Hasan Arat

Hasan Arat

Son dakika hasan arat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasan arat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasan arat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Arat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan arat gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 hasan arat haberi bulunmuştur. Tüm hasan arat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'a Rafa Silva ve Paulista sonrası Barcelona'nın yıldızı geliyor
Beşiktaş'a Rafa Silva ve Paulista sonrası Barcelona'nın yıldızı geliyorBEŞİKTAŞ HABERLERİ... Beşiktaş'tan bir bomba transfer daha geliyor. Barcelona sözleşmesini feshediyor, Hasan Arat transferi bitiriyor. Transferde kadrosunu Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi Avrupa futbolunun tanınmış isimleri ile güçlendiren Beşiktaş, Barcelona'nın gözden çıkardığı deneyimli oyuncu ile görüşmelere başladı.
25.07.2024Beşiktaş
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi
Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildiFenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeniden Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına seçildi.
24.07.2024Süper Lig
Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! İşte İtalyan yıldızın ilk sözleri
Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! İşte İtalyan yıldızın ilk sözleriBeşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Ciro Immobile, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Kendisini karşılamaya gelen yüzlerce taraftara üçlü çektiren Ciro Immobile, "Sezona başlamaak için hazırım" dedi.
13.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst imzayı attı! Başkan Hasan Arat'tan Samet Aybaba sorusuna tepki
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst imzayı attı! Başkan Hasan Arat'tan Samet Aybaba sorusuna tepkiBeşiktaş'ta yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst için imza töreni düzenledi. Başkan Hasan Arat, basın toplantısında Samet Aybaba ve teknik direktör arayış süreciyle ilgili gelen soruya tepki gösterdi.
14.06.2024Şampiy10
Beşiktaş'ta van Bronckhorst'un İstanbul'a geliş tarihi açıklandı
Beşiktaş'ta van Bronckhorst'un İstanbul'a geliş tarihi açıklandıSiyah-beyazlı takımın yeni teknik patronu yarın İstanbul'a gelecek. Hollandalı teknik adam için cuma günü imza töreni düzenlenecek.
12.06.2024Beşiktaş
Beşiktaş'tan Xavi bombası! Teknik direktör adayları ortaya çıktı
Beşiktaş'tan Xavi bombası! Teknik direktör adayları ortaya çıktıSiyah-beyazlılar birçok önemli isimle temas kurulsa da teknik adam arayışında somut bir adım atamadı. İşte Beşiktaş'ta ön plana çıkan isimler...
5.06.2024Beşiktaş
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Sergen Yalçın geri dönüyor
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Sergen Yalçın geri dönüyorSiyah-beyazlılar sezonun bitmesiyle birlikte teknik adam arayışlarına hız verdi. Yerli adaylar arasında Sergen Yalçın ilk sırada yer alıyor. Yabancıda öne çıkan bir isim bulunmuyor.
28.05.2024Beşiktaş
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durumİkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.
20.05.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsız
Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsızSüper Lig'in 37. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta Al Musrati konusunda yönetim ile teknik heyet arasında bir çıkmaz yaşanıyor.
18.05.2024Beşiktaş
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştüBeşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Thomas Tuchel, Almanya'da bir araya geldi.
18.05.2024Beşiktaş
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markajBeşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde final biletini kapan Borussia Dortmund’un 3 önemli ismine kilitlendi! Başkan Hasan Arat’ın, yakın süre içerisinde ikinci kez Almanya’ya gidip; temaslarda bulunacağı öğrenildi. İşte Beşiktaş'ın Dortmund çıkarmasına dair tüm detaylar...
16.05.2024Beşiktaş
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024Şampiy10
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024Şampiy10
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacakBeşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşmeTFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024Süper Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabıBeşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024Beşiktaş
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...Beşiktaş, yüksek maliyeti nedeniyle Alman Teknik Direktör Hansi Flick'ten vazgeçti.
5.05.2024Şampiy10
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalıBeşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Mario Gomez sürprizi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Mario Gomez sürpriziDün Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bu mücadele öncesinde iki önemli isimle görüşme gerçekleştirdi.
2.05.2024Beşiktaş
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladıBeşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024Süper Lig
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştıBeşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
19.04.2024İddaa
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024Beşiktaş
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldürUluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Arat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan arat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.