Sonuçlar Açıklandı

Sonuçlar Açıklandı

Son dakika sonuçlar açıklandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sonuçlar açıklandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sonuçlar açıklandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sonuçlar Açıklandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sonuçlar açıklandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 925 sonuçlar açıklandı haberi bulunmuştur. Tüm sonuçlar açıklandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net?
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net? ÖSYM MSÜ taban puanları ve kontenjanları 2024 bilgisi, sonuçların açıklanmasıyla gündeme geldi. MSÜ taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. MSÜ taban ve tavan puanları sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türüne göre değişkenlik gösteriyor. Kadın ve erkek adaylarda kontenjan sayısı da farklılık gösterdiğinden puanlar da değişebiliyor. Peki, MSÜ taban puanları ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte en son açıklanan MSÜ taban puanları listesi…
22.03.2024 Gündem
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı Merak edilen sonuçlar açıklandı. 27 Ekim 2023 Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, MasterChef All Star reyting sonuçları verileri belli oldu. Özellikle seyircinin "İzlemeyeceğiz" protestolarının yapıldığ Yalı Çapkını dizisinin son bölümünün reytingleri merak konusu oldu. Peki dün akşamı en çok izlenen dizi, program hangisi oldu? İşte 27 Ekim reyting sonuçları...
27.10.2023 Televizyon
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Vitrin
YSK kesin sonuçlar açıklandı mı? 14 Mayıs kesin seçim sonuçları!
YSK kesin sonuçlar açıklandı mı? 14 Mayıs kesin seçim sonuçları! 14 Mayıs seçimi kesin sonuçları ne zaman açıklanacak? Kesin seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanılan oyların sayılmasının ardından araştırılıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener'in açıklamaları sonrasında, 14 Mayıs seçimi geçici sonuçları açıklanmıştı. Peki, kesin seçim sonuçları açıklandı mı?
19.05.2023 Seçim
Süper Loto sonuçlar açıklandı! 4 Mayıs Süper Loto sonuçları sorgulama
Süper Loto sonuçlar açıklandı! 4 Mayıs Süper Loto sonuçları sorgulama Süper Loto sonuçları bu akşam belli oluyor. 4 Mayıs Süper Loto çekilişinde rakamların belli olmasıyla ikramiyeler de sahiplerini buluyor. 21:30'daki çekiliş Milli Piyango Tv'den canlı yayınlanıyor. Peki 4 Mayıs Süper Loto ikramiye ne kadar? Sonuçlar nasıl sorgulanır?
4.05.2023 Ekonomi
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları açıklandı!
Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama başvuruları kasım ayında tamamlanmıştı. Sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadroları için kura çekimi bugün yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından canlı olarak yayımlanan kura çekilişi sonrasında sonuçlar açıklandı ve listeler yayımlandı. İşte Sağlık Bakanlığı açıktan atama kura sonuçları!
29.11.2022 Personel Alımı
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor?
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor? Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) tarafından kamu ilan resmi internet sitesinde yayınlanan 341 personel alımı sonuçları merakla bekleniyordu. 7 Ekim 2022 tarihinde başvuruları sona eren personel alımında sonuçlar açıklandı.
26.10.2022 Personel Alımı
Öğretmenler dikkat! Sonuçlar açıklandı
Öğretmenler dikkat! Sonuçlar açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlik kariyer basamakları yazılı sınavı ve sınavdan muaf olanların başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
10.10.2022 Eğitim
ÖSYM ALES sonuçları! ALES açıklandı mı, ALES sonuç sorgulama sayfasına nasıl girilir? ALES 2 sonucu öğrenme!
ÖSYM ALES sonuçları! ALES açıklandı mı, ALES sonuç sorgulama sayfasına nasıl girilir? ALES 2 sonucu öğrenme! 2022-ALES/2 Sınavı Sonuçları Açıklandı. İşte ALES sonuç sorgulama sayfası ile 2022-ALES/2 sonucu öğrenme…
2.09.2022 Eğitim
Aşı olanlar ve olmayanlar arasında covid semptomları farklı! Küçük ama belirgin değişim, sonuçlar açıklandı...
Aşı olanlar ve olmayanlar arasında covid semptomları farklı! Küçük ama belirgin değişim, sonuçlar açıklandı... İngiltere'de iki yıldan uzun süre Covid-19 vakalarını izleyen yeni bir araştırmaya göre en az iki doz Covid-19 aşısı olduktan sonra hastalığa yakalanan kişiler arasında en yaygın beş semptom; burun akıntısı, baş ağrısı, hapşırma, boğaz ağrısı ve sürekli öksürük. Aşı olmamış kişilerde ise en sık rastlanan semptomlar sırsıyla baş ağrısı, boğaz ağrısı, burun akıntısı, ateş ve inatçı öksürük.
8.07.2022 Dünya
MEB son dakika duyurdu! Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor: 614 bin 445 öğretmen...
MEB son dakika duyurdu! Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor: 614 bin 445 öğretmen... MEB son dakika açıkladı. Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Binlerce öğretmen bu haberi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, uzman ve başöğretmenlik eğitim programına başvuru sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başvuru yapan öğretmenlerden gerekli şartları taşıyan 614 bin 445 öğretmenin başvurusunun kabul edildiğini söyledi. İşte tüm ayrıntılar...
7.07.2022 Eğitim
Survivor finale kim kaldı? Survivor 3. kim oldu? 29 Haziran 2022 Survivor finaline kim kaldı? Nisa mı, Adem mi, Batuhan mı? Sonuçlar açıklandı...
