Stand Up

Stand Up

Son dakika stand up haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stand up ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stand up haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stand Up

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stand up gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 stand up haberi bulunmuştur. Tüm stand up haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor Önceki gün Nişantaş'ında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, yeni projelerini anlattı, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
28.03.2024 Magazin
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi Son dönemde tek kişilik sahneleri ile gündeme gelen Deniz Göktaş'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
9.12.2023 Gündem
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023 Magazin
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını!
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını! Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
6.06.2023 Magazin
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023 Magazin
Gösterilerin geliri depremzedelere bağışlanacak!
Gösterilerin geliri depremzedelere bağışlanacak! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, "Çift Terapisi" adlı stand up gösterilerinin gelirini depremzedeler için bağışlayacaklarını açıkladı.
20.02.2023 Magazin
Onur Ünlü'den 'ayrılık' sonrası ilk açıklama geldi!
Onur Ünlü'den 'ayrılık' sonrası ilk açıklama geldi! Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün, beş yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde sonlandı. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça adlarından söz ettiren ikiliden Ergüçlü, ayrılıkla ilgili açıklama yapmış ve "Ayrılıklar da sevdaya dahil" demişti. Yaşananların ardından önceki gün Cihangir'de görüntülenen Ünlü, ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu.
18.12.2022 Magazin
Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, aşk ile evlendik
Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, aşk ile evlendik Eser Yenenler ile 3 sene önce nikah masasına oturan Berfu Yenenler, ünlü bir markaya ait saç bakım serisinin dijital marka yüzü oldu. Geçtiğimiz akşam lansman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yenenler, eşi Eser ile birlikte yaptıkları stand-up gösterisinden bahsederek, "Allah vergisi ikiliyiz" ifadelerini kullandı. Eşini desteklemek için geceye katılan Eser Yenenler ise hem eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti, hem de ilginç diyet yöntemini paylaştı.
17.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Cem Yılmaz'a nafaka şoku!
Cem Yılmaz'a nafaka şoku! Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp Türk lirası olarak ödenmesi talebi kısmen kabul edilerek 70 bin Türk lirasına düşürüldüğü mahkeme kararını istinaf mahkemesi reddetti. İstinaf mahkemesi 70 bin Türk lirası olarak kabul edilen kararı bozarak, 10 bin dolar nafaka ödemesine hükmetti.
29.11.2022 Magazin
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Yasemin Sakallıoğlu ile boğazda kahkaha tufanı!
Yasemin Sakallıoğlu ile boğazda kahkaha tufanı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Türkiye’nin en değerli sanatçılarını müzikseverler ile buluşturan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam stand-up gösterisiyle başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nu ağırladı.
23.09.2022 Televizyon
Aşkım Kapışmak, Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerini ağırladı
Aşkım Kapışmak, Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerini ağırladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde; yazar, davranış bilimleri ve iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, ‘İlişkiler Komedisi’ isimli yeni stand-up gösterisiyle sevenlerine 'merhaba' dedi.
3.09.2022 Magazin
İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?
İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak? İbrahim Selim ile Bu Gece programı yeni yayın hayatına başlıyor. Late Night program İbrahim Selim ile Bu Gece bu haftaki yayının sonunda müjdeyi duyurdu. Peki, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube programı bitti mi, İbrahim Selim ile Bu Gece FOX’de mi yayınlanacak?
8.06.2022 Televizyon
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Magazin
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon
Hasan Can Kaya 'seyircileri ajanstan' iddiasına sert yanıt verdi!
Hasan Can Kaya 'seyircileri ajanstan' iddiasına sert yanıt verdi! 'Konuşanlar' programı ile hayatlarımıza giren ve kendisine has tarzıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Kaya, 'Konuşanlar'daki seyircilerin ajanstan getirildiği iddialarına sert çıktı.
16.03.2022 Magazin
Bob Saget öldü mü, neden? Bob Saget kimdir, hangi filmlerde rol aldı?
Bob Saget öldü mü, neden? Bob Saget kimdir, hangi filmlerde rol aldı? Bob Saget öldü mü, Bob Baget neden öldü? Ünlü dizinin yıldızı Bob Saget otel odasında ölü bulundu. Bir döneme damgasını vuran Bizim Aile isimli dizide başrol oynayan, kariyeri hayatı boyunca da birçok yapımda yer alan ABD'li oyuncu Bob Saget, 65 yaşında yaşamını yitirdi.
10.01.2022 Magazin
'teve2 Magazin Masası'n da eğlenceli dakikalar!
'teve2 Magazin Masası'n da eğlenceli dakikalar! teve2’nin sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası” na bugün sevilen isim Yasemin Sakallıoğlu telefonla bağlandı.
4.11.2021 Televizyon
Sultan San kimdir? Hasan Can Kaya ile ayrılan Sultan San kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Sultan San kimdir? Hasan Can Kaya ile ayrılan Sultan San kaç yaşında, ne iş yapıyor? Konuşanlar programıyla tanınan Hasan Can Kaya, 2,5 yıldır aşk yaşadığı yönetmen Sultan San ile ilişkisini bitirdi. Beşer Beşer, Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Şov gibi komedi şovlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yapan Sultan San, şimdilerde Konuşanlar programında yönetmen olarak görev alıyor. Sultan San kimdir, kaç yaşında?
2.11.2021 Gündem
'Yasak Elma' ekibinin kutlama gecesi!
'Yasak Elma' ekibinin kutlama gecesi! 'Yasak Elma' dizisi, beşinci sezonuyla ekranlara geri döndü. Başarılarını kutlamaya çıkan dizinin kadrosu, gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.
24.10.2021 Magazin
Ünlü komedyen Anthony Johnson bir mağazada ölü olarak bulundu
Ünlü komedyen Anthony Johnson bir mağazada ölü olarak bulundu Son dakika haberine göre; Ünlü aktör ve komedyen Anthony Johnson, bir mağazada ölü olarak bulundu.
20.09.2021 Magazin
Bahçeli taklidini yapan komedyenle yan yana! Üzen detay...
Bahçeli taklidini yapan komedyenle yan yana! Üzen detay... Kanser hastası komedyen Yunus Yuva, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli taklitleriyle sosyal medyada gündem oldu. Komedyen ile Twitter üzerinden fotoğraf paylaşan Bahçeli’nin Yuva’ya taklit için izin verdiği ortaya çıktı.
5.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Stand Up ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stand up haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.