Kapanma

Kapanma

Son dakika kapanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.544 kapanma haberi bulunmuştur. Tüm kapanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar yağışı yurdu beyaza boyadı! Dikkat meteoroloji uyardı havalar soğuyor
Kar yağışı yurdu beyaza boyadı! Dikkat meteoroloji uyardı havalar soğuyorMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzey ve doğu kesimindeki iller için kar uyarısı yapmıştı. Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış bazı kentlerde kara dönüştü. Erzurum kent merkezi beyaz örtüyle kaplanırken Karabük'te de kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Sivas, Bingöl, Kars, Ardahan, Artvin ve Bitlis'te kar yağışı etkisini gece boyunca sürdürdü. Birçok köyde yollar kapanma noktasına gelirken kar yağışının devam edeceği belirtildi. İstanbul'un etrafındaki illerde de kar yağışı uyarısı yapılmış dün Bolu ve Düzce'de kar yağışı etkili olmuştu.
18.10.2024Gündem
Erzincan’a mevsimin ilk karı düştü
Erzincan’a mevsimin ilk karı düştüMeteorolojinin ani sıcaklık düşüşüyle birlikte kar uyarısında bulunduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan illerden Erzincan’ın yüksek kesimlerinde gece saatlerinde aralıklı kar yağışı görüldü. Hava sıcaklığı sıfır derecenin altına düştü, sis ve pus görüş mesafesini düşürdü.
18.10.2024Gündem
Çayda boya, kebapta domuz eti! Bakanlık harekete geçti, tek tek ifşa edildi
Çayda boya, kebapta domuz eti! Bakanlık harekete geçti, tek tek ifşa edildiTarım ve Orman Bakanlığı, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı tespit edilen üreticilerinin ifşasına başladı. Paylaşılan liste insan sağlığıyla nasıl oynandığını ortaya koydu.
3.10.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan kadın kuaförlerine tatil düzenlemesi
Ticaret Bakanlığı'ndan kadın kuaförlerine tatil düzenlemesiTicaret Bakanlığı'ndan "Kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri pazar günleri kapalı olma kararından muaf tutuldu" açıklaması yapıldı.
27.08.2024Ekonomi
Maymun çiçeği virüsü pandemi yapar mı, maymun çiçeği virüsü nedeniyle kapanma olur mu? Tekrar pandemi olacak mı 2024?
Maymun çiçeği virüsü pandemi yapar mı, maymun çiçeği virüsü nedeniyle kapanma olur mu? Tekrar pandemi olacak mı 2024?Dünya Sağlık Örgütü (WHO), maymun çiçeği olarak da bilinen Mpox virüsü nedeniyle küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Maymun çiçeği virüsü ilk olarak 1958 yılında araştırma için tutulan maymun kolonilerinde çiçek benzeri bir hastalığın görülmesiyle keşfedildi ve insanlardaki ilk maymun çiçeği vakası 1970 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde (DRC) kaydedildi. Dünya alarma geçerken vatandaşlar maymun çiçeği virüsünün tekrar bir kapanmaya neden olup olmayacağını sorgulamaya başladı. İşte uzman yorumlarına göre “Tekrar pandemi olacak mı 2024, maymun çiçeği pandemi olur mu? Eylülde kapanma olur mu maymun çiçeği virüsü terar pandemi yapar mı?” sorularının yanıtı…
17.08.2024Gündem
Marketlerde karekod dönemi başlıyor! Kasaya gitmeye gerek kalmayacak
Marketlerde karekod dönemi başlıyor! Kasaya gitmeye gerek kalmayacakMarketlerde bir dönem sona eriyor. Zincir marketlerde karekod uygulamasına için hazırlıklar tamamlandı. Tüketiciler yeni uygulama ile ürünün tüm bilgilerine karekod üzerinden ulaşabilecek. Peki vatandaşlar karekod uygulamasını nasıl kullanacak? İşte ayrıntılar...
