Ssk Prim

Ssk Prim

Son dakika ssk prim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ssk prim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ssk prim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ssk Prim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ssk prim gelişmeleri de dahil olmak üzere 956 ssk prim haberi bulunmuştur. Tüm ssk prim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: 8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: 8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için; işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" dedi.
18.08.2023 Ekonomi
Borçların tamamı siliniyor! Müjdeli haber geldi, 10 bin lira... SGK ve prim...
Borçların tamamı siliniyor! Müjdeli haber geldi, 10 bin lira... SGK ve prim... Borçlar siliniyor. Müjdeli haber geldi. Yüzbinlerce kişiyi kapsıyor. Detaylar belli oldu. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar ile ilgili harekete geçildi. Genel Sağlık Sigortası Prim Borçları'na af geliyor. Meclis'e gönderilen sağlık torba kanun teklifi ile Genel Sağlık Sigortası Prim Borçları'nın bir kısmı siliniyor. Borcun kalan kısmı için ödeme kolaylığı sağlanıyor. Sağlık sigortasından yararlanamayan kişiler, kanun tasarısının yasalaşması halinde borcunun yüzde 50'sini peşin ya da taksitle öderse, kalan borcu silinecek. Eğer borç tutarı 10 bin TL'nin altındaysa borcun tamamı silinecek. İşte son dakika haberinin detayları...
16.06.2022 Ekonomi
SGK'ya başvuranın hesabına yatıyor! SSK, SGK Bağkur'lu, dul, yetim hepsini kapsıyor, 10 yıl prim şartı ve...
SGK'ya başvuranın hesabına yatıyor! SSK, SGK Bağkur'lu, dul, yetim hepsini kapsıyor, 10 yıl prim şartı ve... SSK, Bağkur'lu, emekli sandığı, dul, yetim herkesi yakından ilgilendiriyor. Yüz binlerce kişi merak ediyordu. Ölüm, dul yetim aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi. Sigortalı olarak çalışan bir kişinin ölümü sonrası geride kalanlara ölüm aylığı bağlanır. Ölüm aylığı bağlanması için sigortalının belirli süre prim ödemiş olması gerekir. Ölen eşten dolayı maaş alan dul eş yeniden evleninceye kadar aylık almaya devam eder. Sigortalı bir kişinin vefatı halinde geride kalanlara ölüm aylığı bağlanabilmesi için en temel şart prim ödeme süresi. Vefat eden kişi adına ölüm tarihi itibarıyla en az 5 yıl prim ödenmiş ise geride kalanlara ölüm aylığı bağlanır. Ölüm aylığı geride kalan eş, çocuk, anne – babaya bağlanabilir. Ancak bu kişilerin bazı şartları taşıması gerekir. Vefat eden kişi ile ölüm tarihinde yasal evlilik bağı bulunan eşe aylık bağlanır. Sigortalının eşinin çalışması veya kendi sigortalılığı nedeniyle aylık veya gelir alıyor olması bu durumu değiştirmez. Dolayısıyla vefat eden kişinin eşi çalışsa da, emekli olsa da ölüm aylığı alabilir. İşte dul ve yetim aylığı ile ilgili merak edilen o sorular ve cevapları...
19.02.2022 Emekli
Emekli olmak için primi yetmeyene güzel haber! O paralar iade ediliyor
Emekli olmak için primi yetmeyene güzel haber! O paralar iade ediliyor Emeklilik için yaşı doldurmasına rağmen primlerini tamamlayamayan ve tamamlama ihtimali bulunmayan sigortalılar, ödedikleri parayı SGK’dan toplu olarak geri alabiliyorlar.
