Tamirhane

Tamirhane

Son dakika tamirhane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tamirhane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tamirhane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tamirhane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tamirhane gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 tamirhane haberi bulunmuştur. Tüm tamirhane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür!
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür! Adana’da tapusunu almadığı arsasındaki evinden atılan ayakkabı tamircisi Hamza Avlar, tamirhane kulübesinde kedi ve kuşlarıyla birlikte yaşıyor. Yaşlılık aylığını sokak hayvanlarıyla paylaşan Avlar vatandaşlardan yardım bekliyor.
8.03.2024 Adana
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Tamirhane filmi nerede çekildi? Tamirhane filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir, Tamirhane filmi İstanbul'un neresinde, hangi ilçelerinde çekildi?
Tamirhane filmi nerede çekildi? Tamirhane filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir, Tamirhane filmi İstanbul'un neresinde, hangi ilçelerinde çekildi? Son yılların dikkat çeken filmleri arasına giren "Tamirhane" filminin çekildiği yerlerden oyuncu kadrosuna, film konusundan yönetim ekibine kadar detaylar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Tamirhane filmi nerede çekildi? Tamirhane filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir, Tamirhane filmi İstanbul'un neresinde, hangi ilçelerinde çekildi?
2.11.2023 Televizyon
Yargıtay'dan çalışanlar için karar: Hem tazminattan hem işten oldu
Yargıtay'dan çalışanlar için karar: Hem tazminattan hem işten oldu Yargıtay; işçi sağlığı iş güvenliği kurallarına aykırı davranmanın ihtara gerek kalmaksızın ve zarar doğmuş olup olmamasından bağımsız başlı başına haklı fesih nedeni oluşturacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme, mesaide uyuyan işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeden direkt çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.
28.10.2023 Çalışan Hakları
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Sanayi sitesinde korkutan yangın! Alevlerin arasında kalarak yüksekten düşen itfaiye eri yaralandı...
Sanayi sitesinde korkutan yangın! Alevlerin arasında kalarak yüksekten düşen itfaiye eri yaralandı... Adıyaman Küçük Sanayi Sitesinde çıkan korkutan yangında alevlerin arasında kalarak yüksekten düşen itfaiye eri yaralandı.
8.08.2022 Gündem
Oto tamirhanesine giren hırsızlar, suçüstü yakalandı
Oto tamirhanesine giren hırsızlar, suçüstü yakalandı Adana'da avlu duvarından atladıkları oto tamirhanesinin kapısını maymuncukla açıp, akü, bakır ve çelik malzemeler ile motosiklet çalmaya çalışan H.C.A. (17) ile E.B. (17), polis tarafından suçüstü yakalandı.
15.03.2022 Yaşam
'O Ses Türkiye' yarışmacısına silahlı saldırı! Sürünerek girdiği dükkanda yardım bekledi
'O Ses Türkiye' yarışmacısına silahlı saldırı! Sürünerek girdiği dükkanda yardım bekledi İstanbul’da geçtiğimiz yıllarda bir televizyon kanalında yayınlanan “O Ses Türkiye” isimli ses yarışmasına katılan bir genç, Okmeydanı’nda tamirhane önünde oturduğu esnada motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Dehşet anları kameralara yansırken, sürünerek dükkana giren yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kimliğini tespit ettiği saldırganları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
23.02.2022 Gündem
Malatya'da bina çöktü! Çok sayıda yaralı var...
Malatya'da bina çöktü! Çok sayıda yaralı var... Malatya İnönü caddesinde bir bina çöktü. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Malatya merkezde bir binanın çökmesi sebebiyle 13 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi hastanelerimizde devam ediyor" dedi.
9.11.2021 Gündem
Yolcu minibüsü alev alev yandı
Yolcu minibüsü alev alev yandı Kartal'da park halindeki yolcu minibüsü alev alev yandı. Olaya müdahalede bulunan belediye ekibi, alevlerin hemen yanında bulunan oto tamirhanesine yangının sıçramaması için büyük mücadele verdi.
4.11.2021 Yaşam
Eski sevgiliye akılalmaz tuzak! Döktüğü şey şok etti, freni tutmayınca...
Eski sevgiliye akılalmaz tuzak! Döktüğü şey şok etti, freni tutmayınca... İstanbul Bahçelievler'de, Mazlum T. eski sevgilisinin otomobilinin fren hidroliğine şeker dökerek kaza yapmasına neden oluyordu. Genç kadın, şikayetçi olurken Mazlum T.'nin otomobilin kaputunu açarak şeker döktüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.09.2021 Gündem
Türkiye'de her yıl 4 milyon araç boyanıyor!
Türkiye'de her yıl 4 milyon araç boyanıyor! Türkiye Sigorta Birliği (TSB) verilerine göre Türkiye'de her yıl ortalama 1 milyon kasko hasar dosyası, 1 milyon trafik hasar dosyası olmak üzere toplamda 2 milyon hasar dosyası açıldığı vurgulanıyor.
