Tika

Tika

Son dakika tika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tika gelişmeleri de dahil olmak üzere 530 tika haberi bulunmuştur. Tüm tika haberleri aşağıda listelenmiştir.
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor Ramazan ayında esnaf hareketli günler geçirirken, iftar saatlerinde lokantalar tıka basa doluyor. Bazı mekanlar ise yoğun kalabalıktan dolayı kaldırımlara da masa sandalye koyarak hizmet veriyor. Özellikle merkez ilçelerde ve cadde üstünde olan tatlıcılarda boş masa kalmazken, birçok Adanalı da yürüyüşe çıktığında soluğu tatlıcılarda alıyor.
28.03.2024 Adana
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı Tarım Kredi Kooperatif'te indirim rüzgar esiyor. 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalogda yüzde 50 indirimli ürünler yer aldı. Geçtiğimiz günlerde pek çok üründe yapılacak indirimler açıklanmıştı. Mutfak ürünlerinin tamamında yapılan fiyat indirimleri bu ay sonuna kadar raflarda kalacak. Salam, sucuk, bulgur, pirinç ve bebek bezi fiyatları yarı yarıya indi. İşte 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalog 2023...
23.10.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyeva ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün tarihi çekirdeği İçerişehir’i ziyaret etti.
13.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye; Çerkes’i, Tatar’ı, Gagavuz’u, Arnavut’u, Pomak’ı, Boşnak’ı, Türkmen’i, Ahıska’sı, Özbek’i, Uygur’uyla tarih boyunca dara düşen her kardeşine eman ve esenlik yurdu oldu" dedi.
23.05.2023 Gündem
AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'ne rekor katılım: 1 milyon 700 bin kişi
AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'ne rekor katılım: 1 milyon 700 bin kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleşti. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"ne gelenler, alanı tıka basa doldurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılanların sayısının 1 milyon 700 bin olduğunu açıkladı.
7.05.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Küba Devlet Başkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimizi 200 milyon dolara çıkarmayı teyit ettik
Küba Devlet Başkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimizi 200 milyon dolara çıkarmayı teyit ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Küba ile ilişkilerimizi tüm cepheleriyle ele aldık. İş birliğimizi kuvvetlendirmek yönünde güçlü ve karşılıklı iradeye sahip olduğumuzu görmek bizleri ayrıca mutlu etti. İlişkilerimizin gerçek potansiyelinin altında kalmasında Küba’ya tek taraflı uygulanan yaptırımların etkisinin bulunduğu aşikardır. Küba ile ticaret hacmimizi 200 milyon dolara çıkarma kararlılığımızı teyit ettik” dedi.
23.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 yıl önce Hırvatistan ziyareti sırasında İslamiyet'in Hırvatistan parlamentosu tarafından kabul edilmesinin 100. yıl dönümü etkinliğine katılmıştım. O günlerde ayrımcılığa, hoşgörüsüzlüğe karşı Zagreb'den tüm dünyaya anlamlı mesajlar vermiştik. Bugün bir kez daha dostluk ve kardeşlik için önemli mesajlar vermiş oluyoruz. Bu elbette tesadüfi değildir." diye konuştu.
8.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Putin haklı’ deyip tepki gösterdi: Tahıl fakir değil zengin ülkelere gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Putin haklı’ deyip tepki gösterdi: Tahıl fakir değil zengin ülkelere gidiyor Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevkidaşı Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanovic ile ortak basın toplantısı düzenledi. Tahıl sevkiyatı hakkında gelen soru üzerine Erdoğan "Bu tahıl sevkiyatında gelen tahıllar maalesef zengin ülkelere gidiyor, fakir ülkelere değil. Bunun ana teması nedir? Fakir ülkelere buradan bu tahıl sevkiyatını sürdürmektir, devam ettirmektir. Bir taraftan Rusya’ya yaptırımlar sürerken kalkıp da bu yaptırımları yapan ülkelere tahıl sevkiyatının olması Sayın Putin’i de rahatsız etmektedir. Şimdi biz de istiyoruz ki Rusya’dan da tahıl sevkiyatı başlasın" dedi
8.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti Sırbistan'a yaptığı resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti.
7.09.2022 Gündem
Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi
Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TİKA tarafından yapılan Vladimir Nazor Özel Çocuklar Okulu'nda duyusal algı odasının açılışını gerçekleştirdi.
