Hasan Arat

Hasan Arat

Son dakika hasan arat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasan arat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasan arat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Arat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan arat gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 hasan arat haberi bulunmuştur. Tüm hasan arat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
19.04.2024 İddaa
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek!
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı Gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta hücum hattı tamamen değişiyor. 3 futbolcusuyla yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekip, golcü transferi için de kesenin ağzını açtı.
24.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.
22.02.2024 Beşiktaş
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla fırtınalar estiren Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca, yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Kariyerine Al-Nassr'da devam eden tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak. Brezilya basınında çıkan haberlere göre ise Talisca'nın Süper Lig'e geri dönme ihtimali bir hayli yüksek. Futbolseverleri heyecanlandırmayı başaran bu haberin yakın zamanda resmiyete de kavuşması bekleniyor.
20.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler Beşiktaş transferin son gününde çok önemli isimleri transfer ederek taraftarının gönlünü aldı. Braga’dan 1 milyon Euro’ya kiralanan Musrati’nin sezon sonu 11 milyon + 2.5 milyon Euro bonus bedelli zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Muci için de Legia’ya 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. İki futbolcu için bugün Tüpraş Stadı’nda saat 15.00’te başkan Hasan Arat’ın da katılacağı imza töreni düzenlenecek.
10.02.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer döneminde sona yaklaşılırken önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Kimse beni menajerlerin kucağına itemez
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Kimse beni menajerlerin kucağına itemez Beşiktaş Başkanı Hasan Arat suskunluğunu bozdu. Eleştirilere yanıt veren Arat transfer konusunda net açıklamalar yaparken kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi.
30.01.2024 Beşiktaş
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kamerunlu golcünün transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.
23.01.2024 Beşiktaş
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.
30.12.2023 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta adaylar arasında yer alan Sergen Yalçın'dan açıklama geldi.
28.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı? Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Siyah-beyazlı camiada Genesi ve Sergen Yalçın'ın isimleri yüksek sesle dile getiriliyor.
27.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Arat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan arat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.