Süre Uzatımı

Süre Uzatımı

Son dakika süre uzatımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süre uzatımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süre uzatımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süre Uzatımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süre uzatımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 süre uzatımı haberi bulunmuştur. Tüm süre uzatımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Gündem
Evcil hayvanı olan milyonları ilgilendiriyor! Çip krizi başladı
Evcil hayvanı olan milyonları ilgilendiriyor! Çip krizi başladı Kedi, köpek ve gelinciklerin mikroçip takılarak kayıt altına alınması süresinin dolmasına 2 hafta kalmışken, hayvan sahiplerinin yoğun başvurusu üzerine mikroçip ve pasaportlarda tedarik sorunu yaşanmaya başlandı. Hayvanlarını ‘Ev Hayvanı Kayıt Sistemi’ne (PETVET) kaydettirmek isteyenlerin birçoğu, kliniklerde mikroçip ve pasaport bulunmaması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.
17.12.2022 Gündem
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
Bordo bereli tuğgeneral! YAŞ'ta dikkat çeken ayrıntı
Bordo bereli tuğgeneral! YAŞ'ta dikkat çeken ayrıntı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. YAŞ’ta terfi edenler arasında yurt içi ve yurt dışı terörle mücadele operasyonlarında görev alanların sayısı dikkat çekerken, FETÖ kumpasıyla 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra beraat edip TSK’ya geri dönen Bahtiyar Ersay, korgeneralliğe yükselen iki isimden birisi oldu.
6.08.2022 Gündem
İŞKUR resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, 5 gün...
İŞKUR resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, 5 gün... İŞKUR son dakika duyurdu! Resmen değişti. Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) toplum yararına programlarına (TYP) katılanlar, program süresince 5 güne kadar ücretsiz izin kullanabilecekler. Hastalık sebebiyle çalışılamayan günler de 5 günlük süreye dahil edilecek. Beş günlük sürenin aşılması halinde toplum yararına programdan çıkartılacaklar.
30.05.2022 Çalışma Hayatı
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi!
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi! Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bakan Kurum müjdeyi verdi. Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum kira ve ev fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Evi olmayanlar kira öder gibi taksitle ev sahibi olacak. Konutlarımızı zaten her ilde yapacağız, ciddi bir rakam da açıklayacağız. Kiranın da altında taksitle ev sahibi yapacağız. Temel şart evi olmayan ve şehit ailelerimize destek olabilmek... Bu arsaları konut yapmak için satışa çıkaracağız. Dikey yapı olmayacak. İstanbul'da da Çatalca tarafında olsun, Tuzla taraflarında olsun alanlarımız var. Orada da güzel bir sosyal konut projesi yapacağız" dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Vergi ödemeleriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, 20 mayısa kadar...
Vergi ödemeleriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, 20 mayısa kadar... Vergi ödemeleriyle ilgili son dakika kararı. Resmi açıklama yapıldı. Son ödeme tarihi değişti. Yılın ilk çeyreğine ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri, 20 Mayıs'a uzatıldı.
13.05.2022 Ekonomi
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de!
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de! Muhtar maaşlarına zam! Resmi Gazete’de yayımlandı ve belli oldu! Resmi Gazete’de yayınlanan 7394 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la Muhtar Ödenek ve Sosyal Güvenlik Yasası’nda düzenleme yapıldı. Karar göre, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine yükseltildi. Peki, 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.04.2022 Çalışan Hakları
Kiracılara güzel haber! Tahliye yapılmayacak
Kiracılara güzel haber! Tahliye yapılmayacak TBMM Genel Kurulu, muhtar maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkartan yasayı kabul etti. Yasaya son dakika eklenen önergelerle, kamu ihaleleri için yeni bir fiyat farkı düzenlemesi yapıldı. Pandemi önlemleri nedeniyle kapatılan restoran, kafe ve diğer işyerlerine 1 Mart -30 Haziran 2020 tarihleri arasında kiralarını ödemediyse, kira sözleşmesinin feshi ya da tahliyeye gerekçe gösterilemeyecek.
9.04.2022 Ekonomi
Çiftçiye kredi müjdesi! Ziraat Bankası...