4.03.2019 Ekonomi
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim sorgulama ve SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? E-Devlet sistemi, devlet hizmetlerinin vatandaşlar tarafından daha hızlı ve daha kolay yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem ile adınıza ait pek çok sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bilgi alma ve başvuru işlemlerinin yanı sıra SGK-SSK sorgulama, prim ödeme gibi işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz? SGK-SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır? SSK prim borcunuzu sorgulama ve SGK hizmet döküm belgenizi alma işlemlerini E-Devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet sisteminden SGK prim gün sayınızı öğrenebilir ve emeklilik için ne kadar zamanınızın kaldığını hesaplayabilirsiniz. SSK sigorta hizmet dökümü belgenize de ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK prim sorgulama işlemi nereden yapılır?
SSK prim sorgulama işlemi nereden yapılır? Günümüzde internet teknolojilerinin yaygınlaşması sayesinde artık her işlem rahatça yapılabilmekte. Bu sayede bireylerin devlet kurum ve kuruluşlarına bile gitmelerine gerek kalmadı. SSK SGK sorgulama, işe giriş işlemleri, SSk prim sorgulama gibi işlemler hakkındaki detaylı bilgiye haberimizde ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile SSK prim borç ve SGK hizmet dökümü ile işe giriş sorgula
TC kimlik no ile SSK prim borç ve SGK hizmet dökümü ile işe giriş sorgula Bireyler çalışmaya başladıkları daha ilk günden itibaren aslında ne zaman emekli olacaklarını merak etmeye başlarlar. Bu nedenle oluşturulan ve devlet tarafından sunulan SSK – SGK sorgulama işlemlerinin nasıl yapıldığını, SGK hizmet dökümünün nasıl alındığını ve SGK prim sorgulama işlemlerinin nasıl gerçekleştirildiğini haberimizden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile SSK prim sorgulama ve SGK sorgulama işlemleri!
TC kimlik no ile SSK prim sorgulama ve SGK sorgulama işlemleri! TC kimlik numaranızı kullanarak SSK prim sorgulama ve SGK sorgulama işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlemleri yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak. Nasıl yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile SGK prim borç sorgulama ve SSK hizmet dökümü sorgulama
TC kimlik no ile SGK prim borç sorgulama ve SSK hizmet dökümü sorgulama TC kimlik no ile SSK prim sorgulama yaparak prim gün sayınızı öğrenmek istiyorsanız SGK hizmet dökümü sorgulama işleminizi yapınız. Bu sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınızı haberimizden devamından okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Prim Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Prim Sorgulama SSK gün sorgulamaile sigortalılar sosyal güvenlik kontrollerini yapabilirler. SSK prim sorgulamaSGK’ya ödenen primlerin eksiksiz ödendiğini öğrenmek için yapılır. E devlet SSK gün sorgulama detaylarına bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Prim Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Prim Sorgulama Sigorta takibi için SSK gün sorgulama yapılmalıdır. SSK gün sorgulama işlemlerinde e devlet kapısı üzerinden sunulan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. SSK prim sorgulama detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle Online SSK Prim Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle Online SSK Prim Sorgulama SSK gün sorgulama olarak sunulan SGK sigorta hizmeti ile SSK prim sorgulama yapabilirsiniz. SSK gün sorgulamave e devlet SSK prim sorgulama işlemlerini online olarak nasıl yapacağınıza bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Prim Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Prim Sorgulama E devlet SSK gün sorgulama sayfası ilgili bölümden SSK prim sorgulama işlemini yapabilirsiniz. SSK gün sorgulama ve diğer SSK 4a hizmet dökümü bilgileri için sorgulama adımları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Prim Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama
SSK Prim Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Gün Sorgulama SSK prim sorgulama işlemleri SGK menüsündee devlet portalından verilmektedir. SSK gün sorgulama ve SSK prim sorgulama gibi hizmet detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Hizmet Dökümü İle SSK Prim Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Hizmet Dökümü İle SSK Prim Sorgulama SSK gün sorgulama hizmetleri e devlet sisteminden yapılmaktadır. SSK hizmet dökümü almak ve SSK gün sorgulama işlem detayları için SGK haberimizi inceleyiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Prim Sorgulama İle SGK Gün Sayısı Öğrenme
SSK Prim Sorgulama İle SGK Gün Sayısı Öğrenme SSK prim sorgulama yapmak için online SGK gün sayısı sorgulama hizmetinden yararlanabilirsiniz. SSK prim sorgulama ve SGK hizmet dökümü detayları yazının devamında.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve SSK Prim Hizmet Dökümü Alma
SSK Gün Sorgulama Ve SSK Prim Hizmet Dökümü Alma SSK gün sorgulama işlemlerini e devlet girişi ile yapabilirsiniz. SSK sorgulama hizmetlerinden yararlanmak için yapmanız gereken tüm detaylar SSK gün sorgulama haberimizde yer almaktadır.
