Son Dakika Trafik Kazası

Son Dakika Trafik Kazası

Son dakika son dakika trafik kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika trafik kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika trafik kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Trafik Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika trafik kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 son dakika trafik kazası haberi bulunmuştur. Tüm son dakika trafik kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Son dakika trafik kazası...
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Son dakika trafik kazası... İstanbul'a ne zaman kar yağacak sorusu internette aranırken Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre bugün Marmara'da yoğun kar yağışının etkili olması bekleniyor. İstanbul'da yağmur ve fırtına iki gün sürecek. Büyükçekmece'de kaza nedeniyle kapanan TEM Otoyolu Edirne istikameti araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı
6.01.2020 Gündem
Son dakika: Kum yüklü kamyon, otomobile çarptı: 3 ölü, 2 yaralı
Son dakika: Kum yüklü kamyon, otomobile çarptı: 3 ölü, 2 yaralı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kum yüklü hafriyat kamyonunun çarptığı otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kamyon şoförü kaza sonrası aracıyla kaçtı.
26.10.2018 Yaşam
Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü, 26 yaralı
Uşak'ta trafik kazası: 1 ölü, 26 yaralı Uşak'ta yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, yaralanan 26 kişi hastanelere kaldırıldı.
28.09.2018 Yaşam
Son dakika: Yayla yolunda kaza: 5 ölü, 8 yaralı
Son dakika: Yayla yolunda kaza: 5 ölü, 8 yaralı GİRESUN'un Espiye ilçesinde yayladan dönenleri taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu ölü sayısı 5'e yükseldi.
12.09.2018 Gündem
Son dakika! Çorum'da otobüs TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar
Son dakika! Çorum'da otobüs TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar Çorum'un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki TIR'a çarptı. Otobüsün alev aldığı kazada, ilk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.
13.03.2018 Gündem
Son dakika! Haberler akşam saatlerinde geldi! 50 yaralı 2 ölü!
Son dakika! Haberler akşam saatlerinde geldi! 50 yaralı 2 ölü! Son dakika! Ajanslara akşam saatlerinde, Türkiye'nin dört bir yanından trafik kazası haberleri düştü. Yurdun dört bir yanında meydana gelen trafik kazalarında 50 kişi yaralanırken 2 kişi de yaşamını yitirdi.
7.08.2017 Yaşam
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış
Metin Uca hayatını kaybetti! Aylar sonra ortaya çıktı, ölmeden önce vasiyetini açıklamış Yazar ve sunucu Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gece saatlerinde menajeri acı haberi verdi. 72 saat detayı ortaya çıktı. Öte yandan Metin Uca son röportajında vasiyetini bu sözlerle açıklamış. İşte son dakika haberin detayları...
17.11.2023 Magazin
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor Trafik kazalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Olası trafik kazası sonrası verilen sağlık hizmetleri milyonlarca araç sürücüsünü ve vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Kaza durumunda prim borcu olan ya da sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşın dahi sağlık hizmet bedeli devlet tarafından karşılanıyor. Sınırsız tıbbi malzeme desteği ve ücretsiz estetik ameliyatı gibi konular da kapsamda bulunuyor.
12.08.2023 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken ikinci el ve değer kaybı kararı
Arabası olan milyonları ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken ikinci el ve değer kaybı kararı Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kazaya karışan araçlarla ilgili dikkat çeken karar geldi. İkinci el satışı yapanlar dikkat, tamamen değişti. Yargıtay’ın değerlendirmesine göre; araçtaki değer kaybı belirlenirken, kaza tarihinden önceki 2. el satış değerinin tespiti ile aracın tamir edildikten sonra ikinci el satış değerinin tespiti ve arasındaki fark göz önüne alınacak. İşte kritik kararın detayları...
24.09.2022 Gündem
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu!
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu! Acun Ilıcalı ve kızı motosiklet kazası geçirdi. Sarıyer'de yaşanan kaza sonrası Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Peki, Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı’nın son durumu nasıl? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Bugün resmen başladı...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Bugün resmen başladı... Otoyollarda otomobiller için yeni hız sınırı uygulaması bugün resmen başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde otoyol hız sınırlarının yükseltilmesi kararı alınmıştı. Böylece otoyollara göre değişmekle birlikte hız sınırlarında saatte 10-20 kilometreye kadar artışlar yapıldı.
1.07.2022 Gündem
Öğretmen ve kızından kahreden haber! Korkunç kazada saç tokası detayı ortaya çıktı
Öğretmen ve kızından kahreden haber! Korkunç kazada saç tokası detayı ortaya çıktı Antalya'da kontrolden çıkıp elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü öğretmen Derya Akgül (36) ile kızı Defne (7) yaşamını yitirdi, oğlu Ilgaz Akgül (4) ise yaralandı. Yapılan incelemede, sürücü koltuğundaki emniyet kemerinde toka takılı olduğu görüldü.
26.05.2022 Yaşam
Aydın'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
Aydın'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 5 kişi de yaralandı.
11.05.2022 Yaşam
Maaş kesintisi ile ilgili flaş karar! KDK devreye girdi, aylık yeniden bağlanacak, geriye dönük ödeme...
