Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Hizmet Dökümü İle SSK Prim Sorgulama

SSK gün sorgulama hizmetleri e devlet sisteminden yapılmaktadır. SSK hizmet dökümü almak ve SSK gün sorgulama işlem detayları için SGK haberimizi inceleyiniz.

SGK tarafından sunulan hizmetlere e devlet girişi yaparak ulaşabilirsiniz. E devlet girişi ile SSK prim sorgulama hizmetindenyararlanarak kolay bir şekilde primbilgilerinize ulaşabilirsiniz. Primsorgulaması yaparak, sigortanızın ne durumda olduğunu görüntüleyebilir ve kolay bir şekilde sigortanızın takibini yapabilirsiniz. Sigortanız ile ilgili yapacağınız işlemlerde e devlet girişi yapmanız yeterli olacaktır. Böylece tüm SGK hizmetlerine kolay bir şekilde erişim sağlayabilir ve herhangi bir kısıtlama olmadan tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

SSK Gün Sorgulama

SSK gün sorgulama, sigortanızdaki prim durumunuz size gösterecek bir işlemdir. Fakat SSK prim sorgulama adı altında bir hizmet olmadığı için SGK hizmet dökümü almanız gerecektir. Alacağınızhizmet döküm üzerinde prim bilgisi de yer aldığı için kolay bir şekilde SSK gün sorgulama yapabilir ve üstelik hizmetdökümü aldığınız için sigortanız ile ilgili diğer bilgilere de erişim sağlayabilirsiniz. Sizler için oluşturulan buhizmetlerden istediğiniz zaman yararlanmanız mümkün olduğu için ay içerisinde sorgulama yaparak bir önceki ay içerisinde sigorta hesabınıza yapılan prim ödemelerinizi kontrol edebilirsiniz. Üstelik böylece sigortanızın düzenli ödenip ödenmediğini de kontrol etme fırsatı bulabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulduğu için istediğiniz zaman SSK gün sorgulama yapabilir, sigortanız hakkında her zaman bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

E Devlet Girişi Sigorta Hizmetleri

E devlet girişi yaptıktan sonra sadece SSK gün sorgulama değil, pek çok sigorta hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. SGK tarafından resmi olarak sunulan bu hizmetler sayesinde çalışan sigortalılardan emeklilere kadar pek çok hizmete ulaşarak bilgi sağlayabilirsiniz. Bu tür hizmetler için yapmanız gereken yine belirtildiği gibi e devlet girişi yaptıktan sonra SGK menüsü üzerinden seçim yapmaktır.

E Devlet Sonuç Sayfaları

SGK hizmet dökümü bilgilerini seçtikten sonra hangi bağlantıya tıkladıysanız, onunla ilgili durum otomatik olarak yeni açılan sayfada yayınlanmaktadır. Bu bakımdan herhangi bir bilgi girişi yapmanıza gerek kalmadan direk hesabınız üzerinden işlemler görüntülenmektedir. E devlet kapısı giriş ekranında, sisteme T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptığınız için, herhangi bir kimlik bilgisine ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu bakımdan e devlet kapısı üzerinden SSK günsorgulama işlemlerini yapmanız bu konudan da büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Haberin Devamı

E SGM Hizmet Ekranı

Belirtilen tüm hizmetler ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri önceden E SGM hizmet ekranı üzerinden yapılırken, yapılan bakım nedeniyle uzun süreden beri sistem kullanıma kapatılmış durumda. Bu nedenle SSK prim sorgulama gibi işlemleri yapacak olan vatandaşların bu konuda e devlet kapısı üzerinden sorgulama yapması gerekmektedir.