana Uyarlama değildir. Yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan yapmaktadır.

Oyunculuk sektörüne yeni yetenekler kazandıracak yarışma Yıldız De Bana'nın formatı başka ülkelerde yer almıyor. Hamdi Alkan, Yıldız De Bana ile ilgili "Senelerdir yönetmen olarak imza attığım dizilerde hep yeni yüzlere ve yeteneklere yer vermeye gayret ettim. İçinde bulunduğum yapımlar birbirinden kıymetli ve popüler oyuncuların ilk kez ekrana çıkmasını sağladı. Onların birçoğu ilk kez benimle çalıştı. Bu anlamda aradan geçen zaman içerisinde yine böylesi bir projeyi başlatmanın büyüyen televizyon ve Sinema sektörüne yeni bir heyecan, farklı bir soluk getireceğini düşündüm." ifadelerini kullandı.