Maaş kesintisi ile ilgili flaş karar! KDK devreye girdi, aylık yeniden bağlanacak, geriye dönük ödeme... Maaş kesintisi ile ilgili son dakika kararı! Bazı vatandaşların maaşlarının kesildiğine dair iddialar gündemdeyken önemli bir karar imza atıldı. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) kesilen aylığın yeniden bağlanmasını sağladı. Ayrıca vatandaşa ödenmemiş maaş tutarı da ödenecek. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), 2012 yılında yaşadığı bir kaza sonucu felç kalan, ardından evde bakım aylığı bağlanan ancak 2022 yılında aylığının kesilmesinden dolayı başvuruda bulunan bir vatandaşın sorununu çözüme kavuşturdu. Peki evde bakım parası hangi durumlarda kesilebilir? 2022 evde bakım parası ne kadar? Evde bakım maaşı almak için neler yapılır, nasıl başvurulur? Kimler evde bakım maaşı alabilir? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtı...
3.05.2022 Ekonomi
Bakan Soylu'dan uyarı! 'Araç kullanırken telefonla konuşmayın, emniyet kemerinizi takın'
Bakan Soylu'dan uyarı! 'Araç kullanırken telefonla konuşmayın, emniyet kemerinizi takın' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle yapılan denetimlere katılarak, "Buradan rica ediyoruz, hatta yalvarıyoruz. Lütfen araç kullanırken cep telefonu kullanmayınız. Bunun çok büyük facialarını, aileler içerisinde, trafik kazasında yaralanıp hayata engelli olarak devam etmek zorunda kalan insanlarımızda görüyoruz" dedi.
30.04.2022 Siyaset
SGK'dan son dakika açıklaması! Hastanelerle ilgili flaş karar! Ücretsiz...
SGK'dan son dakika açıklaması! Hastanelerle ilgili flaş karar! Ücretsiz... SGK'dan son dakika açıklaması geldi! Hastane ücretleriyle ilgili flaş uyarı. SGK'tan hastane ücretleriyle ilgili yapılan açıklamaya göre; acil hal kapsamında bulunan hastalıklar, iş kazası, trafik kazası ve benzeri durumlarda oluşan yaralanma ve travmalar sonucu alınan sağlık hizmetlerinden ilave ücret ve katılım payı alınmıyor. Sözleşmesi olmayan sağlık kuruluşlarında acil hallerde sunulan sağlık hizmet bedellerinin SGK tarafından ödenebilmesi için acil halin belgelendirilmesi, kurumca acil halin kabul edilmesi gerekiyor. Yeşil alan" kapsamı dışında sunulan acil sağlık hizmetleri için ilave ücret istenemeyeceği vurgulanan açıklamada, hastane tarafından vatandaşa sunulan acil sağlık hizmetleri dolayısıyla herhangi bir ücret alınması halinde, tedavi gören ve ücret ödeyen kişi, bulunduğu ildeki SGK il müdürlüğüne ya da CİMER’e şikayette bulunabilir. İşte hastane ücretleriyle ilgili milyonları kapsayan detaylar...
26.03.2022 Ekonomi
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Bakan Soylu: Mala karşı işlenen suçların çözülme oranı yüzde 59’u geçti
Bakan Soylu: Mala karşı işlenen suçların çözülme oranı yüzde 59’u geçti Antalya'da, 112 Acil Çağrı Merkezleri Eğitim Programı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz 2016'dan sonra mala karşı işlenen suçlardaki o olayların çözülme oranı yüzde 33-34’tü. Şu an yüzde 59’u geçti. Bu yıl hedefleri biraz daha arttırdık. 5 hırsızlıktan bir tanesinin failini bulabiliyorduk. Şimdi yüzde 46- 47’ye neredeyse yarısına çıktı. Dünya ortalamasının üzerindeyiz, verilerle çalışırsak sonuca ulaşıyoruz" dedi.
11.02.2022 Siyaset
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
Kars'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü var
Kars'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü var Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada en az 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
18.12.2021 Gündem
Cemile Şenel cinayetinde flaş gelişme! Katil yakayı böyle ele verdi
Cemile Şenel cinayetinde flaş gelişme! Katil yakayı böyle ele verdi İstanbul Sultangazi'de 5 arkadaşıyla oturan 17 yaşındaki Cemile Şenel'in ölümüne ilişkin sır perdesi aralandı. Emniyet, olayın yaşandığı adresin güvenlik kameralarından ve merdivenlerdeki kan izlerinden katil zanlısını tespit edip, yakaladı.
9.09.2021 Gündem
Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir yaşadığı o zor günleri anlattı
Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir yaşadığı o zor günleri anlattı 'Teşkilat' dizisinde rol alan Mesut Akusta, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi oldu ve sağlığına kavuştu. Şimdilerde evinde dinlenen oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta ise bu süreçte yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
1.09.2021 Magazin
Borcu olanlar dikkat! Faiz ve taksit fırsatı, son gün...
Borcu olanlar dikkat! Faiz ve taksit fırsatı, son gün... Borcu olan yüz binleri ilgilendiriyor. 31 Ağustos'ta fırsat sona eriyor. Faiz ve taksit avantajı sunuluyor. İkişer aylık periyotlarla ödeniyor.
22.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Trafik Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika trafik kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.