Tam Kapanma

Tam Kapanma

Son dakika tam kapanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tam kapanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tam kapanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tam Kapanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tam kapanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 742 tam kapanma haberi bulunmuştur. Tüm tam kapanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek "Jekyll & Hyde" müzikali, bir süredir Antre Production tarafından sahneleniyor. Babası için tedavi ararken içindeki karanlık kişilik ‘Mr. Hyde’ı uyandıran Dr. Jekyll’i müzikalde Hayko Cepkin canlandırıyor. “Tiyatro benim ilk hayalimdi” diyen ünlü rock’çı, Elçin Sangu’yla birlikte rol aldığı proje için hayli iddialı konuşuyor: “Hayalim yurtdışına açılabilmek. Gerçekten gelmiş geçmiş en iyi versiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bizi de bir seyretsinler bakalım.”
2.04.2023 Magazin
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Vaka sayısı 40 kat arttı, açıklamalar peş peşe geldi, tam ve kısmi kapanma...
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Vaka sayısı 40 kat arttı, açıklamalar peş peşe geldi, tam ve kısmi kapanma... Hafta içi hafta sonu yasakları ile flaş gelişmeler yaşanıyor. Vaka sayılarındaki hızlı tırmanış sonrası peş peşe açıklandı. Hafta içi, hafta sonu yasakları geri mi dönüyor? Tam ve kısmi kapanma gündemde mi? Milyonlarca vatandaş bu soruların yanıtını merak ediyor. Bakan Koca geçtiğimiz günlerde vaka sayılarının 40 kat arttığını söyledi. Koca yaptığı açıklamada, "Vaka sayısının artışı şu an günlük 40 katına kadar çıkmış durumda. Hastane yükü ise şu an 3 kat kadar arttı. Ciddi bir hastane yükümüzün olmadığını çok rahat söyleyebiliriz. Yoğun bakımlarda da bu artışların belirgin ve ciddi olmadığını görüyoruz" ifadelerini kullandı. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından hastanelerden yoğun bakım doluluk oranı ile ilgili korkutan açıklamalar geldi. Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkıran, birkaç ay önce neredeyse tüm hastanelerde kapanan Kovid-19 yoğun bakım servislerinin yeniden açılmaya başlandığını, hatta bazı hastanelerde şimdiden yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldığını söyledi. Prof. Dr. Demirkıran, Kovid yoğun bakım doluluk oranlarında şu anda İstanbul'un başı çektiğini, hastaların büyük çoğunluğunun hatırlatma dozuna ihtiyacı olan 60 yaş üstü yandaş hastalığı olan risk gurubu kişilerden oluştuğunu belirtti. Peki artan vakar sonrası yeni tedbirler gelecek mi? Yeniden kapanma olacak mı? Bakan Koca tek tek açıkladı.
20.07.2022 Gündem
Otomotiv ihracatına mayıs ayı bereketi! Yüzde 22'lik artış...
Otomotiv ihracatına mayıs ayı bereketi! Yüzde 22'lik artış... Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, otomotiv endüstrisinin mayıs ayı ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 22 artış ile 2,3 milyar dolar oldu.
6.06.2022 Otomobil
Koronavirüs salgını yeniden patladı! Ülkede alarm verildi, çarpıcı uyarı: ‘Bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz...’
Koronavirüs salgını yeniden patladı! Ülkede alarm verildi, çarpıcı uyarı: ‘Bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz...’ Koronavirüs salgını Çin’de tüm gücüyle etkisini devam ettiriyor. Ülkenin en büyük ve önemli bir ticaret merkezi olan kenti Şangay'da haftalardır devam eden koronavirüs karantinası düşen vaka sayılarına rağmen sıkılaşarak devam ediyor. Kentten gelen çarpıcı fotoğraflar durumun ciddiyetini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan kareler tüm dünyayı tedirgin ederken, “Eğer sağlıklıysanız bu fotoğraflara bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz" yorumlarına neden oldu.
22.04.2022 Dünya
'Çöpe dökülen sebze' iddiaları... Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi
'Çöpe dökülen sebze' iddiaları... Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi Ticaret Bakanlığı'nca sosyal medyada yayınlanan, çeşitli sebzelerin çöpe döküldüğüne dair görüntülerin eski tarihli olduğu belirtilerek, "Halkımız sosyal medyada yer alan eski tarihli ve asılsız görüntülere itibar etmemeli, bakanlığımızca yapılan resmi açıklamaları takip etmelidir" denildi.