Çiftçiye kredi müjdesi! Ziraat Bankası... Çiftçileri ilgilendiren son dakika açıklaması. Çiftçiye kredi müjdesi. Yeni kararla birlikte küçükbaş hayvancılıkta yatırım ve işletme kredilerindeki üst limit 15 milyon liradan 25 milyon liraya çıkarıldı. Ayrıca indirimli faiz oranları yüzde 75 olmakla birlikte bazı kriterlere göre bu oran yüzde yüzü buluyor. Bakanlık tarafından belirlenecek öncelikli bölgede yatırım, atıl işletme satın alma, yurt içinde doğan hayvan alımı ve kullanımı, kendi yemini üretme ve mera kullanımı, genç çiftçi ile kadın çiftçi kriterleri göz önüne alınarak her bir kriter için belirlenen yüzde onluk indirimli faiz oranlarıyla kullanılacak düşük faizli krediler yüzde yüzü yani sıfır faizden kredi kullanımını sağlanıyor. Krediler Ziraat Bankası tarafından veriliyor. İşte çiftçileri ilgilendiren kredi ile ilgili flaş detaylar...
8.04.2022 Ekonomi
Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili flaş gelişme! Ödemeler değişti, 15 Ocak'ta...
Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili flaş gelişme! Ödemeler değişti, 15 Ocak'ta... Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi. Zam farkları ödemesi 15 Ocak'a yetişmedi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. AK Parti'nin memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifi, bugünkü Genel Kurul'da "toplantı yeter sayısının" azizliğine uğradı. AK Parti ve MHP'nin teklifin 11. maddesi üzerinde verdiği önerge okunduktan sonra muhalefet önergeye tepki gösterip yoklama isterken, salonda iki kez yapılan yoklamada toplantı yeter sayısı bulunamadı. Düzenleme yasalaşmadığı için 15 Ocak'ta memur ve emekli maaş zammı farkları yatırılamayacak. AK Partili yetkililer, fark ödemeleri için bir düzenleme daha yapılabileceğine işaret ediyor.
13.01.2022 Ekonomi
Dolar, euro, Türk lirası ile ilgili flaş karar! Kapsama giriyor! Son tarih 31 Aralık
Dolar, euro, Türk lirası ile ilgili flaş karar! Kapsama giriyor! Son tarih 31 Aralık Yurt dışı kaynaklı dolar, euro ve Türk lirası ile ilgili flaş karar! Vergi ödemeksizin ve incelenmeme güvencesi edinilerek yurt dışından getirilecek varlıklar için; öncelikle 31 Aralık 2021’e kadar bildirim yapılması, bildirimden sonraki üç ay içinde de varlıkların Türkiye’ye getirilmesi gerekiyor. Türkiye’deki banka veya aracı kuruma varlıklarını bildiren ve ardından ülkeye getiren kişinin (veya şirketin) varlıkları serbestçe tasarruf hakkı mevcut. Yurtiçi varlıklar içinse vergi dairesine bildirim yapılması gerekiyor. Bu bildirim için de 31 Aralık 2021 son tarih. Gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinin sahip olduğu ancak yasal defterlerinde görünmeyen para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçları varlık barışı kapsamına giriyor. İşte varlık satışı ve varlık barışı ile ilgili önemli gelişmeler...
30.11.2021 Ekonomi
5. Yargı Paketi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
5. Yargı Paketi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni içeren İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Paketle birlikte icra yoluyla çocuk teslimi dönemi sona eriyor.
24.11.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık...
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiren bir adım atılıyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tamamen değişiyor. Faturalar düşecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektrik ve doğal gaz faturalarında kademeli tarifeye geçileceğini açıkladı. Peki bu değişiklik aboneleri nasıl etkileyecek? Faturalar düşecek mi? İste tüm detaylar...
24.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! TRT payı kaldırılıyor
Elektrik faturalarında yeni dönem! TRT payı kaldırılıyor Elektrik faturalarında yeni dönem! Faturalarda TRT payı kaldırılıyor. TBMM Sanayi Komisyonu'nda, enerji satışında TRT payını da kaldıran yasa teklifi görüşülerek kabul edildi. Elektrik enerjisi fonu anlaşmaları kapsamında elektrik faturalarında yer alan bileşenlerin azaltılması, tüketici üzerindeki mali yükün hafifletilmesi ve faturada sadeleştirmeye gidilmesi hedefleniyor.
23.11.2021 Ekonomi
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması!
