Gazete Vatan Logo

Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!

Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!

Yıldız De Bana ile ilgili samimi açıklamalar yapan Hülya Avşar: “Yarışmacılar zor bir jürinin önündeler bir kere. Ben mesela kolay bir jüri olduğumu düşünmüyorum. Biraz zorlanıyorlar bu konuda… Ama en önemlisi bu yarışmada kazanan yarışmacıların yerleri hazır diyebilirim. Birinci olan kız ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacaklar. Ve bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Çünkü biz de referans olacağız. “dedi.

Oyunculuğun sadece role girmek olmadığına değinen ünlü isim : ” Oyunculuk dediğin sadece bir rol içine girmek değil. Dans edebilmelisin mesela ya da şarkı söyleyebilir misin? Çünkü günün birinde müzikalde de oynayabilirsin… Oyunculuğun çok fazla dinamiği var. Bu detayların da olması önemli.” diye ekledi.

Jüri koltuğuna Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin'in oturduğu Yıldız De Bana’nın yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan, sunuculuğunu ise Deniz Tansel Öngel üstleniyor.

Yıldız De Bana yeni bölümü ile 14 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…