Tahsilat

Tahsilat

Son dakika tahsilat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahsilat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahsilat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahsilat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahsilat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.467 tahsilat haberi bulunmuştur. Tüm tahsilat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi yakalandı.
18.02.2024 Gündem
Ek MTV ödemesi kasayı doldurdu! Bütçe kasımda 75.6 milyar fazla verdi
Ek MTV ödemesi kasayı doldurdu! Bütçe kasımda 75.6 milyar fazla verdi Ocak-kasım dönemi için ise bütçe açığı 532.4 milyar lira oldu. Geçen yıl ocak-kasım döneminde bütçe açığı 20.5 milyar liraydı. Kasım ayında bütçe giderleri 671.2 milyar lira, bütçe gelirleri 746.8 milyar olarak gerçekleşti. İkinci taksit ödeme dönemi olan ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden (MTV) ise kasımda 9.7 milyar liralık tahsilat sağlandı. Böylece ek MTV’den elde edilen toplam gelir 27 milyar liraya yükseldi.
16.12.2023 Ekonomi
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası Tüketicilere mağduriyet yaşatan dijital abonelik platformlara şikayetler üzerine incelemeler başlatılırken konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
17.11.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı "Tüketicilere mağduriyet yaşatanlara 166 milyon TL ceza uygulandı" açıklamasını yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi
Birol Küle kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle hangi görevlerde bulundu, önceki görevleri neler? İşte Birol Küle'nin biyografisi Rekabet Kurulu Başkan ve üyeliklerine yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Atamalar 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 22’nci ve 23’üncü maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince yapıldı. Peki, Birol Küle kimdir? Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle nereli, hangi görevlerde bulundu?
2.11.2023 Gündem
TAB Gıda kaç lot verir? TAB Gıda halka arz ne zaman işlem görecek, hangi banka, saat kaçta, katılım endeksine uygun mu? TAB Gıda halka arz fiyatı
TAB Gıda kaç lot verir? TAB Gıda halka arz ne zaman işlem görecek, hangi banka, saat kaçta, katılım endeksine uygun mu? TAB Gıda halka arz fiyatı TAB Gıda halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot verir? Burger King'i işleten TAB Gıda, 18 - 20 Ekim tarihlerinde 130 lira hisse fiyatıyla halka arz edilecek. Türkiye, KKTC, Kuzey Makedonya ve Gürcistan'da Burger King başta olmak üzere yedi restoran franchise'ının işletmecisi olan şirketin halka arzı, hisselerin hepsinin satılması halinde 6.85 milyar lira, yani yaklaşık 247 milyon dolar büyüklükte olacak. Peki, TAB Gıda halka arz ne zaman, kaç lot verir, nereden alınır? TABGD halka arz hangi bankalarda var, nasıl alınır? İşte TAB Gıda halka arz fiyatı…
18.10.2023 Ekonomi
Adana'da filmleri aratmayan olay! Fırıncı uncuya hayatının dehşetini yaşattı...
Adana'da filmleri aratmayan olay! Fırıncı uncuya hayatının dehşetini yaşattı... Aksiyon filmlerini aratmayan olay Adana'da yaşandı. Motosikletli ve kasklı Ali Sarı (24), Süleyman Şenci (22) ile birlikte, ortağı olduğu ekmek fırınına tahsilat için gelen uncu Mehmet A.’yı (33) tabancayla tehdit edip, aracındaki, içinde 139 bin TL bulunan çantayı gasbetti. Olay güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan şüpheliler tutuklandı.
17.10.2023 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı
Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı Anayasa Mahkemesi, ek MTV alınmasını öngören düzenlemenin iptaline ilişkin yapılan başvurunun reddine karar verdi.
28.09.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan dar gelirli vatandaşlara vergi müjdesi
Cevdet Yılmaz'dan dar gelirli vatandaşlara vergi müjdesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi reformuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cevdet Yılmaz, katıldığı canlı yayın programında vatandaşlara vergi müjdesi verdi. Yılmaz, doğrudan vergilerin artacağına belirterek "Gelir düzeyine göre vergi alınmasını hedefliyoruz" dedi.
16.09.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: OVP'de hedef, enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: OVP'de hedef, enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin son gelişmeleri yorumladı. Bakan Şimşek "Bizim programımız var. Aslında programın 3 temel bileşeni var. Ülkemizin karşı karşıya olduğu makro ekonomik sorunlardan biri dezenflasyon. Enflasyonu tekrar tek haneye getirecek bir program. Bu programla ortaya koyduk. Geçiş döneminden sonra daha güçlü şekilde sonuçlarını göreceğiz" dedi.
