Gazete Vatan Logo
Magazin Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!

Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!

Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.

Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!

Sarp Apak, kalp yetersizliğine dikkat çekmek amacıyla Türk Kardiyoloji Derneği tarafından Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenen 'Kalp Yetersizliğine Blok, Hayata 3 Sayı!' etkinliğine katıldı.

Ünlü oyuncu, “Kalp yetersizliği önemli bir konu. Bir televizyon yüzü olarak bu konuya dikkat çekebilirsem ne fayda. Hepimizin bir kalbi var, hepimiz dikkat etmeliyiz. Uzmanları dinleyin, sağlıklı yaşamayı dikkat edin. Ben de artık 41 yaşına geldim. Her yıl düzenli olarak kalbime baktırıyorum. Genel olarak iyi beslenmeye çalışıyorum. Set hayatı nedeniyle geç saatlerde garip garip beslenmeler yapmamaya çalışıyorum. Düzenli olarak spor yapıyorum” dedi.

 

"İKİ SAAT OYUN KONSOLU OYNUYORUM"

Kalp hastalıklarında stresli bir hayatın tetikleyici olacağını vurgulayan Sarp Apak, kendine göre hobiler geliştirdiğini söyledi.

İstanbul’da yaşayan bir insan olarak stresten uzak kalmak mümkün değil. Fakat kendime göre hobilerim var. Herkes kendince bir hobi ile uğraşabilir. Akşam eve gelince iki saat oyun konsolu oynuyorum. Bir de çocuk var onunla güzel vakit geçiriyorum. Herkes kendi yöntemini bulacak.

"ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 İÇİN SETE ÇIKIYORUZ"

Yeni projelerinden bahseden Sarp Apak, 10 gün sonra 'Ölümlü Dünya 2'nin çekimlerine başlayacaklarını açıkladı: 10 gün sonra sete çıkıyoruz. 7-8 haftalık bir çalışma programımız olacak. Seyircinin çok beklediği bir işti. Onu hakkıyla teslim ettikten sonra TRT Dijital’de Selçuk Aydemir’in 'Organizasyon Bizim İşimiz' projesinde yer aldım. 10 bölümünü çekip, teslim ettik. Bir aksilik olmazsa onun ikinci sezonunu da çekeceğiz. Yazın biraz çalışarak geçecek.

Haberin Devamı

"ZORLA SAHNEYE ÇIKARDIK"

Ünlü oyuncu, eşi Bengisu Apak’ın Uraz Kaygılaroğlu’nun mekanında ‘Ek İş’ isimli stand-up gösterisi yaptığını duyurdu.

Biz onun böyle bir yeteneği olduğunu biliyorduk. Hayatında hiç yapmamıştı. Zorla sahneye çıkardık ve seyirci de sevdi. Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum. Evde oturup oyun konsolu oynayacağım.

Sarp Apak, “Stand-Up da erkek egemenliğinin kırılmaya başlandığını söyleyebilir miyiz?” sorusuna, "Son dönemde çok fazla kadın sanatçı var. Bu konuda çok ciddi bir devrim yaşanmış. Erkek ağırlıklı zannediyorduk ama yarı yarıya bir eşitlik var. Eşimin devam etmesini istiyorum. Üreten insanlar olalım. Bunun derdindeyiz. Eşim ekranları istemiyor ama zamanla ne olur bilmiyorum. Mutlu olacaksa yapsın isterim. Yoksa onu mutsuz edecek hiçbir sürecin içinde olsun istemem. Çok zor yıpratıcı bir iş” yanıtını verdi.

Haberin Devamı