Süte Zam

Süte Zam

Son dakika süte zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süte zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süte zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süte Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süte zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 süte zam haberi bulunmuştur. Tüm süte zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Asgari ücret zammı! Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Brüt ve net tahmini yeni asgari ücret ne kadar olacak?
2022 Asgari ücret zammı! Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Brüt ve net tahmini yeni asgari ücret ne kadar olacak? 2023 yılı için belirlenecek asgari ücret için tespit çalışmaları başladı. Asgari ücret tespit komisyonu yapacağı 3 toplantının ardından yeni asgari ücret tutarını paylaşacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bugün TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geliyor. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Brüt ve net tahmini yeni asgari ücret ne kadar olacak? İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son gelişmeler…
Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret nasıl belirleniyor? Asgari ücret zammı ne kadar olacak?
Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret nasıl belirleniyor? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Aralık ayının ilk gününde milyonların gözü kulağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantısında olacak. Asgari ücrette zammın belirleneceği toplantının ilkini gerçekleştirecek komisyonda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ ve TİSK başkanları bir araya gelecek. Çalışanların merakla beklediği toplantının saati merak ediliyor. Peki, Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret ne zaman belli olacak? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte detaylar…
1.12.2022 Ekonomi
Çiğ süt zammı ne zaman? Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
Çiğ süt zammı ne zaman? Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Çiğ süte zam geliyor. Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ sütte tavsiye edilen fiyatın cumadan itibaren yüzde 13,3 zamlanacağını duyurdu. Peki, Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
11.10.2022 Ekonomi
Süte zam mı geldi? Süt fiyatları ne kadar oldu? Peynir, tereyağ ve yoğurda zam gelecek mi?
Süte zam mı geldi? Süt fiyatları ne kadar oldu? Peynir, tereyağ ve yoğurda zam gelecek mi? Süt fiyatlarına zam! Ulusal Süt Konseyi (USK) duyurdu! 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak! Süt fiyatlarına yüzde 21,2 oranında zam geldi. Tüketici süte gelen zammın ne zaman geçerli olduğunu ve raflara yansıyıp yansımayacağını merak ediyor. Peki, Süt fiyatları ne kadar oldu? Süte fiyatları ne zaman geçerli olacak? Peynir, tereyağ ve yoğurda zam gelecek mi? İşte detaylar…
19.03.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, litre fiyatı...
Süt fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, litre fiyatı... Temel gıda maddelerine gelen zamlar vatandaşın gündemindeki yeni koruyor. Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte ayçiçek yağının temininde yaşanabilecek aksamlar nedeniyle vatandaşlar stok yapma eğilimine girdi. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Ancak yapılan açıklamalarda ayçiçek yağı için stok sıkıntısı bulunmadığı vurgulandı. Vatandaşlar gıda maddelerine yeni zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Özellikle süt fiyatları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Süt fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar süt maliyetlerinin artığına dikkat çekerek, “Mart ayında üretici bir litre süt sattığında eline net olarak 4 lira 50 kuruş geçiyor. Yemin kilosuna ödediği para ise 5 lira 35 kuruş. Üreticiler yem fiyatlarının yüksekliğinden dolayı buzağılarını hemen ellerinden çıkarıyor” diye konuştu.
10.03.2022 Ekonomi
Biraz insaf! Süt, üreticide 3 lira 30 kuruş, markette 18 lira...
Biraz insaf! Süt, üreticide 3 lira 30 kuruş, markette 18 lira... Süt ürünlerine zam geldi. günlerde sütün litre fiyatı marketlerde 18 lirayı buldu. Oysa üretici 3 lira 30 kuruşa satıyor. Çatalca'da süt üreticiliği yapan Recep Karataban, "Toptancı 3 liraya topluyor artık değerlendirip 10 lira ve üzeri insanlara acımadan satıyorlar" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Fiyatlara 5 liradan 20 liraya kadar zam geldi...
Fiyatlara 5 liradan 20 liraya kadar zam geldi... Zam geldi, yeni fiyatlar belli oldu. Ulusal Süt Konseyi’nin çiğ süte yaptığı zam sonrasında süt ürünlerinde de 5 liradan 20 liraya kadar fiyat artışı yaşandı.
8.12.2021 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 47 arttı, 8 Aralık'tan itibaren...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 47 arttı, 8 Aralık'tan itibaren... Gıda fiyatlarındaki artış ekonomi gündeminin en önemli konuları arasında yer alıyor. Yeni bir zam haberi geldi. Fiyatların yüzde 47 arttı belirtildi. Yeni fiyatlar 8 Aralık'tan itibaren geçerli olacak. Ulusal Süt Konseyi, tavsiye edilen çiğ süt satış fiyatını 3.20 TL/litreden 4.70 TL/litreye yükseltti
11.12.2021 Ekonomi
Vatandaşın cebi yanacak!
Vatandaşın cebi yanacak! Et ve süte zam kapıda
14.08.2012 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi...
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi... Süt ve yem fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ulusal Süt Konseyi’nin (USK) çiğ süt için yüzde 32’lik iyileştirme yaparak litre fiyatını 7,5 lira olarak belirlemesinin hemen ardından yemin çuvalına gelen zamlar besicinin hevesini kursağında bıraktı. Uzun zamandır gündemde olan yem fiyatları üreticinin adeta belini büküyor. Geçirilen birkaç ay içinde 2 defa çiğ süt fiyatına zam yapılmasına rağmen üretici her geçen gün daha az kazanmaya devam ediyor.
14.05.2022 Ekonomi
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu?