7.04.2022 Gündem
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi Türkiye’de pandemi ile geçen 2 yılın mercek altına alındığı, ‘Değişen Hayat; Pandemi ve Türkiye 2020-2022’ araştırma raporunun sonuçları açıklandı. Hazırlanan rapora göre toplum, önlemlerle kademeli normalleşme başlasa da salgının bitmediği; mesafe ve maske alışkanlıklarına belirsiz bir süre daha devam edeceği kanısında. Araştırmada ortaya çıkan en önemli verilerden biri, son dönemde esnetilen tedbirlere rağmen insanların virüse karşı önlem almaktan vazgeçmedikleri. Maske kullanmaya ve ellerini sıklıkla yıkamaya devam eden, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayan ve toplu taşıma kullanmayanların oranı yüzde 88’i bulurken hiçbir önlem almıyorum diyenlerin oranı ise sadece yüzde 12’de kalıyor. Toplumun yüzde 70’i Kovid-19’a yakalanmadığını söylüyor. Derin görüşmeler de bu veriyi destekliyor. Hastalığa bugüne dek yakalanmamayı aldığı önlemlerle açıklayanlar olduğu kadar şansla, kaderle açıklayanlar da var.
10.03.2022 Gündem
Evlenme ve boşanma oranları belli oldu! TÜİK açıkladı
Evlenme ve boşanma oranları belli oldu! TÜİK açıkladı Türkiye'de evlenen çiftlerin sayısı 2020 yılında 488 bin 335 iken 2021 yılında 561 bin 710 oldu. Boşanan çiftlerin sayısı ise 2020 yılında 136 bin 570 iken 2021 yılında 174 bin 85 oldu.
25.02.2022 Gündem
Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, temel gıda, ilaç...
Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, temel gıda, ilaç... Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili flaş gelişme! Tüm vatandaşlar kesintiler ile ilgili yeni açıklamaları yakından takip ediyor. Evlerde kullanılan doğal gaz ve elektrik ile ilgili kesinti söz konusu olmayacak. Ancak sanayi kullanımında enerji kısıtlaması yaşanabileceği duyurulmuştu. Peki bu kısıtlama hangi sektörleri kapsıyor? Sanayiciye uygulanacak enerji kesintilerinden süt ve et ile ilaç sektörleri muaf oldu. Genel olarak çeşitli sektörlerde ise yapısal sorun oluşturmayacak düzenlemeler yapılıyor. İşe doğal gaz ve elektrik kesintileri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
25.01.2022 Ekonomi
Temel gıda ve ilaç sektörü ‘gaz’ kesmiyor
Temel gıda ve ilaç sektörü ‘gaz’ kesmiyor Sanayiciye uygulanacak enerji kesintilerinden süt ve et ile ilaç sektörleri muaf oldu. Genel olarak çeşitli sektörlerde ise yapısal sorun oluşturmayacak düzenlemeler yapılıyor.
25.01.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi...
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayicilerle bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda, “İran’ın, kontratımızda yazılı olan basınçla ilgili şartları tutturamadığını görüyoruz. İran bize bir kaçak olduğunu söyledi. Bizim ekiplerimizde o bölgeye gittiler. Bizim yaklaşımımız bu kaçağın bir müddet tehir edilmesi, kış şartlarının atlatılmasından sonra tamiratın yapılması yönündeydi. Onlar bu riski alamayacaklarını söylediler. Geçmişte İran ile düşük sevkiyatlar sıkıntısı da yaşamıştık” dedi.
24.01.2022 Gündem
Kapanma olacak mı? Cumartesi Pazar yine sokağa çıkma yasağı mı gelecek, yeniden tam kapanma olur mu?
Kapanma olacak mı? Cumartesi Pazar yine sokağa çıkma yasağı mı gelecek, yeniden tam kapanma olur mu? Sokağa çıkma yasağı olacak mı, yeniden kapanma gelir mi? Koronavirüs vaka sayıları 70 bini aştı. Omicron varyantının bulaşıcılık hızının yüksek olması yeni yasaklar, kapanma ve kısıtlama tedbirleri iddialarının gündeme gelmesine neden oldu. Peki, yasaklar gelecek mi, kapanma olacak mı?