24.07.2024Ekonomi
Marketlerde yeni dönem başlıyor! Nakit ödeme tarih oluyor
Marketlerde yeni dönem başlıyor! Nakit ödeme tarih oluyorBir zincir market 3 şubesinde nakit alışverişleri sonlandırma kararı aldı. Buna göre artık sadece kredi kartı ile ödeme yapılabilecek. Yeni uygulama sosyal medyada yoğun bir şekilde tartışma konusu oldu. Peki nakit ödemeler tarih mi oluyor? Diğer marketler de nakit ödemeleri sonlandırır mı? İşte detaylar...
26.06.2024Ekonomi
Evrim Alasya: Erkek gibi erkeklere hasret kaldım
Evrim Alasya: Erkek gibi erkeklere hasret kaldım'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Kıvılcım' karakterini canlandıran Evrim Alasya, Saba Tümer'in programına konuk oldu. Ünlü oyuncu 'Erkek gibi erkeklere hasret kaldım' diyerek yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
10.06.2024Gündem
Fahiş fiyat farkı 6 katı çıkıyor! Üreticide 30, markette 300 TL!
Fahiş fiyat farkı 6 katı çıkıyor! Üreticide 30, markette 300 TL!Yaz meyvelerinin fiyatı üreticiden sofraya gelene kadar 6 kat artıyor. Sürecin kazananları tüccar ve marketler.150 lirayı bulan fiyatıyla kiraz ilk sırada.
21.05.2024Ekonomi
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı...
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı...Artan fiyatlar, yüksek faiz ve yatırımcının piyasadan uzaklaşması konutta sert fren etkisi gösterdi. Ülke genelinde nisan ayında 75 bin 569 konut satıldı. Böylece tam kapanma tedbirlerinin yaşandığı Mayıs 2021’den bu yana en düşük konut satışı gerçekleşti. Yabancıya satışta da son dört yılın en düşük rakamı kayıtlara geçti.
18.05.2024Ekonomi
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa ettiTrendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Kulüp Başkanı Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı.
13.05.2024Adana
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'İstanbul'da Taksim esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında Taksim’e çıkan yollar kapatıldı. İstiklal Caddesi’nde 16 yıldır esnaflık yapan Emre Öztürk, “Bizim için işçi bayramı yok, biz çalışıyoruz" dedi.
1.05.2024Gündem
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarıFenerbahçe Gönüllüleri Derneği, ilk şubesini İzmir'de açtı. Etkinliğe Aziz Yıldırım'ın da katılması dikkat çekti.
9.03.2024Fenerbahçe
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz"
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz"İlçenin yüksek kesimlerinde yağan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Pozantı Belediyesi ekipleri de yoğun mesai harcayarak kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
1.02.2024Adana
Kredi kartlarında yeni dönem başladı! Düğmeye basıldı kredi kartları kapatılabilecek
Kredi kartlarında yeni dönem başladı! Düğmeye basıldı kredi kartları kapatılabilecekKredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Başta konut ve otomobil olmak üzere kredilerde frene basılırken, kredi kartı harcamalarındaki artış sürüyor. Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kartı kullanımının azaltılması için kredi kartı limitleri ve taksit sayılarında bir dizi düzenleme hayata geçirilirken, bankaların son tedbiri, kartların kullanım alanları konusunda oldu. Bankalardan kredi kartı müşterilerine yapılan uyarıda, kredi kartıyla döviz, altın, kripto varlık alımı yapılması, vadesi gelmemiş kredilerin kapatılması, “makul gerekçesi olmayan transferler” gerçekleştirilmesi nedeniyle kartların kullanıma kapatılabileceği bildirildi.
30.01.2024Ekonomi
Imeı Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Imeı Sorgulama Nasıl Yapılır?
