Gazete Vatan Logo

Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!

Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.

Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!

Jüri koltuğuna Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün oturduğu, yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın, sunuculuğunu ise Deniz Tansel Öngel üstlendiği program ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen elemelerden, binlerce başvuru arasından seçilerek Yıldız De Bana’da yarışmacı olmaya hak kazanan 18 yarışmacı ilk defa seyirciler ile buluştu. Heyecanları gözlerinden okunan yarışmacılar hem izleyiciler hem de jüri önünde yeteneklerini sergiledi.

İşte Türkiye’nin en yeni yıldız adayları….

Genç yetenekleri Türkiye ile tanıştıran program Yıldız De Bana’da 9 erkek 9 kadın olmak üzere 18 yarışmacı yer alıyor. Hem izleyici hem de jüri karşısında ter dökerek gerçek bir yıldız olmayı hedefleyen yarışmacıların isimleri şöyle;

Ahmet Anzaflıoğlu, Ahsen Bülbül, Arca Öz, Arya Bozabalı, Batuhan Demir, Beyza Çelik, Dilan Bulut, Doğa Küçükceylan, Emre Özcanan, Eren Emingil, İrem Büğrüoğlu, Ömer Kılıç, Ömer Man, Özlem Sagun, Pamir Duran, Sedanur Bakar, Sumru Koç, Tufan Aydın

Haberin Devamı

Pastel Yapım imzalı program “Yıldız De Bana” canlı yayınla her cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…