28.06.2021 Otomobil
'300 liramı neden vermiyorsun' dedi ve dehşet saçtı
'300 liramı neden vermiyorsun' dedi ve dehşet saçtı İzmir'in Konak ilçesinde M.F.Ö. (37), 300 lira alacaklı olduğu ileri sürülen Fırat A.'yı (24), çıkan tartışmanın ardından tabanca ile ateş açtı. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, M.F.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
16.09.2020 Yaşam
Satış sonrasında ağır da olsa çarklar dönüyor!
Satış sonrasında ağır da olsa çarklar dönüyor! Salgını tüm sektörleri derinden etkilemesine karşın otomotiv satış sonrası pazarında çarklar durmadı. Azalan talep doğrultusunda hızını düşüren ancak faaliyetlerine devam eden satış sonrası sektörü, salgının yarattığı kaybı daha kısa sürede telafi etmeyi planlıyor.
21.04.2020 Otomobil
Arabasının rengini beğenmeyince kurşun yağdırdı!
Arabasının rengini beğenmeyince kurşun yağdırdı! Zonguldak'ta arabasının rengini beğenmeyen adam, tamirhaneyi basarak kurşun yağdırdı.
15.12.2019 Gündem
Sigorta dolandırıcılarına operasyon!
Sigorta dolandırıcılarına operasyon! Ankara merkezli 10 ilde polis ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda, yabancı plakalı lüks araçlara sahte kaza raporları düzenleyerek uluslararası sigorta dolandırıcılığı yaptığı belirlenen 40 kişi gözaltına alındı.
26.11.2019 Gündem
Lüks otomobil hırsızlarından 'pes artık' dedirten yöntem
Lüks otomobil hırsızlarından 'pes artık' dedirten yöntem İstanbul'da çekiciyle araç çaldığı belirlenen 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin araçları çekiciyle götürmeleri güvenlik kameralarına yansıdı.
30.08.2019 Gündem
'Teyzecim oğlun yine dükkanımı soymaya çalışırken pencerede kaldı'
'Teyzecim oğlun yine dükkanımı soymaya çalışırken pencerede kaldı' Bursa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen İsmail A., daha önce çalıştığı tamirhaneye, hırsızlık için pencereden girmeye çalışırken 4 metre yükseklikte, tek ayağından asılı kaldı. İsmail A., polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, hastaneye kaldırırken, iş yeri sahibi Ertan Tüzen, şüphelinin annesini telefonla arayarak, "Teyzecim oğlun dükkanı soymak için kırdığı pencereden içeriye girmeye çalışırken asılı kaldı" dedi.
14.06.2019 Yaşam
Hande Yener, gecenin 3'ünde tamirhane açtırdı
Hande Yener, gecenin 3'ünde tamirhane açtırdı Şarkıcı Hande Yener, yeni aracında lastik problemi yaşayınca gecenin geç saatinde tamirhane açtırdı.
6.10.2018 Magazin
Modern zaman 'Evliya Çelebisi'nin evi yollar, yoldaşı 'Fiço'
Modern zaman 'Evliya Çelebisi'nin evi yollar, yoldaşı 'Fiço' 3 yıla 11 ülke sığdırdığı araba seyahatinde yolları ev, 1976 model klasik "Fiço" otomobilini kendine yoldaş edinen Bosna Hersekli macera tutkunu Amar Camo, gezileriyle adeta bir modern zaman "Evliya Çelebisi" olarak dikkati çekiyor.
18.08.2018 Dünya
"Hepimizi korkutan İstanbul için deprem gerçeği var"
"Hepimizi korkutan İstanbul için deprem gerçeği var" Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin deprem kuşağı bir ülke olduğunu belirterek, önümüzdeki yıllarda İstanbul'da olması beklenen depreme değindi.
29.09.2021 Gündem
Saman yüklü TIR alev alev yandı
Saman yüklü TIR alev alev yandı Çorum'da saman yüklü TIR alev alev yandı, alevlere müdahale ederken yaralanan sürücü Şaban Ümit Altıntaş, hastaneye kaldırıldı.
6.09.2017 Yaşam
Tahlisiye binasını taksit  taksit ortadan kaldırıyorlar
Tahlisiye binasını taksit taksit ortadan kaldırıyorlar İstanbul’un Beykoz ilçesi Riva sahilinin arka yamacında kurulmuş yaklaşık 500 yıllık geçmişe sahip olan Tahlisiye Binası (Gemi onarım ve bakım yeri) kaderine terk edildi.
4.09.2017 Yaşam
Beyoğlu'nda oto tamirhanesine silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
Beyoğlu'nda oto tamirhanesine silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı Beyoğlu'nda oto tamirhanesine gelen 3 kişi, işyeri çalışanlarının üzerine kurşun yağdırdı. Yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Ehliyetini evde unutan yandı!
Ehliyetini evde unutan yandı! 2017 Trafik Ceza Rehberi yayınlandı. Buna göre ehliyetini evde unutan sürücüleri para cezası bekliyor. Ehliyetin yanınızda olmamasının bedeli ise 206 lira...
17.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tamirhane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tamirhane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.