Kapanma

Kapanma

Son dakika kapanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.551 kapanma haberi bulunmuştur. Tüm kapanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, ilk şubesini İzmir'de açtı. Etkinliğe Aziz Yıldırım'ın da katılması dikkat çekti.
9.03.2024 Fenerbahçe
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz"
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz" İlçenin yüksek kesimlerinde yağan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Pozantı Belediyesi ekipleri de yoğun mesai harcayarak kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
1.02.2024 Adana
Kredi kartlarında yeni dönem başladı! Düğmeye basıldı kredi kartları kapatılabilecek
Kredi kartlarında yeni dönem başladı! Düğmeye basıldı kredi kartları kapatılabilecek Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Başta konut ve otomobil olmak üzere kredilerde frene basılırken, kredi kartı harcamalarındaki artış sürüyor. Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kartı kullanımının azaltılması için kredi kartı limitleri ve taksit sayılarında bir dizi düzenleme hayata geçirilirken, bankaların son tedbiri, kartların kullanım alanları konusunda oldu. Bankalardan kredi kartı müşterilerine yapılan uyarıda, kredi kartıyla döviz, altın, kripto varlık alımı yapılması, vadesi gelmemiş kredilerin kapatılması, “makul gerekçesi olmayan transferler” gerçekleştirilmesi nedeniyle kartların kullanıma kapatılabileceği bildirildi.
30.01.2024 Ekonomi
Imeı Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Imeı Sorgulama Nasıl Yapılır?
Imeı Numarası Nedir, Ne İşe Yarar? Imeı Sorgulama Nasıl Yapılır? IMEI numarası yeni telefon satın alan kişiler için kayıt işlemlerinden biridir. Yurtdışından gelen cihazların tamamına IMEI numarası girilmektedir. Bu şekilde telefon yasal olarak çalışmaya başlamaktadır. Kaçak telefon kullanımının önüne geçişmesi adına yapılan bu işlem tüm telefonlar için geçerlidir.
29.01.2024 Gündem
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı?
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı? e okul öğretmen not girişi ne zaman kapanıyor 2024, 1 dönem e okul ne zaman kapanacak 2024? e-Okul öğretmenlere not ve devamsızlık girişi kapanma tarihi öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Son ders zili çalıp karne gününü yaklaşırken e-Okul'un ne zaman kapanacağı, sorgulanmaya başlandı. İşte 2024 e-Okul kapanma tarihi…
15.01.2024 Eğitim
Çocukların yüzde 28'i 'hikikomori' sendromuna maruz kalıyor
Çocukların yüzde 28'i 'hikikomori' sendromuna maruz kalıyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tuncay Dilci, dijitanaliz tekniği ile 2 bin 300 çocuk üzerinde yapılan araştırmada, çocukların yüzde 28'inin 'içeri çekilme, hapsedilmiş olma' anlamına gelen ve Japonca bir terim olan 'hikikomori' sendromuna maruz kaldığını söyledi. Prof. Dr. Dilci, "Çocuklar genelde videolu oyunlar oynayarak, odalarında vakit geçiriyor. Dış dünyadan zevk alamama gibi davranışlara yöneliyorlar. Bu olayın yaşam boyu devam etme riski var" dedi.
26.12.2023 Sağlık
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi ​Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele kapsamında; 13 Aralık 2023 tarihi itibarı ile Gümrük Muhafaza birimlerince, 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde, 17,2 milyar TL değerinde ticari eşya olmak üzere toplam 21,9 milyar TL değerinde ele geçirilme gerçekleştirildiğini söyledi.
15.12.2023 Gündem
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır? iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
1.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar...
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar... İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapatılması uzun zamandır tartışılan başlıklar arasında yer alıyor. İstanbul Ticaret Odası Perakende Meslek Komitesi son çalıştayında da küçük esnafa nefes aldıracak konuyu masaya yatırdı. Komite üyeleri pazar günleri zincir marketlerin kapatılması yönünde mutabık kaldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESK) da söz konusu uygulamanın devreye alınmasını küçük esnafa destek olması açısından destekliyor. Peki marketler pazar günü kapatılacak mı? Süreç artık yasalaşacak mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.11.2023 Ekonomi
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? Dikkat çeken gelişme İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapanması mümkün mü? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
Eris  varyantı ile ilgili yeni açıklama: Yayılımının artacağını düşünüyorum
Eris varyantı ile ilgili yeni açıklama: Yayılımının artacağını düşünüyorum Tüm dünyada paniğe neden olan Eris varyantıyla ilgili konuşan Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Sönmez, “Son günlerde Eris çok konuşuluyor, 50’ye yakın ülkede Eris varyantlarının hızla yayıldığını görüyoruz. Hakikaten çok hızla yayılan bir virüs, vaka sayısı fazla, çoğu ayakta atlatıyor, yatan hasta sayısı yok denecek kadar az. MRNA aşıları Omicron’a etkiliydi, bunlarda çok etkili olduğu düşünülmüyor. Kış aylarında Eris’in yayılımının artacağını düşünüyorum. Tamamen kapanma ya da kısıtlama geleceğini düşünmüyorum” dedi.
