Tahsin

Tahsin

Son dakika Tahsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tahsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tahsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.954 tahsin haberi bulunmuştur. Tüm tahsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları Yerel seçim sonuçlarına itirazlar devam ederken İstanbul-Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin talebi sonucu oy sayımına yeniden başlandı. Saat 23.00’e kadar devam eden sayımda 301 sandık tamamlandı. CHP, bu sandıklardan 945 oy farkla önde çıktı. Peki, Gaziosmanpaşa kim kazandı, Gaziosmanpaşa’da seçim sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa oy sayımı bitti mi? İşte Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler…
4.04.2024 Gündem
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı
Seyhan polisi barda 25 ruhsatsız silah ele geçirdi! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisi bir bara yaptığı operasyonda 25 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
29.03.2024 Adana
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Tahsin Kaya hayatını kaybetti
Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Tahsin Kaya hayatını kaybetti Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Tahsin Kaya hayatını kaybetti.
9.03.2024 Fenerbahçe
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Gündem
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası Zonguldak’ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düşerek ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü.
20.02.2024 Gündem
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
Acımak Romanının Özeti... Acımak Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Acımak Romanının Özeti... Acımak Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Genel olarak, Türk edebiyatında pek çok değişik yapıda, üslupta ve konuda yazılmış olan birçok önemli yapıtlar bulunmaktadır. Bu yapıtlardan biri de Acımak romanı olmaktadır. Acımak romanı edebiyatımızda yer alan en değerli eserlerden birisidir. Acımak romanı Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılmış olan,1928 yayım tarihli, 127 sayfadan oluşan önemli eserlerden biridir.
21.01.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 39 ilçede kadınlar ve gençler için istihdam mesajı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da 'Türkiye Yüzyılı'nda Kadın Buluşması' programına katıldı. Kadınlara yönelik kreş projesini açıklayan Kurum, "Her mahallemize eve yürüyüş mesafesinde yeni kreşler yapacağız. Kadınlarımız için 7/24 hafta sonu ve hatta geceleri nöbetçi kreşlerimiz açık olacak." dedi. Sokak hayvanları konusundaki projelerine değinen Kurum, "İstanbul'umuzda maalesef başıboş gezen yüz binlerce sokak köpeği var. Annelerimiz endişe içinde, çocuklarımız tehdit altında. Biz bu sorunun farkındayız. Sorunun çözümü için de emin olun çok çalışıyoruz. Hocalarımızla, bilim insanlarımızla göreve gelir gelmez bu alandaki uzmanlarla bir araya gelerek mevcut büyükşehir yönetimi tarafından çözümsüz bırakılan bu sorunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı
19.01.2024 Gündem
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu?  2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı?
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? 2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı? Masterchef Türkiye 2023 şampiyonu büyük final neticesinde canlı yayında belli oldu. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük Masterchef birincisi olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. MasterChef All Star yarışmasında heyecan sona ererken şampiyonun kim olduğu izleyicilerin gündemindeki yerini aldı. Peki, MasterChef Tahsin mi, Esra mı ödülü aldı? 2023 Masterchef birincisi kim oldu? MasterChef finale kimler kaldı?
9.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tahsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.