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması! Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirterek, "Buna ilişkin startı kasım ayı içinde vereceğiz" dedi. 3600 ek gösterge teklifinin kendilerine ait olduğunu dile getiren Yalçın, "Toplu sözleşme kararı bize aittir. Buna ilişkin vaat Cumhurbaşkanımıza aittir. 2022 yılı içinde çalışacağız tamamlayacağız" diye konuştu. İşte ek göstergede son durum...
11.10.2021 Çalışma Hayatı
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur ve emekli milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Hemşire, polis, din görevlileri ve öğretmen maaşları ile ikramiyelerini doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili önemli açıklama geldi. Tarih belli oldu. Ve başlıyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirtti. Yalçın ayrıca milyonlarca kişinin merakla beklediği tarihi de açıkladı.
10.10.2021 Çalışan Hakları
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı ve...
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı ve... Borcu olanlara iyi haber. Süre bir ay daha uzatıldı. Çalışan, çalışmayan, Bağ-Kur'lu yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Temmuz ayında yeniden yapılandırılan borç tutarı kayıtlara 3.5 milyar lira olarak geçti. Bununla birlikte 2019 yılından itibaren yeniden yapılandırılan borç tutarı 70 milyar liraya dayandı. Mayıs ayında 14.3 milyar, haziran ayında ise 10.6 milyar liralık borç yapılandırılmıştı.
30.08.2021 Ekonomi
Faizsiz kredi müjdesi! Başvuran alıyor, 3 yıl ödeme yok...
Faizsiz kredi müjdesi! Başvuran alıyor, 3 yıl ödeme yok... Kredi çekmek isteyenlere güzel haber! Faizsiz kredi fırsatı sunuldu. Başvuran alıyor. 3 yıl ödeme yok. Başvuru süresi uzatıldı. Yeni tarih 6 Ağustos olarak belirlendi. 3 yıl geri ödemesiz, faizsiz, geri ödemeli ve teminatsız kredi fırsatına ilişkin açıklama geldi. Geri ödemesi 4'er aylık 6 eşit taksitte yapılacak. 30 bin ile 75 bin lira arasında değişen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak destek ile ilgili KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, "Daha fazla işletmenin bu programımızdan yararlanması amacıyla süre uzatımı kararı aldık." dedi. İşte kredi fırsatının detayları...
10.07.2021 Ekonomi
Faizsiz 3 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Son dakika açıklaması geldi, 75 bin lira...
Faizsiz 3 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Son dakika açıklaması geldi, 75 bin lira... Yüz binlerce kişiyi rahatlatan açıklama geldi. 3 yıl geri ödemesiz, ve faizsiz, geri ödemeli ve teminatsız krediye başvuru süresi uzatıldı. 30 bin ile 75 bin lira arasında değişen mikro ve küçük ölçekli işletmelere sağlanacak 3 yıl geri ödemesiz destek için 6 Ağustos'a kadar başvuru yapılabilecek. KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, "Daha fazla işletmenin bu programımızdan yararlanması amacıyla süre uzatımı kararı aldık. Şartları sağlayan mikro ve küçük ölçekli işletmeleri desteğimizden faydalanmaya davet ediyoruz" dedi.
9.07.2021 Ekonomi
Varlık barışının süresi 6 ay uzatıldı
Varlık barışının süresi 6 ay uzatıldı Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 6 ay uzatıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Benzin ve motorinde flaş gelişme! Asgari satış fiyatı...
Benzin ve motorinde flaş gelişme! Asgari satış fiyatı... Benzin ve motorinde son dakika gelişmesi. Asgari satış fiyatı düzenlemesine uymayanlar yandı. Petrol piyasasında asgari satış yükümlülüğünü yerine getirmeyen dağıtıcı lisans sahibinin lisansı sona erdirilecek. Dağıtıcı, ihrakiye teslim, madeni yağ ve bayilik lisans taleplerinin yerine getirilmesi için başvuru sahibinin vadesi geçmiş prim ve idari para borcunun bulunmaması gerekecek.
8.06.2021 Ekonomi
Petrol arama ruhsatı süre uzatımı kararı
Petrol arama ruhsatı süre uzatımı kararı Atlı Makine, İnşaat, Nakliyat, Madencilik, Turizm, Doğal Enerji Kaynakları Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul kara sınırları içerisinde kalan petrol arama sahasında ruhsat süresi uzatıldı.
23.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süre Uzatımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süre uzatımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.