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? Süt ürünlerine zam yapılacağı iddiaları gündemde! Süt ürünleri üreticileri süt zammının ardından peynir, yoğurt ve tereyağ gibi süt ürünlerine de zam olarak yansıyacağını belirtiyor. Peki, Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? İşte Süt ürünlerine zammın detayları!
9.05.2022 Ekonomi
Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi!
Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi! Et fiyalarına KDV indirimine rağmen yapılan zam sonrası vatandaş et fiyatlarını merak ediyor. Son bir ayda üç kez zam yapılan et, yüzde 33 artmıştı. Ayçiçek yağı, et fiyatları ve son olarak süte gelen zam ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ile Et ve Süt Kurumu vatandaşın uygun fiyata ihtiyaçlarını karşıladığı yerler haline geldi. Pek çok kişi de özellike Et ve Balık Kurumu et fiyatları ile ürünlerinin fiyatlarını araştırıyor. Peki, Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi!
19.03.2022 Ekonomi
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Akaryakıt haberleri!
Benzine zam gelecek mi, motorine zam var mı? Akaryakıt haberleri! “Benzine zam var mı, gelecek mi?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Brent petroldeki düşüş akaryakıtta üst üste indirim gelmesine neden olmuştu. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın tırmanması petrol fiyatlarındaki indirim rüzgarına tersine çevirdi. Uluslararası piyasalarda dün 107,50 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı günü 106,64 dolar seviyesinde tamamlamış, bugün Brent petrolün varil fiyatı 109 dolara kadar dayandı. Peki, benzine zam geldi, motorine zam var mı?
18.03.2022 Ekonomi
Süt fiyatları ne kadar oldu? 1 litre süt paketi kaç TL?
Süt fiyatları ne kadar oldu? 1 litre süt paketi kaç TL? Süt fiyatları ne kadar? Süt fiyatları arama motorlarında en çok aranan konuların başını çekiyor. Bir paket sütün ne kadar olduğu sorgulanıyor. Döviz kurlarındaki yükselişle birlikte süt ve süt ürünlerinin fiyatlarında da artış yaşandı. En son çiğ süte Ulusal Süt Konseyi tarafından zam yapılmış, bu da sütün litre fiyatının artmasına neden olmuştu. İşte süt fiyatları…
11.12.2021 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama!
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Balıkesir'deki üreticilerden Faruk Özen, "Şu anda üreticiler olarak çiğ sütün litresini 3 liradan satıyoruz. Marketlerde 9 liraya kadar varan süt fiyatını ve biz üreticiden daha fazla para kazananların olduğunu görmek bizi üzüyor. Bunun ham maddesi bizden çıkıyor fakat arada bunu tüketiciye ulaştıranlar kadar para kazanamıyoruz" ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Ekonomi
Zam üstüne zam! Fiyatlar 10 TL oldu
Zam üstüne zam! Fiyatlar 10 TL oldu Üretici de tüketici de şikayetçi. Fiyat artışının önüne geçilemiyor. Üretici 3 lira 20 kuruştan satıyor. Ancak ürün tüketiciye gelene kadar 10 lirayı buluyor. Temel gıda maddelerindeki fahiş fiyat artışı gündemdeki yerini koruyor. Fiyat artışının en fazla görüldüğü sütün litre fiyatı marketlerde 10 TL'yi buluyor.
29.08.2021 Ekonomi
Süt ve süt ürünlerine yüzde 25 zam! Satışlar düştü
Süt ve süt ürünlerine yüzde 25 zam! Satışlar düştü 2020 yılında tüm dünya pandemi ile mücadele etmeye çalışırken, ekonomik dengelerde de bozulma yaşandı. Türkiye’nin de içinde olduğu bazı ülkelerde bozulan ekonomik dengeler, artan talep ve yükselen maliyetler nedeniyle birçok ürünün fiyatında yükselişler yaşandı. Sebze-meyveden ayçiçek yağına kadar neredeyse her ürüne zam geldi. Son zamlar ise süt ve süt ürünlerinde yaşandı. Kaşarpeynirinden yoğurtlara, beyazpeynirden ambalajlı sütlere, tereyağdan kremalara yüzde 20 ile 30 arasında zam geldi.
13.01.2021 Ekonomi
‘Güllaç’ın ustasından püf noktalar
‘Güllaç’ın ustasından püf noktalar Ramazan ayına saatler kala sofraların vazgeçilmez tatlısı ‘güllaç’ tatlıcılarda yerini almaya başladı.
16.05.2018 Ramazan Sofrası
'Seçim bitti, zam fırtınası başladı'
'Seçim bitti, zam fırtınası başladı' CHP'li Umut Oran, zamların seçim nedeniyle bekletildiğini, önümüzdeki dönemde 'zam fırtınası' yaşanacağını iddia etti!
5.04.2014 Siyaset
Avrupa’da 12 yıl sonra aklandı!
Avrupa’da 12 yıl sonra aklandı! İhracatçılar Avrupa’yı ‘süt yolu’na çevirecek
1.04.2013 Ekonomi
Zamlar adım adım gelecek
Zamlar adım adım gelecek Zam dalgası kısa sürede çarşı pazara yayılacak...
1.10.2012 Ekonomi
Vatandaş yandı! İki zam birden...
Vatandaş yandı! İki zam birden... 10 güne kadar yansıyacak
27.09.2012 Ekonomi
Zam geliyor
Zam geliyor Saman fiyatı 1 ayda yüzde 316 artınca süte yüzde 25 zam gelecek, ete ise zam kapıda
14.08.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Süte Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süte zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.