Süleyman Seba

Süleyman Seba

Son dakika süleyman seba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süleyman seba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süleyman seba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Seba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman seba gelişmeleri de dahil olmak üzere 705 süleyman seba haberi bulunmuştur. Tüm süleyman seba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor?
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor? Özgür Özel hangi takımı tutuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Beşiktaş'ın eski başkanı Süleyman Seba hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti. Peki ''Ben her zaman Süleyman Seba’yı rehber olarak aldım" diyen Özgür Özel hangi takımlı? İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Arat 7271, rakibi Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.
4.12.2023 Beşiktaş
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Manchester City - Inter final maçı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
7.06.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de Beşiktaş,  İstanbulspor  karşısında 3 puanı 3 gole aldı
Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbulspor karşısında 3 puanı 3 gole aldı Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş sahasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 42’nci dakikada Cenk Tosun, 56’ncı dakikada Aboubakar ve 90+3’üncü dakikada Redmond kaydetti. İstanbulspor’un karşılaşmadaki tek golü 70’inci dakikada Lokilo’dan geldi.
18.03.2023 Beşiktaş
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Dünyanın en havalı sokakları açıklandı! Türkiye'den o cadde listeye damga vurdu
Dünyanın en havalı sokakları açıklandı! Türkiye'den o cadde listeye damga vurdu Dünyanın en havalı, en çok beğenilen sokaklarını ve caddeleri açıklandı. Dünyanın farklı noktalarındaki 33 caddeyi 'en havalı sokaklar' olarak belirleyen araştırma şirketi, Türkiye’den de bir caddeyi listeye aldı. İşte dünyanın en çok beğenilen sokakları...
27.08.2022 Dünya
Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk kez açıkladı: Tek başına ağladığını gördük
Trabzonspor'da Abdullah Avcı ilk kez açıkladı: Tek başına ağladığını gördük Süper Lig'in 2021-22 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, sezonun genel bir değerlendirmesini yaptı.
27.05.2022 Trabzonspor
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı?
Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı? Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi yaşanıyor. Başarılı teknik adam Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılık kararı almış ve yönetim devreye girmişti. Beşiktaşlı yönetim tarafından dün Ahmet Nur Çebi başkanlığında Vodafone Park’ta gerçekleştirilen 5.5 saatlik toplantıda Yalçın’ın durumunu tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Beşiktaş ile ayrılık kararı alan Sergen Yalçın'a gelen teklifi de canlı yayında açıkladı. Peki, Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı? İşte Rıdvan Dilmen'in Sergen Yalçın yorumu ve tüm detaylar...
22.06.2021 Gündem
Ahmet Nur Çebi'den Adem Ljajic'e gönderme!
Ahmet Nur Çebi'den Adem Ljajic'e gönderme! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yüksek maaş alan oyuncuları hakkında Ljajic'İ kastederek "Ya gideceksin ya da başka yerde alamıyorsan bizimle aile olarak devam edeceksin" ifadelerini kullandı.
6.06.2021 Beşiktaş
Ç.Rizespor'dan flaş Josef de Souza açıklaması
Ç.Rizespor'dan flaş Josef de Souza açıklaması Ç.Rizespor maçından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle dikkat çeken Josef de Souza'ya Karadeniz ekibinden yanıt geldi.
30.04.2021 Beşiktaş
Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman? 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları, Süleyman Seba'nın Beşiktaş ile ilgili unutulmaz sözleri...
Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman? 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları, Süleyman Seba'nın Beşiktaş ile ilgili unutulmaz sözleri... Türkiye'nin spor tarihine tanıklık eden Beşiktaş JK, 118 yıllık tarihi ile günümüz spor kültürüne kaynaklık eden geçmişe sahip. Beşiktaş'ın kuruluş yılı olan 1903'ü temsil eden 19 Mart tarihinde, taraftar tarafından Dünya Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanıyor. Bu yıl Beşiktaşlılar Günü'nde koronavirüs nedeniyle etkinlikler düzenlenemese de Beşiktaş'a gönül veren milyonlar Beşiktaş ile ilgili anlamlı sözleri araştırıyor. Peki, Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman? 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları, Süleyman Seba'nın Beşiktaş ile ilgili unutulmaz sözleri...
19.03.2021 Gündem
Beşiktaş'ta 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı
Beşiktaş'ta 3 kişiyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı Beşiktaş'ta iki kadın üç Rus turisti bıçaklayıp kaçan ve daha sonra polis tarafından yakalanan kağıt toplayıcısı Hasan Hüseyin Y., "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.
26.01.2021 Yaşam
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı İstanbul Beşiktaş'ta kağıt toplayıcısı yolda yürüyen 2'si kadın 3 kişiyi bıçaklayarak yaraladı.
25.01.2021 Gündem
'Nasipse Adayız' Altın Koza'da ödülleri topladı
'Nasipse Adayız' Altın Koza'da ödülleri topladı Beşiktaş Belediyesi, bu yıl 27'ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Törenine Süleyman Seba Kültür Merkezinde ev sahipliği yaptı. Birçok sanatçı ve oyuncunun katıldığı törende, Ercan Kesalın senaryosunu yazdığı Nasipse Adayız En İyi Film dalında Altın Koza'nın sahibi oldu. Altın Koza Onur Ödülüne layık görülen usta oyuncu Nur Sürer'e ise ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti.
20.09.2020 Kültür Sanat
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti!
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti! Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski başkanlarından, Hürriyet Gazetesinin efsane muhabirlerinden İlyas Namoğlu hayatını kaybetti.
17.08.2020 Spor Magazin
Beşiktaş'ın efsane başkanlarından Süleyman Seba yarın anılacak
Beşiktaş'ın efsane başkanlarından Süleyman Seba yarın anılacak Beşiktaş Kulübünün onursal başkanı Süleyman Seba, vefatının 6. yılında yarın kabri başında anılacak.
12.08.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Seba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman seba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.