Sörf

Sörf

Son dakika sörf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sörf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sörf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sörf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sörf gelişmeleri de dahil olmak üzere 522 sörf haberi bulunmuştur. Tüm sörf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Basınç Ölçümü, kapalı bir alandaki basıncı ölçmeye yönelik bir yöntemdir. Basınç ölçümünün ne olduğuna dair ayrıntılara girmeden önce basıncı tanımlayalım. Birim alana düşen dik kuvvet veya kapalı bir sıvı içindeki bir noktadaki gerilim, fizik bilimlerinde basınç olarak bilinir. Tabanında 84 inç karelik bir alana sahip 42 kiloluk bir kutunun zemine uyguladığı kuvvet, kuvvetin uygulandığı alana bölünmesine veya inç kare başına yarım pounda eşittir.
26.12.2023 Eğitim
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Portekiz, resmi adı ile Portekiz Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Atlas okyanusu ile çevrelenmiş olan ülke doğal güzellikleri ve tarihi ile dikkat çeker. 
14.09.2023 Eğitim
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti 'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da tatile devam ediyor. Müziğe verdiği arada spor eğitmenliğine yönelen 36 yaşındaki Yürük arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta sörf tahtası üzerinde eğlenceli anlar yaşadı. Kameralara yansıyan görüntüler gülümsetti.
26.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
17.08.2023 Magazin
Büyükçekmece’de denize açılan çift kayboldu: Baba kurtarıldı, anne aranıyor
Büyükçekmece’de denize açılan çift kayboldu: Baba kurtarıldı, anne aranıyor Büyükçekmece’de tekneden atlayarak yüzmeye başlayan çift, dalgaların etkisi ile bir süre sonra denizde kayboldu. Teknede bulunan kızlarının ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmalarında baba Mustafa Altunok bulunarak kurtarıldı, anne ve Melek Altunok için arama çalışmaları sürüyor.
5.08.2023 Yaşam
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu?
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı büyük beğeni toplayan 'Dönence' yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin beşinci bölümünde, zor günler geçiren Gece, sevgilisi Emir'i terk etti. Ayrılığı kabullenmeyen Emir, düşmanı olarak gördüğü Özgür'ü hedef aldı. Kardeşi için yasadışı yolla başvuran Özgür sahil güvenliğin baskınıyla büyük panik yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Megan Fox sörf dersi veriyor!
Megan Fox sörf dersi veriyor! 'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' rolüyle ünlenen, dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, deniz kenarında verdiği iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı Köpek balıkları neden insanlara daha çok saldırmaya başladı? Uzmanlar konuya açıklık getirdi.
14.07.2023 Dünya
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan beyaz bikinisiyle sörf şov!
Hülya Avşar'dan beyaz bikinisiyle sörf şov! Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
11.06.2023 Magazin
Gizem Karaca tekne tatilinde! Sörf tahtasıyla keyif yaptı
Gizem Karaca tekne tatilinde! Sörf tahtasıyla keyif yaptı Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlenmiş daha sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen 30 yaşındaki oyuncu, eşi ve arkadaş gurubuyla çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.
8.06.2023 Magazin
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta başlayan düşüş yeni haftada da sürüyor. Gram altın fiyatları ABD'den gelen veriler sebebiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili konuşarak yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
Yer: Antalya... Sahilden 'altın ve gümüş çıkıyor', defineciler akın etti
Yer: Antalya... Sahilden 'altın ve gümüş çıkıyor', defineciler akın etti Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına etkili olmuş, günlük hayatı pek çok yönden olumsuz etkilemişti. Yağış ve fırtına etkisini yitirince ise taşan derelerin getirdiği alüvyonlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin bazı bölümlerini kahverengiye bürüdü. Vatandaşlar dalgaların da olduğu sahildeki son durumu görmek için orada toplanırken defineciler de adeta bölgeye akın etti. Bazı vatandaşlar, dev dalgalardan sonra dedektörle altın ve bozuk para aradı. Bir kişi "Gümüş ve altın çıkıyor" dedi.
13.01.2023 Yaşam
Yılın son günü Antalya'da denize girdiler
Yılın son günü Antalya'da denize girdiler Turizm kenti Antalya'da yılın son günü Konyaaltı Sahili'ne gidenler, denize girip güneşlendi. Tatilciler, zirvesinde kar bulunan Torosların manzarası eşliğinde bol bol fotoğraf çektirdi.
31.12.2022 Yaşam
Hülya Avşar mavi mayosuyla sörf yaptı!
Hülya Avşar mavi mayosuyla sörf yaptı! Yeni şarkısı 'Yapma Aşkım'a çektiği kliple gündemden düşmeyen Hülya Avşar, yazın son günlerinde tatilin tadını çıkartıyor. Spor tutkusuyla bilinen Avşar kızı, bu kez kürek sörfü için kolları sıvadı. Mavi mayosuyla sörf yaparken görülen Hülya Avşar'ın paylaşımına yorumlara kapatması dikkat çekti. İşte detaylar...
26.08.2022 Magazin
Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'u paylaştı! Fiziğiyle büyüledi
Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'u paylaştı! Fiziğiyle büyüledi 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle tanınan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oldu. Altuğ, şimdi ise eşi Yağmur Atacan'ın paylaşımıyla gündeme geldi. Atacan, 2008 yılında nikah masasına oturduğu eşinin sörf tahtasıyla çekilen anları kayıt altına alarak esprili bir notla yayınladı.
23.08.2022 Magazin
Mustafa Sandal, eşi Melis Sütşurup'a plajda ders verdi!
Mustafa Sandal, eşi Melis Sütşurup'a plajda ders verdi! 52 yaşındaki popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile Roma'da nikah masasına oturdu, Marmaris'te de düğün yaptı. Şimdilerde tatilde olan çiftten sörf yapmayı çok seven Mustafa Sandal, bu tutkusunu eşine de aşıladı. İlk dersi eşine Mustafa Sandal verdi.
23.07.2022 Magazin
Tatilde kilo almamak için 5 öneri
Tatilde kilo almamak için 5 öneri   Birçok insan tatilden evine kilo alarak dönüyor. Tatilde yapılan bazı hataların rutin beslenme düzenini bozduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, tatilde yeme-içmeyi abartmayıp eve kilo alarak dönmemenin 5 yolunu açıkladı:
12.07.2022 Sağlık
Merve Oflaz ile Allan Hakko tatil sezonunu açtı! Sörf keyfi...
Merve Oflaz ile Allan Hakko tatil sezonunu açtı! Sörf keyfi... İki yıldır sevgili olan oyuncu Merve Oflaz ile iş insanı sevgilisi Allan Hakko, Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, önceki gün Cennet Koyu'nda objektiflere takıldı
4.07.2022 Magazin
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Göçmen meselesini çözeceğiz
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Göçmen meselesini çözeceğiz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Bu göçmen meselesini de inşallah artan ırkçılığın, gelişen faşizmin bir aracı haline döndürmeden makul ve gerçekten elverişli politikalar kullanarak çözeceğiz” dedi.
9.05.2022 Siyaset
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Masterchef Eren kimdir? Eren Kaşıkçı nereli, kaç yaşında, evli mi?
Masterchef Eren kimdir? Eren Kaşıkçı nereli, kaç yaşında, evli mi? Eren Kaşıkçı kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef finalde yarışan isimlerden biri de Eren Kaşıkçı, oldu. Şampiyonluk mücadelesinde son viraja girildi. MasterChef Türkiye’de bugün şampiyon belli olacak. Peki, Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir?
14.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sörf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sörf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.