6.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı: Bir gece ansızın gidebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a gözdağı: Bir gece ansızın gidebiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan bunun farkında ve kendilerine çekidüzen verme durumuna girmiş bulunmaktalar. Oraya yönelik açıklamalarım bundan sonraki süreçte de Yunanistan Türkiye ile nasıl bir ilişki içerisinde olacağının herhalde kararını verecektir. Bir gece ansızın gidebiliriz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkanlar ziyareti kapsamında Bosna Hersek'e geldi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan resmi törenle karşılandı.
6.09.2022 Siyaset
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi azaltmayacak
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi azaltmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "İsrail ile ilişkilerimizde atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi hiçbir şekilde azaltmayacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aksine bu adımların Filistin meselesinin çözümüne ve Filistin halkının durumunun iyileştirilmesine katkı sağlayacağını, Filistinli kardeşlerimiz de ifade ediyorlar" ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'daki temaslarının ardından yaptığı açıklamada, "Görüştüğümüz tüm muhataplar, Türkiye’nin tahıl konusunda Birleşmiş Milletlerle oynadığı rol konusunda teşekkürlerini ilettiler. Türkiye’ye yönelik güvenlerini, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye güvendiklerini söylediler. Görüyorum ki gerçekten Türkiye'ye yönelik umut da artıyor. Türkiye küresel bir aktör oldu" dedi. Çavuşoğlu ayrıca, " Özellikle iş çevrelerimizin de ciddi artan ilgisi var, yatırımlar artıyor, ticaretimiz artıyor. ASEAN ülkelerinin Türkiye’deki yatırım miktarı 10.3 milyar dolarak çıktı. Türk şirketlerinin yatırım miktarı da 471 milyon dolar civarındaydı." ifadelerini kullandı.
3.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Anlaşma sağlandı, 5 milyar dolarlık hedef
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Anlaşma sağlandı, 5 milyar dolarlık hedef Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kolombiya Devlet Başkanı Duque ile ikili görüşmelerin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. "Türk ve Kolombiyalı iş insanları arasındaki temasın artırılmasını destekliyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedefimiz ticaret hacmini 5 milyar dolara çıkarmaktır" ifadelerini kullandı.
20.05.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski ile görüşmesinin ardından tarihi mekanları gezdi.
27.04.2022 Siyaset
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu...
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu... Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. 3.5 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi gibi ürünlerin KDV’sini yüzde 18’den 8 indirme kararı aldık. Yeme içme hizmetlerinde KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz." dedi.
28.03.2022 Siyaset
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
Korkunç olay! Küçük çocuk uyurken boğularak öldü
Korkunç olay! Küçük çocuk uyurken boğularak öldü Erzurum'da Erdem çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Bedir Akça (3), süt içip uyuduktan sonra kusması sonucu boğuldu. Bu tür vakaların sıkça görüldüğünü belirten Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kara, çocukların yemekten en az 2 saat sonra uyutulması gerektiğini söyledi.
16.03.2022 Gündem
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar…
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar… 23 Şubat Çeçen sürgünü 78. yılında. 23 Şubat 1944’te Sovyetler Birliği rejimi tüm Çeçen ve İnguş halkının Orta Asya’nın bozkırlarına sürgününü başlattı. İşte 23 Şubat Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili tüm detaylar.
23.02.2022 Gündem
65 yaş üstüne hayati uyarı! Kalp krizi ve felç...
65 yaş üstüne hayati uyarı! Kalp krizi ve felç... Kış aylarında havanın iyice soğumasıyla birlikte özellikle 65 yaş üstü hastalarda kalp krizi, felç, ve benzeri hastalıklarda artış yaşanırken, uzmanlar bu riskleri azaltmak için vatandaşlara iki veya üç kat olacak şekilde uygun kıyafet seçmeleri, özellikle C vitamininin yüksek olduğu yiyecekler, mevsimsel taze meyve, sebze tüketmeleri, yoğun kafein ve alkol tüketiminden kaçınmaları gerektiğine dikkat çekti.
5.02.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan rakam vererek duyurdu: 'Yüzde 80 arttı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan rakam vererek duyurdu: 'Yüzde 80 arttı' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile yaptığı başbaşa ve heyetler arası görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.
1.02.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkmayacağız, gereğini sandıkta yapacağız
Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkmayacağız, gereğini sandıkta yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Beyefendi anladığım kadarıyla bizim sokağa çıkmamızı istiyor, çıkmayacağız. Zorlayacak, baskı kuracak çıkmayacağız. Ama gereğini sandıkta yapacağız" dedi.
5.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.