12.01.2022 Gündem
Aşı olmayanlar için yeni kısıtlamalar geliyor! Cuma günü netleşecek
Aşı olmayanlar için yeni kısıtlamalar geliyor! Cuma günü netleşecek Omicron varyantı nedeniyle koronavirüs vakalarında rekor artış bekleyen Almanya, felaket senaryosunun önüne geçebilmek için yeni bir stratejiyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
5.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bunların hesabını vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Asiye yavrumuzu dün gece Antalya Üniversitesi'ne naklettik. Orada gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, onlar babasını nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Kandıramayacaksınız, bunların da hesabını vereceksiniz." dedi.
25.12.2021 Siyaset
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni karar verildi, resmen değişti! Tüm Türkiye'de artık...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni karar verildi, resmen değişti! Tüm Türkiye'de artık... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kapanmayla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artışa geçti. 'Omicron (Nu)' varyantıyla ülkeler peş peşe yeni yasak kararlarını açıklıyor. Türkiye'de de vaka sayıları alarm veriyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında haftalık bilim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası son dakika açıklamalarda bulunan Bakan Koca, 5 madde ile yeni gelişmeyi resmen açıkladı.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 27 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında açıkladığı, illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayıları tablosunda o illerde patlama yaşandı. İşte haberin detayları...
15.12.2021 Gündem
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti?
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti? Dünyaca ünlü arama devi Google Türkiye’de 2021 yılında en çok aranan konu ve isimleri açıkladı. Google arama trendlerinde EBA başı çekerken, aranan ünlü isimler arasında ilk sırayı Mesut Özil aldı. Peki, Google’da en çok ne arandı? 2021 yılında Türkiye en çok neyi merak etti? İşte 2021 Google arama trendleri…
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Hakları ödenmez! Gönül gözüyle ışık saçıyorlar...
Hakları ödenmez! Gönül gözüyle ışık saçıyorlar...   Aksaray'da yüzde 90 görme engelli Türkçe öğretmeni Aygül Altuntaş'ın (35) meslek aşkı, engel tanımıyor. Altuntaş, ''Meslekte 15 yılı geride bıraktım. Kitap okumayı da çok sevdiğim için hedefim hep öğretmenlikti. Bunun için çok çalıştım İyi ki bu mesleği yapıyorum" dedi. Sosyal bilgiler öğretmeni 45 yaşındaki Nuri Cankurt da 13 yıl önce yeni atandığı okuluna giderken geçirdiği trafik kazası sonucu görme yetisini büyük oranda kaybetti. Ama o yılmadı, azmi ve meslek aşkıyla öğrencilerine ışık olmaya devam etti...
24.11.2021 Eğitim
Hafta içi hafa sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu bakan duyurdu...
Hafta içi hafa sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu bakan duyurdu... Vaka sayıları artıyor. Kış kapıya dayandı. Herkes vakalar nedeniyle hafta içi hafta sonu kapanma olur mu? sorusunu soruyordu. Yasaklar yeniden mi geliyor? Tam kapanma olacak mı? Okullar, kafeler... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu soruya yanıt verdi ve belli oldu. 12 yaş altına aşı konusu ile ilgili de konuşan Bakan Koca, okulların kapanıp kapanmayacağına ilişkin de açıklama yaptı. Bakan Koca , vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilin, Yalova, Tunceli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kocaeli, Amasya, Osmaniye ve Kırşehir olduğunu duyurdu…
2.11.2021 Gündem
Türkiye'den Mali Eylem Görev Gücü'ne 'gri liste' tepkisi
Türkiye'den Mali Eylem Görev Gücü'ne 'gri liste' tepkisi Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan, Mali Eylem Görev Gücü'nün (Financial Action Task Force FATF) raporunda Türkiye'nin 'gri liste'ye alınmasına ilişkin, "Ülkemizin gri listeye alınması hak edilmeyen bir sonuç ortaya çıkarmıştır. Bundan sonraki süreçte, FATF ve ilgili tüm kurumlarla iş birliği içerisinde gerekli adımlar atılmaya devam edilecek ve ülkemizin hak etmediği bu listeden en kısa sürede çıkması sağlanacaktır" açıklamasında bulunuldu.
