İlk Bölüm

İlk Bölüm

Son dakika ilk bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.085 ilk bölüm haberi bulunmuştur. Tüm ilk bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde böbreğinde 12 santimlik bir kist olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim apar topar ameliyata alındı. Azerbaycan'da bıçak altına yatan ve sağlık durumu merak edilen Doğuş, hastane odasından paylaşım yaptı.
29.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta duygu seli! İlk bölüm sosyal medyada büyük yankı buldu
Taş Kağıt Makas'ta duygu seli! İlk bölüm sosyal medyada büyük yankı buldu Kanal D erkanlarında ilk bölümü yayınlanan MF Yapım imzalı Taş Kağıt makas izleyicileri kendine hayran bıraktı. Güçlü kadrosuyla sınıfsal eşitsizliğin adaleti de etkilediğini göz önüne seren dizi, baba ve oğlunun hikayesiyle herkesi derinden yaraladı. Umut canından çok sevdiği hasta babasını kurtarmak için yeni bir maceraya atılıyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
'İnci Taneleri' yoğun ilgi görüyor! İlk bölüm Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi
'İnci Taneleri' yoğun ilgi görüyor! İlk bölüm Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi İnci Taneleri’ne ilgi devam ediyor. Kanal D'nin; BKM imzalı, kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi 'İnci Taneleri', reytingler dışında YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden bir gün geçmesine rağmen neredeyse 5 milyon izlenmeye ulaştı.
27.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu?
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu? Ömer 22. bölüm izle Star canlı yayınla takip ediliyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Gamze ve Tuna Amerika'ya gitti Ömer perişan oldu. Sevdiklerinin endişeli gözlerle izlediği Ömer, Gamze'ye kavuşacak mı? İşte Ömer 22. bölüm tek parça izle linki...
11.09.2023 Televizyon
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü!
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü! Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “Dilek Taşı” için dün Okra İstanbul’da basın gösterimi yapıldı. Gösterime katılan Kelebek yazarı Ömür Gedik, ilk bölüm için “Soluk soluğa izledim” dedi.
6.09.2023 Magazin
Sabahın Sultanı Seda Sayan başlıyor! Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman yayınlanacak?
Sabahın Sultanı Seda Sayan başlıyor! Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman yayınlanacak? Gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından Sabahın Sultanı Seda Sayan ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan programı müzik, eğlence, beslenme gibi pek çok konuda konuklarıyla ekrana geliyor. İzleyicinin merakla beklediği Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yayın tarihi netleşti. İşte yeni sezonun ilk bölüm tarihi ve detaylar...
22.08.2023 Televizyon
“Ya Çok Seversen” 6 Temmuz Perşembe başlıyor!
“Ya Çok Seversen” 6 Temmuz Perşembe başlıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘’Ya Çok Seversen’’ ilk bölümü ile ekrana geliyor.
4.07.2023 Televizyon
Yargı’nın soluksuz izlenecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı!
Yargı’nın soluksuz izlenecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da nefesler tutuluyor. Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Ilgaz’ın Turgut Ali ile karşı karşıya kaldığı anlar ve Turgut Ali’nin Ilgaz’ı vurması soluksuz izlenecek bölümün sinyallerini veriyor.
25.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te açıkladı: 10 ilde enkaz bayrama kadar kalkacak
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te açıkladı: 10 ilde enkaz bayrama kadar kalkacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, sağlık durumuna ilişkin ve deprem bölgesindeki son durumla ilgili soruları yanıtladı. Soylu, depremden etkilenen 10 ilde Ramazan Bayramı'na kadar enkazların kaldırılacağını açıkladı.
1.04.2023 Gündem
“Kraliçe” birinci bölümüyle ekrana geldi!
“Kraliçe” birinci bölümüyle ekrana geldi! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan yeni dizisi “Kraliçe” ilk bölümüyle ekrana geldi.
23.03.2023 Televizyon
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu?
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. İşte ilk bölümde yaşananlar...
23.03.2023 Magazin
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı 'Kraliçe' dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.
22.03.2023 Televizyon
Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi ilk bölüm saat kaçta, Aile dizisi 1 bölüm hangi kanalda?
Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi ilk bölüm saat kaçta, Aile dizisi 1 bölüm hangi kanalda? 14 Şubat tarihinde başlaması planlanan Aile dizisi Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelenmişti. Merakla beklenen Aile dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi ilk bölüm saat kaçta, Aile dizisi 1 bölüm hangi kanalda?
7.03.2023 Televizyon
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Basketbol maçı görüntülerinin yer aldığı tanıtımda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise performansları ses getirdi.
6.03.2023 Televizyon
Yargı’da gerginlik dorukta! Yeni bölümden ilk tanıtım
Yargı’da gerginlik dorukta! Yeni bölümden ilk tanıtım Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da nefesler tutuldu. Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda Defne’yi bir türlü bulamayan ve zamanı daralan Ilgaz acıdan çıldırırken, diğer taraftan Ceylin’le boşanma davasında neler olacağı ise büyük merak konusu oluyor.
2.03.2023 Televizyon
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun ilk bölümü 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara geldi. İşte gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu, dizisinin 1. bölümünde yaşananlar...
28.02.2023 Magazin
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler Survivor 2023 yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Survivor 2023 kadrosunda bu yıl influencerlar, ünlüler ve gönüllüler yer alacak. Bir adada mücadele verecek olan yarışmacılar, oyunlarda kazanmak için ter dökecek. Peki Survivor ne zaman başlayacak, Survivor yeni sezon yarışmaları kimler? İşte 2023 Survivor başlama tarihi ve yarışmacıları...
14.01.2023 Televizyon
Hicran’ın yeni tanıtımı yayınlandı! Merakla beklenen dizi 7 Kasım Pazartesi başlıyor…
Hicran’ın yeni tanıtımı yayınlandı! Merakla beklenen dizi 7 Kasım Pazartesi başlıyor…  Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran’ın yeni tanıtımı yayınlandı. Hikayesi ile daha şimdiden izleyicinin dikkatini çeken dizi 07 Kasım Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İlk Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.