29.09.2021 Gündem
SSK Hizmet Sorgulama İle SGK Gün Sayısı Sorgulama
SSK Hizmet Sorgulama İle SGK Gün Sayısı Sorgulama SSK hizmet sorgulama ile SGK gün sayısı bilgisini görüntüleyebilirsiniz. SSK hizmet sorgulama ekranından SGK borç sorgulama ve SSK prim sorgulama hizmetlerini de kullanabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Prim Sorgulama İle SGK Gün Sayısı Ve Hizmet Dökümü Sorgulama
SSK Prim Sorgulama İle SGK Gün Sayısı Ve Hizmet Dökümü Sorgulama SSK prim sorgulama ile sigorta dökümünüzü kontrol edebilirsiniz. Sigortanız hakkında detaylara SSK sorgulama ile ulaşabilirsiniz. SSK prim sorgulama haberin devamında.
29.09.2021 Gündem
SSK Sorgulama Hizmetleri Ve SSK Prim Gün Sayısı Sorgulama
SSK Sorgulama Hizmetleri Ve SSK Prim Gün Sayısı Sorgulama Online olarak sunulan SSK sorgulama hizmetleri ile SGK bilgilerinize erişebilirsiniz. SSK sorgulama siteleri ve SSK sorgulama işlemleri için yazının devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Hizmet Dökümü Alarak SSK Prim Borç Sorgulama
SSK Hizmet Dökümü Alarak SSK Prim Borç Sorgulama SSK hizmet dökümü, sigortalıların tüm bilgilerini sağlamaktadır. SSK hizmet dökümü alarak sigorta bilgilerinize ulaşmak için SSK hizmet dökümü adımlarını takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC İle SSK Sorgulama Ve SGK Prim Gün Dökümü Alma
TC İle SSK Sorgulama Ve SGK Prim Gün Dökümü Alma TC kimlik no ile SSK sorgulama işlemlerini SSK gün sorgulama merkezinden yapabilirsiniz. SSK prim sorgulamasını sadece TC ile yapmak ve SGK verilerine ulaşmak için detaylar SSK sorgulama haberimizde yer almaktadır.
29.09.2021 Gündem
TC İle SSK/SGK Hizmet Gün Dökümü Ve SGK-SSK Prim Borç Sorgulama İşlemleri
TC İle SSK/SGK Hizmet Gün Dökümü Ve SGK-SSK Prim Borç Sorgulama İşlemleri Esgm bağlantısından tc kimlik no ile SGK gün dökümü alarak SSK/SGK prim borç sorgulama işlemlerinizi sadece kimlik bilgilerinizle yapabilirsiniz. SSK/SGK hizmet gün dökümü alırken dikkat etmeniz gerekenleri detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz...
29.09.2021 Gündem
TC No İle SSK Prim Sorgulama Ve SGK Gün Dökümü Alma
TC No İle SSK Prim Sorgulama Ve SGK Gün Dökümü Alma E-SGM portalı üzerinden SSK prim sorgulama yapabilirsiniz. SSK prim sorgulama ile sigortanızın prim durumunu nasıl öğreneceğini öğrenmek için haberimizin devamını okuyun.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ssk Prim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ssk prim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.