Tabak

Tabak

Son dakika tabak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tabak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tabak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tabak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tabak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.004 tabak haberi bulunmuştur. Tüm tabak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor
Atatürk'ün gezi teknesi, Çanakkale Deniz Müzesinde sergileniyor Çanakkale Boğaz Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi Komutanlığı'nın bahçesine deniz yoluyla getirilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün gezi teknesi olarak kullandığı 'M/G Acar', müze olarak sergileniyor. Müze gemi de, yemek yediği salon ile kamarası yer alıyor.
15.03.2024 Gündem
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
“Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinize kendinizi şartlamayın”
“Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinize kendinizi şartlamayın” Sosyal, kültürel ve psikolojik faktörlerin diyet alımlarında önemli etkenler olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Binnur Okan Bakır, “Yılbaşı akşamı gibi özel günlerde yiyecek ve içecek tüketimimizin rutin miktarların üzerinde olması da alışılageldik bir durumdur. Bu noktada kaçınmamız gereken en önemli şey yılbaşı akşamı fazlaca besin tüketeceğimizi önceden kabul ederek öncesi ve sonrası besin alımımızı aşırı kısıtlamaktır. Yılbaşı akşamı fazla besin tüketeceğine önceden şartlanmak, gerçekten canımız istemese de tok olsak da gereksiz yere tüketime neden olabilir. Yılbaşı akşamı çok yiyeceğinizi düşünerek gün içinde kendinizi aç bırakmayın” dedi.
27.12.2023 Sağlık
Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim belli oldu! İşte kaşık attıran tabak!
Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim belli oldu! İşte kaşık attıran tabak! Masterchef All Star izlenme rekorları kırarken son yayınlanan bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu oynandı ve mavi takım kazandı. Kırmızı takımdaki oyuncular ise eleme adayı olmamak için mücadele etti. Kırmızı takımdan bir isim Masterchef All Star'da ikinci altın kaşığı kazandı.
16.11.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Gonca Vuslateri:  Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim
Gonca Vuslateri: Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu anne olacağını duyurdu!
16.10.2023 Magazin
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti!
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti! Bursa’da, Atilla H., mahallede uyuşturucu sattığını iddia ettiği Yunus E.'yi sokak ortasında av tüfeği ile vurarak yaraladı. Bölgede devriye gezen bekçiler tarafından yakalanan Atilla H., "Bunun için beni yargılayabilirsiniz, pişman değilim.” dedi. Bacağından yaralanan ve hastanede tedaviye alınan Yunus E.'nin ise üzerinden muşta, pala ve uyuşturucu içmek için aparat ele geçirildi.
1.08.2023 Gündem
Kaptanlık oyununda gerginlik tavan yaptı! MasterChef All Star'da Alican'ın gelişi iki kişiyi çıldırttı!
Kaptanlık oyununda gerginlik tavan yaptı! MasterChef All Star'da Alican'ın gelişi iki kişiyi çıldırttı! MasterChef All Star yarışmasında yeni haftanın kaptanlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele giderek kızışıyor. 31 Temmuz akşamı yayınlanan yeni bölümde mavi takım yarışmacıları takım kaptanlığı için tezgah başına geçti. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden oluşan bir tabak hazırlandı. Yarışmaya dahil olan MasterChef Alican'ın gelişi iki kişiyi oldukça çıldırttı.
1.08.2023 Televizyon
MasterChef'te son takım oyunu! Şefler kararsız kaldı: 'Hiç olmayan şeyler oluyor'
MasterChef'te son takım oyunu! Şefler kararsız kaldı: 'Hiç olmayan şeyler oluyor' Masterchef'te yarışmacılar haftanın son takım oyununda mücadele etti. Bakliyat ve yeşillik ile düello yarışına çıktılar. Şeflerin iki tabak üzerinde kararsız kalması dikkatleri çekerken, 1-1 devam eden takım oyunu mücadelesinde haftanın kazananı belli oldu. Peki, 20 Temmuz MasterChef All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, kim eleme adayı oldu? İşte detaylar...
21.07.2023 Televizyon
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü! 'MasterChef Türkiye 2019'da yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Güzide Mertcan, 'All Star' sezonunda ise ilk elenen yarışmacı oldu. "Sona kadar gitmeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" sözleri nedeniyle bilerek elendiği konuşulan MasterChef Güzide, sosyal medya hesabından ateş püskürdü İşte detaylar...
17.07.2023 Magazin
Pilav Kaç Kalori? Pilav Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Pilav Kaç Kalori? Pilav Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sofraların vazgeçilmezi olan en önemli yemekler içerisinde şüphesiz pirinç pilavı gelir. Direkt olarak pilav olarak da ifade etmek mümkündür. Çünkü genelde birçok değişik yemeğin yanında kullanılan tür pirinç türüdür. Bununla beraber belli bir miktar üzerinden ele alındığı zaman pilavın kalorisi bulunur.
