Taburcu

Taburcu

Son dakika Taburcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taburcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taburcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taburcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taburcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.615 taburcu haberi bulunmuştur. Tüm taburcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek
Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu! Taburcu edilecek Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Adana
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü .Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
1,5 ayda 3 ameliyat geçirmişti! Settar Tanrıöğen'in son durumu: Sete ziyarete gelecek
1,5 ayda 3 ameliyat geçirmişti! Settar Tanrıöğen'in son durumu: Sete ziyarete gelecek Bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak günü hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Settar Tanrıöğen, 1,5 ayda üç kez ameliyat olmuştu. Oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
29.03.2024 Magazin
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe’de tanıtım broşürü dağıtırken saldırıya uğrayan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in tedavisi için kendi doktorlarını görevlendirdi.
26.03.2024 Gündem
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti!
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti! Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne gelerek ilaç yazdırmak isteyen 63 yaşındaki Alime Topuz, 3o yıllık derdinden Beyin Cerrahı Op. Dr. Bedrettin Özsoy ile tanışmasıyla kurtuldu. Beyin Cerrahı Özsoy, "Sakat kalma ihtimali vardı" dedi.
20.03.2024 Yaşam
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Gündem
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan ve 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyen sanık, "Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum. Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı Adana'da, Emine Rozi'ye (80), 1,5 yıl önce aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkarılması için yapılan ameliyatta ayrıca yerine biyolojik aort kapağı kondu, diğer kapağın yerine yeni mitral biyolojik kapak yerleştirildi, 3'üncü kapak tamir edildi, tıkalı 2 kalp damarına baypas yapıldı, aort damarı genişletildi. Prof. Dr. Mehmet Şah Topçuoğlu, aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkartılması operasyonunun bugüne kadar dünyada 30 hastaya yapıldığını, bu hastaların yarısının ameliyat masasında hayatını kaybettiğini, yaptıkları ameliyatın ise Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.
12.03.2024 Adana
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Taburcu olması bekleniyordu! Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı!
Taburcu olması bekleniyordu! Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı! 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilen Settar Tanrıöğen, iki ameliyata alınmıştı. Kızılcık Şerbeti’nden de ayrılan Tanrıöğen’in bugün taburcu olması bekleniyordu, Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
7.03.2024 Magazin
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ümidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024 Adana
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır
Zerrin Özer'in eski eşi Alper Önal konuştu: Her zaman başımın tacıdır Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer, Darülaceze’deki fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Özer'in eski eşi Alper Önal, usta sanatçının tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Önal, Zerrin Özer'e evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.
25.02.2024 Magazin
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde 'müşteri kapma' tartışmasında M.Ş. (26), amcası Sertif Şaşı'yı (64) tabanca ile öldürdü, kuzeni Erkan Şaşı'yı (36) yaraladı.
21.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taburcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taburcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.