11.09.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023 Ekonomi
GYODER’den kiraları düşürecek formül
GYODER’den kiraları düşürecek formül Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, erişilebilir kiralık konut sorununa çözüm bulmak için, kamu-özel iş birliğinde geliştirdiği ‘GYODER Yeni Konut Modeli’ni tanıttı. Arsa maliyetini ortadan kaldıran model ile uzun dönemli kiracılık mümkün olacak. Kamusal kiraya veren yapısı ile uygun fiyatlı kiralık konutlar üretilecek. Hızlanması gereken kentsel dönüşümün de önü açılacak.
20.07.2023 Ekonomi
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek Ev alıp satacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen başlıyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Taşınmaz alım satım işlemleri, 1 Temmuz 2023 itibariyle tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra ek bir noter ücreti ödenerek noterlerce de yapılabilecek" dedi.
5.06.2023 Ekonomi
İş dünyasını yakından ilgilendiren teminat senedi kararı! Ciddi zarar ettiriyor
İş dünyasını yakından ilgilendiren teminat senedi kararı! Ciddi zarar ettiriyor Teminat senetleriyle ilgili dikkat çeken karar. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu; senette yazılı “teminattır” kelimesinin, neyin teminatı olduğuna ilişkin bir açıklama belirtilmedikçe, tek başına senedin teminat senedi olduğu anlamına gelmeyeceğine hükmetti. Avukat Cansen Erdoğan konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak bilinmeyen detayları aktardı.
3.06.2023 Ekonomi
Paralar iade edilecek! Ödediyseniz hepsini geri alabilirsiniz, kural iptal edildi
Paralar iade edilecek! Ödediyseniz hepsini geri alabilirsiniz, kural iptal edildi Covid-19 pandemi döneminde uygulanan idari para cezalarının iade edilemeyeceğine ilişkin kural Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildi ve idari para cezalarını ödeyenler ödedikleri tutarı geri talep edebilecek.
24.05.2023 Ekonomi
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek Ücretsiz doğalgaz kullanımının esaslarını belirleyen EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz doğalgaz kullanımının maliyeti 40 milyar TL olarak hesaplandı. Ücretsiz doğalgaz uygulamasından 19,7 milyon abone yararlanacak. Ücretsiz gaz uygulaması döneminde aboneden tahsilat yapılırsa fatura iptal edilerek tahsil edilen tutar 3 iş günü içinde aboneye nakit olarak ödenecek.
4.05.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara sosyal medya üzerinden tuzak! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın
Kredi kartı kullananlara sosyal medya üzerinden tuzak! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın Dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kredi kartı kullanıcılarını ve banka kullanıcılarını hedef almaya başladı. Ünlü markaların isimlerini kullanarak tuzak kuran fırsatçılar, vatandaşları döviz üzerinden borçlandırıyor.
28.04.2023 Gündem
Fazla mesai ücreti kararı! Resmen değişti, her personele ödenecek
Fazla mesai ücreti kararı! Resmen değişti, her personele ödenecek Yeniden yapılandırma görevine fazla mesai ücreti ödenecek. Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatının 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na Tabi Personeline Fazla Çalışma Ücreti Ödenmesine İlişkin Ekli Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
14.04.2023 Çalışan Hakları
Sigorta prim desteğinde süre uzatılacak mı? Uzman isim açıkladı: Borçlar yapılandırıldı, istihdam arttı
Sigorta prim desteğinde süre uzatılacak mı? Uzman isim açıkladı: Borçlar yapılandırıldı, istihdam arttı İşçi - işveren milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren sigorta prim desteği dört yıl önce uygulanmaya başladı. Teşvikten borcu olmayan işverenlerin yararlanabilmesi sebebiyle, prim borcu bulunanlar, borcunu yapılandırdı. Hem SGK prim borçlarının ödenmesi hem de ilave istihdam yaratması dolayısıyla işsizlikle mücadeleye katkı sağlayan 7103 sayılı ilave istihdam teşviklerinde süre aralık ayında doldu. İşverenler bu sürenin uzatılmasını beklerken, uzmanlar belirsizliğin işsizliğe yol açabileceği uyarısında bulunuyor.
3.04.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan kur farkı talebi davasında karar: "Çekle yapılan ödemede kur farkı istenemez"
Yargıtay'dan kur farkı talebi davasında karar: "Çekle yapılan ödemede kur farkı istenemez" Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, çeklerle yapılan ödemelerde kur farkı istenemeyeceğine hükmetti. Emsal kararla birlikte çeklerdeki yazan tutarın dışında herhangi bir fark talep edilemeyecek.
26.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki vatandaşların fatura ve borç işlemleri ertelendi
Deprem bölgesindeki vatandaşların fatura ve borç işlemleri ertelendi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) deprem bölgesi için yeni bir karar verdi. Buna göre deprem bölgesindeki bazı elektrik tüketicilerinin fatura ve borç işlemleri ertelendi
25.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tahsilat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahsilat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.