3.07.2023 Sağlık
Pirinç Pilavı Kaç Kalori? Pirinç Pilavı Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Pirinç Pilavı Kaç Kalori? Pirinç Pilavı Besin Değerleri Ve Kalorisi... Pirinç pilavı en çok tüketilen yemek türlerinden biridir. Özellikle birçok farklı ana yemeğin yanında gelir ve bütünleyici bir etki sağlar. Diğer yandan pirinç pilavı her damak tadına uygun bir lezzet olarak öne çıkar. Tabii pilav ile birlikte yağ ve benzeri pek çok unsurun katılması eşliğinde yüksek bir kaloriye sahip olduğunu söylemek mümkün. Çünkü önemli bir karbonhidrat yapısına sahiptir. Bu doğrultuda bir porsiyonunun 170 gram içerisinde 283 kaloriye bulunmaktadır.
3.07.2023 Sağlık
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. Gözler kurultay sürecine çevrilmişken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.
30.06.2023 Gündem
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün Bayram nedeniyle diyetler değişti, tatlı ve et tüketimi arttı. Bu durumun da kilo artışı olarak geri dönmesi muhtemel. Peki bayram sonrası kilo almak, alınmış kilolardan kurtulmak için neler yapılabilir? İşte ilk etapta uygulanması gerekenler…
30.06.2023 Sağlık
Şeftali Kaç Kalori? Şeftali Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Şeftali Kaç Kalori? Şeftali Besin Değerleri Ve Kalorisi... En lezzetli ve aynı zamanda en sevilen meyve türleri içerisinde şeftali gelir. Birçok farklı türü ve çeşidi olmasının yanı sıra aynı zamanda oldukça faydalıdır. Tüylü ve tüysüz olması ile birlikte farklı boyutları üzerinden şeftali çeşitleri bulunduğunu söylemek gerekir. Bu bağlamda bir adet orta boy şeftali 200 gram gelir. Buna göre kalori açısından ise 78 kalori geldiğini söylemek mümkün. Büyük boy şeftali ise 300 gram gelir ve 117 kaloriye bedeldir. Bir orta boy porsiyon olarak bakıldığında da yine 120 gram şeftali 47 kalori olarak ifade edilir.
23.06.2023 Sağlık
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok Türkiye'nin eğitim ve hafif taarruz uçağı 'Hürjet', 25 Nisan'daki ilk uçuşundan itibaren 10 kez uçuş gerçekleştirdi. Türk savunma sanayiindeki son gelişmeleri değerlendiren Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Eray Güçlüer ise CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun'un dikkat çeken özelliğini paylaşan Güçlüer, 'Tayfun karadan karaya bin kilometre menzilli Türk füzesi. Test atışları en son Karadeniz’de yapıldı. Vuruş hassasiyeti dünyada yok, 1 buçuk metre.' ifadelerini kullandı.
11.06.2023 Gündem
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira Dünya mutfakları listesinde başta gelen Gaziantep mutfağının en çok sevilen ve en önemli yemeklerinden olan 'yuvalama', görünümü nedeniyle aynı zamanda en çok kızdıran yemek oluyor. Yöre halkının yuvalama yemeğine 'çorba' diyenlere verdiği tepki film sahnelerinde de yer alıyor.
11.06.2023 Yaşam
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Sırbistan’a 24-33 yenildi.
7.04.2023 Diğer Sporlar
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi. Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören bir metal fabrikasında içeri giren işçilerin tencere tabak gibi eşyaları kurtarmak istedikleri sırada meydana gelen çökmede 1 işçinin öldüğü, 4 işçinin yaralandığı öğrenildi. AFAD, Malatya'da meydana gelen depremde 29 binanın yıkıldığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini 110 kişinin de yaralandığını açıkladı. AFAD Başkanı 2 binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
27.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların bile kırılmadığı bina! Sırrını uzmanlar açıkladı
Kahramanmaraş'ta depremde tabakların bile kırılmadığı bina! Sırrını uzmanlar açıkladı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili vuran iki büyük depremde enkaz çalışmaları devam ederken, Kahramanmaraş'ta ayakta kalan, tabakların bile kırılmadığı, tek bir hasarın olmadığı züccaciye dükkanının bulunduğu bina herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu işin sırrını açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'taki gizemli bina sosyal medyada gündem oldu! Züccaciye dükkanındaki tabaklar yerinden bile dahi oynamadı
Kahramanmaraş'taki gizemli bina sosyal medyada gündem oldu! Züccaciye dükkanındaki tabaklar yerinden bile dahi oynamadı Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde bir çok bina yerle bir olmuştu. Enkaza dönen yapıların hemen yanındaki bir binanın sapasağlam ayakta kalması ve alt katındaki züccaciye dükkanındaki tabak, çatal ve bıçakların yerinden dahi oynamamış olması görenleri şaşkına çevirmişti. Sosyal medyada gündem olan o binanın müteahhidi Akın Öncül, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Öncül, açıklamasında "Biz projeye uyduk. Elimizden geldiğince tüm ekibimizle kontak kurarak işin başında durarak, imalatımızı yapımımızı sürdürdük. Sağlam bina derken biz yapılması gerekeni yaptık." ifadelerini kullandı.
16.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tabak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tabak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.