Survivor finale kim kaldı? Survivor 3. kim oldu? 29 Haziran 2022 Survivor finaline kim kaldı? Nisa mı, Adem mi, Batuhan mı? Sonuçlar açıklandı... Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor'da finalistler kim oldu? Nisa mı, Adem mi, Batuhan mı? Survivor 2022 All Star yarışmasında sona gelindi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2022 All Star yarışmasında bu akşam yarı final heyecanı yaşanıyor. Adem ve Batuhan Survivor'da yarı finale kalıp oylamaya katılmayacak ilk iki isim oldu. SMS oylamasına göre Nisa'dan daha az oy alan Ayşe 4. olan isim oldu. Finale kalacak son isim izleyiciler tarafından merak edilirken "29 Haziran 2022 Survivor'da finalistler kim olacak, büyük finale kimler kalacak?" soruları merak ediliyor. Peki Survivor kim elendi? Survivor'da 3. kim oldu? Adem mi, Nisa mı, Batuhan mı elendi? Survivor finalistler kim oldu? Finale kalan isimler kimler? Yarı finalde elenen son isim kim oldu?..
29.06.2022 Magazin
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu Kolombiya’da yapılan ikinci tur başkanlık seçimlerini Gustavo Petro kazanarak ülke tarikindeki ilk solcu devlet başkanı oldu.
20.06.2022 Dünya
MSÜ Astsubay başvuru sonuçları açıklandı! MSÜ başvuru sonuçları nereden öğrenilir, MSÜ ön başvuru sonuçlarına nasıl bakılır?
MSÜ Astsubay başvuru sonuçları açıklandı! MSÜ başvuru sonuçları nereden öğrenilir, MSÜ ön başvuru sonuçlarına nasıl bakılır? MSB Astsubay adayı temini ön başvuru sonuçlarını açıkladı. MSÜ 13 Ocak – 9 Şubat 2022 tarihleri arasında yetiştirmek üzere subay alımı ve astsubay alımı yaptı. MSB’de subay ve astsubay olmak isteyenler bu ilana başvurdu, şimdi sonuçlar açıklandı. Peki, MSÜ başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte MSÜ Astsubay başvuru sonuçları…
18.01.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları açıklandı
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM'den yapılan açıklama, "KPSS-2021/10 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları açıklandı." denildi.
27.12.2021 Gündem
Şans Topu sonuçları açıklandı! 7 Kasım Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar
Şans Topu sonuçları açıklandı! 7 Kasım Şans Topu çekilişinde kazandıran numaralar Şans Topu'nda çekiliş heyecanı yaşandı ve sonuçlar açıklandı. Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda bu akşamki çekiliş saat 20.00'de gerçekleşti. 7 Kasım Şans Topu'nda büyük ikramiye 440 bin 671 TL oldu.
7.11.2021 Gündem
Gürcistan'da yerel seçimlerin ikinci turundaki ilk resmi sonuçlar
Gürcistan'da yerel seçimlerin ikinci turundaki ilk resmi sonuçlar Gürcistan'da düzenlenen yerel seçimlerin ikinci turunda oy kullanma işlemi sona erdi. İlk resmi sonuçlara göre, iktidardaki Gürcü Hayali Partisi'nin belediye başkan adayları ülkenin büyük kentlerinde seçimleri önde götürüyor.
30.10.2021 Dünya
ALES 2 sonuçları açıklandı! 2021-ALES/2 Sınav Sonucu sorgulama ekranı
ALES 2 sonuçları açıklandı! 2021-ALES/2 Sınav Sonucu sorgulama ekranı ALES sonuçlar açıklandı. 19 Eylül 2021 tarihinde uygulanan 2021 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2021-ALES/2) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.
12.10.2021 Eğitim
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
KPSS 2021/4 tercih sonuçları sorgulama ekranı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı sonuçları belli oldu!
KPSS 2021/4 tercih sonuçları sorgulama ekranı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı sonuçları belli oldu! KPSS 2021/4 tercih sonuçları açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvuruları 16 Mart ve 23 Mart tarihleri aralığında yapıldı. Sonuçlar ise bugün ÖSYM tarafından duyuruldu. İşte KPSS 2021/4 tercih sonuçları sorgulama ekranı...
31.03.2021 Eğitim
18 Mart Süper Loto sonuçları açıklandı
18 Mart Süper Loto sonuçları açıklandı Süper Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Süper Loto'da büyük ikramiye 4 milyon 206 bin 190 TL. İşte, Süper Loto sonuçları sorgulama...
18.03.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2021 sonuçları belli oldu! 2021 ocak dönemi isteğe bağlı iller arası tayin kura sonuçları isim listesi…
Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2021 sonuçları belli oldu! 2021 ocak dönemi isteğe bağlı iller arası tayin kura sonuçları isim listesi… Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak, diye merak ediliyordu. Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları açıklandı. 25 Aralık 2020 ve 30 Aralık 2020 tarihleri aralığında başvuruları alınan 2021 yılı Ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme kurası bugün saat 10.00’da başladı ve sona erdi. İşte Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları…
26.01.2021 Çalışma Hayatı
Bakan Koca'dan flaş 'aşı' açıklaması: Uygulamaya başlıyoruz
Bakan Koca'dan flaş 'aşı' açıklaması: Uygulamaya başlıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün itibarıyla 50 milyon doz inaktif aşı için kesin anlaşma yapıldığını belirterek, "3 milyon dozluk ilk bölümü depolarımıza teslim almış durumdayız. mRNA temelli aşı için de bugün yine bir görüşme yaptık. 4,5 milyon doz garanti ve 30 milyon doza kadar anlaşmamız imzalandı." ifadelerini kullandı.
7.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sonuçlar Açıklandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sonuçlar açıklandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.