16.10.2023 Sağlık
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak?
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak? Morhipo kapanıyor mu? Boyner Grup çatısı altında 2011 yılında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, kapanma kararı aldı. Kullanıcılarına gönderdiği mesajlarda kapanacağı tarihi de açıkladı. Peki, Morhipo ne zaman, neden kapanıyor? Morhipo 17 Ekim’de kapanıyor mu?
12.10.2023 Ekonomi
Eris virüsü kaptığınızın işareti!
Eris virüsü kaptığınızın işareti! Eris varyantı dünyanın gündemi olmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından "Eris" olarak adlandırılan Covid-19'un yeni varyantını griple karıştırmak ise çok mümkün. Koca dün de benzer minvalde açıklamalar yaparak 'kapanma' ya da 'toplu aşı' gibi bir gündemlerinin olmadığını söyledi. Peki, Eris gripten nasıl ayrılır?
7.10.2023 Sağlık
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Kahve dükkanlarındaki rezalet ortaya çıktı! Filtre kahveyi, bone ve kadın çorabıyla demliyorlar
Kahve dükkanlarındaki rezalet ortaya çıktı! Filtre kahveyi, bone ve kadın çorabıyla demliyorlar Kahve tüketimi Türkiye'de son yıllarda arttı. Yapılan denetimlerde kahve dükkanlarındaki sağlıksız ortamlar da ortaya çıktı. Konya'da Doç. Dr. Ceyhun Can Özcan, sahadaki gözlemlerinde bazı işletmelerde kahvelerin, sağlıksız ortamlarda demlendiğini tespit ettiklerini söyleyerek, ''Filtre kağıdı kullanmak yerine, özellikle saç bonesiyle, kadın çorabıyla, maliyetleri düşürmek adına kahve demlemesi yapabiliyorlar. İçinde plastik barındıran ve sıcak suyla temas ettiğinde çözülen, kanserojen madde olan plastik içeren malzemeler kullanıyorlar'' dedi.
4.10.2023 Gündem
Bakan Koca: Kapanma gibi tedbirler artık söz konusu değil
Bakan Koca: Kapanma gibi tedbirler artık söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Toplu aşılamaya kesinlikle ihtiyaç duyulmayan bir dönemdeyiz. Kapanma gibi toplu tedbirler artık söz konusu değil. Açıkça söylüyorum: COVID-19 için mevcut kişisel tedbirler dışında yeni bir tedbir asla söz konusu değil." dedi.
4.10.2023 Gündem
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Asla uygulanmayacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun Eris varyantı sebebiyle vefat etmediğini belirterek, "Bu kara propaganda bilimsellikten tamamen uzak tedbirlerin uygulanmasına ve aşı kampanyaları başlatılmasına yöneliktir. Toplu bir aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak" açıklamasını yaptı.
2.10.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Eris varyantına yönelik yeni bir tedbir gerekmiyor. Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok" dedi.
27.09.2023 Gündem
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin Felç, genelde yaşlıların başına gelebilecek bir şey olarak düşünülüyor. Fakat bu pek doğru değil. Araştırmalar, her yıl yüzlerce genç yetişkinin ve hatta çocukların felç geçirdiğine işaret ediyor. 20 yaşında felç geçiren Esmae Hodgetts da onlardan biri… Esmae’nin hikâyesini daha ilginç kılan şey ise felcin tam olarak belirti vermemesi. Öyle ki doktorlar bile genç kadının felç geçirdiğini iki gün boyunca anlayamadı. İşte tüm detaylar…
11.08.2023 Sağlık
Su azalınca olanlar oldu! Oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü
Su azalınca olanlar oldu! Oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü Van'ın Gürpınar ilçesindeki 2 tesiste azalan su miktarı nedeniyle oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü.
7.08.2023 Yaşam
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.
18.06.2023 Magazin
e-okul ne zaman kapanıyor 2023 (2. Dönem)? e okul not girişi kapandı mı?
e-okul ne zaman kapanıyor 2023 (2. Dönem)? e okul not girişi kapandı mı? e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor, e okul not vermeye ne zaman kapanacak? e-Okul sisteminin ne zaman kapanacağı 2. Dönemi bitmesine az bir süre kala öğrenciler tarafından sorgulanmaya başlandı. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının biterken öğrenci ve öğretmenler e-Okul'un kapanacağı tarihi merak ediliyor. İşte e-Okul not girişi kapanma…
26.05.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
Sandıklar saat kaçta kapanıyor? Oylar ne zaman sayılmaya başlanacak, saat kaça kadar sandıklar açık olacak?
Sandıklar saat kaçta kapanıyor? Oylar ne zaman sayılmaya başlanacak, saat kaça kadar sandıklar açık olacak? YSK 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimleri'nde uygulanacak kuralları açıkladı, kurallar Resmi Gazete'de yayımlandı. Seçim tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Peki, Sandıklar saat kaçta kapanıyor? Oylar ne zaman sayılmaya başlanacak, saat kaça kadar sandıklar açık olacak?
10.05.2023 Seçim

Benzer Haber Etiketleri

Kapanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.