Sünger

Sünger

Son dakika sünger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sünger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sünger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sünger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sünger gelişmeleri de dahil olmak üzere 423 sünger haberi bulunmuştur. Tüm sünger haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var?
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var? BİM aktüel ürünler kataloğu yayında. 2 Nisan Salıdan itibaren silgi sünger, saç spreyi, ip askılı atlet, soket çorap, bölmeli organizer, makyaj çantası indirimli fiyatlarla raflarda yer alacak. Cuma fırsatları ile ayakkabılık, kızartma tenceresi, çantalı vakumlu hurç geliyor. İşte 2-5 Nisan BİM aktüel katalog ürünleri.
1.04.2024 Ekonomi
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Ankara’da sanayi sitesinde fabrika yangını çıktı
Ankara’da sanayi sitesinde fabrika yangını çıktı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sünger fabrikasında çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.
19.09.2023 Gündem
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Hadise, pozlarıyla gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hadise şimdi ise tatilde giydiği elbisenin fiyatıyla gündeme geldi.
13.09.2023 Magazin
İstanbullular bayramda akın etti! Uzun kuyruklar oluştu
İstanbullular bayramda akın etti! Uzun kuyruklar oluştu Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçiren yerli ve yabancı turistler tarihi mekanlara akın etti. Özellikle, Eminönü, Ayasofya ve Eyüpsultan ziyaretçi akınına uğradı.  
30.06.2023 Yaşam
Yalı Çapkını 27. bölüm fragmanı: Seyran'ı bu kez Kazım tokatlıyor!
Yalı Çapkını 27. bölüm fragmanı: Seyran'ı bu kez Kazım tokatlıyor! Yalı Çapkını 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran bu kez Kazım'dan tokatı yiyor. Seyran, Hattuç Hala'ya dert yanarken Ferit, Abidin ile tekme tokat dalaşıyor. Hattuç Hala Seyran'a, "Sen baştan kabul ettin bu adamı, artık mecbursun eskiye sünger çekeceksin" dedi.
31.03.2023 Televizyon
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti!
Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti! Bir dönem küslük yaşayan Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti.
20.10.2022 Magazin
Başakşehir Çorapçılar Sanayi Sitesi'nde yangın
Başakşehir Çorapçılar Sanayi Sitesi'nde yangın İstanbul Başakşehir Çorapçılar Sanayi Sitesi'nde bulunan 3 katlı işyerinde yangın çıktı.
15.08.2022 Yaşam
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022!
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022! 5 Temmuz BİM kataloğu 2022 yayınlandı. BİM'de bu Salı yine birbirinden çeşitli ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Gıda ve temizlik ürünlerinin başta yer aldığı haftanın ürünleri merak ediliyor. Peki, BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? İşte BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu…
5.07.2022 Ekonomi
Dursun Özbek geçmişe sünger çekti Ergin Ataman'ı arayarak buzları eritti
Dursun Özbek geçmişe sünger çekti Ergin Ataman'ı arayarak buzları eritti Başkan olduğu dönemde Can Topsakal'ın kararıyla Ergin Ataman'ın görevine son veren Dursun Özbek'in başarılı antrenörü arayarak aradaki buzları erittiği öğrenildi.
23.05.2022 THY Euroleague
Tek delikten obezite ameliyatı
Tek delikten obezite ameliyatı Obezitenin dünya genelinde önde gelen bir sağlık problemi olduğunu ve tedavi yöntemlerinden birisinin de ameliyatların tek delikten yapılabiliyor olduğunu belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serhat Buldur, “Bu yöntem kesi sayısını teke düşürürken, aynı zamanda yapılan kesi göbek çukurunda gizlendiği için iyileşme sonrası gözle görülebilir herhangi bir iz kalmıyor” dedi.
6.05.2022 Sağlık
Sunumuyla Fark Yaratan Ağlayan Pasta Tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?
Sunumuyla Fark Yaratan Ağlayan Pasta Tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır? Evde yapılabilecek kolay pasta tarifi arayanlar buraya… Evde bulunan malzemelerle yapabileceğiniz nefis lezzet ağlayan pasta tarifini sizin için hazırladık. Peki, Ağlayan pasta nasıl yapılır? Ağlayan Pasta malzemeleri nelerdir? İşte detaylar…
25.04.2022 Ramazan
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri Halikarnas Balıkçısı adıyla bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum gününde unutulmadı. Halikarnas Balıkçısı yazdığı roman ve hikayelerle Bodrum’a büyük katkılar sağladı. Bodrum’un girişinde tatilcileri selamlayan şiiriyle akıllarda kalan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum günüde anılıyor. Peki, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
17.04.2022 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, "CHP Genel Başkanı, Diyarbakır gezisi esnasında tarihimiz kirli, yüzleşmemiz gerekir diye konuşmuş. Tarihimize kirli demek namertliktir, nankörlüktür."
15.03.2022 Siyaset
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, en ucuzu 18 bin TL
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, en ucuzu 18 bin TL Zam üstüne zam geldi. Vatandaşların alım gücünü zorlayan fiyat artışları mobilya sektörüne de yansıdı. Geçen sene 8 bin TL ye satılan koltuk takımları bu yıl 18 bin liradan alıcı bekliyor. Bir evin mobilyası ise ortalama 80 bin liraya mal oluyor. Sektör temsilcileri MDF, sunta, sünger, çelik, deri, işçilik, elektrik gibi girdilerde yaşanan fiyat artışlarının satış fiyatına zam olarak yansıdığını söylüyor.
21.02.2022 Ekonomi
Denizlispor - Trabzonspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Denizlispor - Trabzonspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Ziraat Türkiye Kupası'nın bir önceki turunda Galatasaray'ı eleyen Denizlispor, Atatürk Stadı'nda Süper Lig'in lideri Trabzonspor'la kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, futbol keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
9.02.2022 İddaa
Denizlispor kalecisi Abdülkadir Sünger tarihe geçti! Hem kurtardı hem attı hem de Galatasaray'ı şampiyonluktan etti!
Denizlispor kalecisi Abdülkadir Sünger tarihe geçti! Hem kurtardı hem attı hem de Galatasaray'ı şampiyonluktan etti! Dün akşam NEF Stadı'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelen Denizlispor'da genç kaleci Abdülkadir Sünger'in performansı resmen ayakta alkışlandı. Sünger yaptığı kurtarışlarla tarihe geçti. Yetenekli eldiven geçtiğimiz sezon Emre Akbaba ve Mostafa Mohamed'in de penaltılarını çıkarıp sarı kırmızılı takımı şampiyonluktan etmişti...
PFDK kararları açıklandı! Birçok kulübe ceza!
PFDK kararları açıklandı! Birçok kulübe ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), birçok kulübe ceza verdi...
9.12.2021 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Sünger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sünger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.