Imeı Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Imeı Sorgulama Nasıl Yapılır?IMEI numarası yeni telefon satın alan kişiler için kayıt işlemlerinden biridir. Yurtdışından gelen cihazların tamamına IMEI numarası girilmektedir. Bu şekilde telefon yasal olarak çalışmaya başlamaktadır. Kaçak telefon kullanımının önüne geçişmesi adına yapılan bu işlem tüm telefonlar için geçerlidir.
29.01.2024Gündem
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı?
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı?e okul öğretmen not girişi ne zaman kapanıyor 2024, 1 dönem e okul ne zaman kapanacak 2024? e-Okul öğretmenlere not ve devamsızlık girişi kapanma tarihi öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Son ders zili çalıp karne gününü yaklaşırken e-Okul'un ne zaman kapanacağı, sorgulanmaya başlandı. İşte 2024 e-Okul kapanma tarihi…
15.01.2024Eğitim
Çocukların yüzde 28'i 'hikikomori' sendromuna maruz kalıyor
Çocukların yüzde 28'i 'hikikomori' sendromuna maruz kalıyorSivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tuncay Dilci, dijitanaliz tekniği ile 2 bin 300 çocuk üzerinde yapılan araştırmada, çocukların yüzde 28'inin 'içeri çekilme, hapsedilmiş olma' anlamına gelen ve Japonca bir terim olan 'hikikomori' sendromuna maruz kaldığını söyledi. Prof. Dr. Dilci, "Çocuklar genelde videolu oyunlar oynayarak, odalarında vakit geçiriyor. Dış dünyadan zevk alamama gibi davranışlara yöneliyorlar. Bu olayın yaşam boyu devam etme riski var" dedi.
26.12.2023Sağlık
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi​Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele kapsamında; 13 Aralık 2023 tarihi itibarı ile Gümrük Muhafaza birimlerince, 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde, 17,2 milyar TL değerinde ticari eşya olmak üzere toplam 21,9 milyar TL değerinde ele geçirilme gerçekleştirildiğini söyledi.
15.12.2023Gündem
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar...
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar...İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapatılması uzun zamandır tartışılan başlıklar arasında yer alıyor. İstanbul Ticaret Odası Perakende Meslek Komitesi son çalıştayında da küçük esnafa nefes aldıracak konuyu masaya yatırdı. Komite üyeleri pazar günleri zincir marketlerin kapatılması yönünde mutabık kaldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESK) da söz konusu uygulamanın devreye alınmasını küçük esnafa destek olması açısından destekliyor. Peki marketler pazar günü kapatılacak mı? Süreç artık yasalaşacak mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.11.2023Ekonomi
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişmeİstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapanması mümkün mü? İşte detaylar...
23.11.2023Ekonomi
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilirİhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023Ekonomi
Eris  varyantı ile ilgili yeni açıklama: Yayılımının artacağını düşünüyorum
Eris varyantı ile ilgili yeni açıklama: Yayılımının artacağını düşünüyorumTüm dünyada paniğe neden olan Eris varyantıyla ilgili konuşan Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Sönmez, “Son günlerde Eris çok konuşuluyor, 50’ye yakın ülkede Eris varyantlarının hızla yayıldığını görüyoruz. Hakikaten çok hızla yayılan bir virüs, vaka sayısı fazla, çoğu ayakta atlatıyor, yatan hasta sayısı yok denecek kadar az. MRNA aşıları Omicron’a etkiliydi, bunlarda çok etkili olduğu düşünülmüyor. Kış aylarında Eris’in yayılımının artacağını düşünüyorum. Tamamen kapanma ya da kısıtlama geleceğini düşünmüyorum” dedi.
16.10.2023Sağlık
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak?
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak?Morhipo kapanıyor mu? Boyner Grup çatısı altında 2011 yılında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, kapanma kararı aldı. Kullanıcılarına gönderdiği mesajlarda kapanacağı tarihi de açıkladı. Peki, Morhipo ne zaman, neden kapanıyor? Morhipo 17 Ekim’de kapanıyor mu?
12.10.2023Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kapanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.