21.10.2021 Ekonomi
Merkez Barkası Başkanı Kavcıoğlu açıklayacak! Tüm gözler orada
Merkez Barkası Başkanı Kavcıoğlu açıklayacak! Tüm gözler orada Küresel piyasalarda, geçen hafta dalgalı bir seyir izlenmesinin ardından, bugün yurt içinde ağustos ayı ödemeler dengesi ve işsizlik verilerinin yanı sıra Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yapacağı sunum takip edilecek.
11.10.2021 Ekonomi
Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması: 2,3 milyar TL...
Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması: 2,3 milyar TL... Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Devlet destekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında bugüne kadar 2,3 milyar TL nakdi yardım yapıldı.
23.09.2021 Ekonomi
Tam kapanma geri mi geliyor?
Tam kapanma geri mi geliyor? Tam kapanma ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Koronavirüs salgınında yeni varyatların görülmesi ve vaka sayılarının yukarı yönlü hareket etmesi 'Tam kapanma yeniden mi gelecek?' sorularını akıllara getirdi. Tam kapanma ile ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul'da vaka sayılarında son haftalarda bir durgunluğa girildiğini, Ekim-Kasım aylarında vaka sayılarında bir artış yaşansa da aşılamalar sayesinde, bu artışın önceki piklerdeki kadar hastanelere yansıyacağını düşünmediğini söyledi. Prof. Dr. Memişoğlu, yeni bir kapanmanın gündeme geleceğini düşünmediğini de belirleterek "Zaten dünyada da gösterildi ki okullar ya da hareketli yaşamda kapanmalara gittiğinizde, ev içi bulaşlar artıyor. Ben, aşılanma oranlarımızın artması ve insanlarımızın da uyumu ile yeni bir kapanmaya gitmeden bu süreci aşacağımızı düşünüyorum" dedi.
5.09.2021 Sağlık
Bilim Kurulu üyesinden velilere semptom uyarısı!
Bilim Kurulu üyesinden velilere semptom uyarısı! Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, yüz yüze eğitim öncesi velileri uyararak "Çocuklara yüksek ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı gibi bir şikayeti var mı diyerek sabah ve akşam sormak gerekiyor" dedi. Semptom takibinin de önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özkan "Velilerin ve yaşı gelen çocukların aşılanmasını, ayrıca mutlaka semptom takibi yapılmasını öneriyorum. Bu konuda duyarlı olmalıyız" diye konuştu.
5.09.2021 Sağlık
Markarna fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 5 lira...
Markarna fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 5 lira... Makarna fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yaygın markalı makarnaların fiyatında bu ay itibarıyla artış görülüyor. Buna göre bir paket makarnanın fiyatı 4.25 ila 4.5 lira seviyesine kadar çıktı. Bu fiyat en son, Milliyet tarafından gıda fiyatlarının izlenmesi amacıyla çeşitli marketlerde çekilen fotoğraflara göre nisanda 3.20 - 3.45 lira seviyesinde bulunuyordu. Makarnacılar, dünyada yükselen emtia fiyatları, artan gıda talebi, yurt içinde yaşanan kuraklık tarafından baskı altına alınan mamul ürünlerde fiyat artışının kaçınılmaz hale geldiğini belirtiyor. Bu kapsamda fiyat artışını her zaman ‘gıda enflasyonu oranının altında’ tutmaya çalıştıklarını anlatan makarna üreticileri, yıl sonuna kadar bu fiyatı koruyacaklarını ifade etti.
31.08.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Ve belli oldu
Merkez Bankası'ndan flaş faiz kararı! Ve belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı 23 Eylül'de gerçekleştirilecek. Kurul, son toplantısında politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 19 düzeyinde sabit tutmuştu. Merkez Bankası, mayıs ayına ilişkin ödemeler dengesi verilerini de 13 Eylül'de açıklayacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı haziran ayı bütçe gerçekleşmelerini 15 Eylül'de duyuracak. Türkiye'de eylül ayı, ekonomi veri gündemi açısından yoğun geçecek.
30.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tam Kapanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tam kapanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.