Son Dakika Lgs

Son Dakika Lgs

Son dakika son dakika lgs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika lgs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika lgs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Lgs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika lgs gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 son dakika lgs haberi bulunmuştur. Tüm son dakika lgs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama Adıyaman’a gelerek deprem hakkında seminer veren Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni ciddi bir depremin beklediğini ve deprem olması halinde binlerce kişinin hayatını kaybedebileceğini vurguladı.
4.12.2023 Gündem
Son dakika... LGS tarihi belli oldu! Bakan Tekin duyurdu
Son dakika... LGS tarihi belli oldu! Bakan Tekin duyurdu LGS merkezî sınav takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yusuf Tekin, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavının 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını söyledi.
2.11.2023 Eğitim
MEB'den son dakika LGS ve YKS kararı
MEB'den son dakika LGS ve YKS kararı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer LGS ve YKS sınavları hakkında açıklamada bulundu. Bakan Özer, ''Bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, YKS’ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır" dedi.
10.02.2023 Eğitim
Son dakika.. LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Son dakika.. LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenmekte olan LGS soruları, karşısında bu yıl da binlerce öğrenci ter döktü. İstediği liseyi kazanmanın hayalini kuran binlerce öğrenci uzun bir çalışma döneminin ardından maraton resmen sona erdi. Zorlu sınavın ardından ise LGS soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı merak konusu olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığ tarafından yapılan açıklamada soru-cepların yayınlandığı duyuruldu.
5.06.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu son dakika LGS kararı...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu son dakika LGS kararı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği kararı resmen duyurdu. MEB, LGS ile ilgili çok önemli açıklama yaptı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtti. Bakan Selçuk "LGS'de bu seneye has olmak üzere dil bilgisinden soru sorulmayacak. Daha çok akıl yürütme, muhakeme olacak” dedi.
14.05.2021 Eğitim
Son dakika...  LGS sonuçları açıklandı
Son dakika... LGS sonuçları açıklandı Milyonlarca öğrenci ve veli merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'nca LGS kapsamında 20 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları "meb.gov.tr" adresinden açıklandı.
16.07.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan son dakika LGS açıklaması
Bakan Selçuk'tan son dakika LGS açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Velilerimiz, öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz, binalarımızın ve sınav salonlarımızın özel dezenfektanlarla temizlendiğinden ve gerekli hijyenin sağlandığından emin olabilirler." ifadesini kullandı.
16.06.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan son dakika LGS açıklaması
Bakan Selçuk'tan son dakika LGS açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek Kovid-19 tanısı konan çocukların olması halinde ayrı okullar ve mekanlar oluşturduklarını, istenmesi halinde de sınavın hastanede yapılabileceğini bildirdi.
15.06.2020 Gündem
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor?
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor? Google, 24 Haziran-1 Temmuz 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde en çok yapılan aramaları paylaştı. Bakın en çok arananlarda neler var neler?
2.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Son dakika... LGS tarihi belli oldu
Son dakika... LGS tarihi belli oldu LGS'de sayısal alan oturumu süresi 20 dakika uzatıldı. 50 soruluk sözel alanın süresi 75 dakika; 40 soruluk sayısal alanın süresi 80 dakika oldu.
26.11.2018 Gündem
Son dakika: LGS 4. nakil sonuçları açıklandı
Son dakika: LGS 4. nakil sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığınca ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas dördüncü nakil sonuçları, "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.
8.09.2018 Gündem
Son dakika! Ortaöğretim kurumları ikinci nakil sonuçları açıklandı
Son dakika! Ortaöğretim kurumları ikinci nakil sonuçları açıklandı Ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı. Buna göre, adayların yüzde 98,5'i istediği okula yerleşti.
19.08.2018 Gündem
Son dakika: Öğrencilere müjde! O kriter kaldırıldı
Son dakika: Öğrencilere müjde! O kriter kaldırıldı Lise yerleştirmelerinde nakil dönemi başladı. ‘Yerleştirmeye Esas Nakil Kılavuzu’nda öğrencilerin istemedikleri okullara yerleşmelerine neden olan, farklı okul türü seçme gibi bazı kriterler kaldırıldı. Nakillerde en fazla 3 okul olan tercih sayısı 5’e çıkarıldı.Öte yandan nakil dönemlerinin ilki başladı. Nakil dönemi için tercihler 10 Ağustos'a kadar alınacak.
6.08.2018 Gündem
Son dakika: Liselere yerleştirmeye esas nakil kılavuzu yayımlandı!
Son dakika: Liselere yerleştirmeye esas nakil kılavuzu yayımlandı! Liselere yerleştirmeye esas nakil kılavuzu yayımlandı! LGS 1. nakil işlemleri hangi tarihte başlayacak? İşte ayrıntılar...
5.08.2018 Eğitim
Son dakika: Büyük müjde! MEB duyurdu
Son dakika: Büyük müjde! MEB duyurdu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Hiçbir öğrencimizi üzmeyeceğiz. Anadolu lisesi isteyen öğrenci, mutlaka Anadolu lisesine yerleşecek. Kontenjanlar artırılacak. Gerekirse ikili eğitime geçilecek” denildi.
1.08.2018 Gündem
Son dakika: Liseye girişte kontenjanlar belli oldu!
Son dakika: Liseye girişte kontenjanlar belli oldu! LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından Lise tercihi dönemi başladı. Öğrenciler tarafından merakla araştırılan LGS tercih kılavuzu ve tercih işlemleri e okul üzerinden yapılıyor. Liseye girişte kontenjanlar ise belli oldu. İşte merakla beklenen sonuçlar...
2.07.2018 Gündem
Son dakika: LGS sınav sonuçları açıklandı! (2018 Liseye Giriş Sınavı sonuç sorgulama)
Son dakika: LGS sınav sonuçları açıklandı! (2018 Liseye Giriş Sınavı sonuç sorgulama) LGS sınav sonuçları için son dakika açıklama geldi. MEB sonuçların açıklandı. TEOG yerine düzenlenen LGS (liseye giriş sınavı), 2018 yılında ilk kez gerçekleşti. Peki LGS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte milyonlarca öğrencinin merak ettiği tüm bilgiler...
26.06.2018 Gündem
Son dakika... Liselere giriş sınavında örnek sorular açıklandı
Son dakika... Liselere giriş sınavında örnek sorular açıklandı MEB'den liselere giriş sınavıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Liselere Geçiş Sınavı örnek soruları Saat 15:00'da MEB sitesinde yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu
Demirören Medya Lisesi'nde LGS'ye girecek öğrenciler deneme sınavı oldu Haziran ayında yapılması planlanan Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girecek öğrenciler, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde deneme sınavı oldu. Sınava 8'inci sınıfa giden 43 öğrenci girdi. İki oturumda tamamlanan 90 sorudan oluşan sınav sonrasında öğrenciler, liseyi gezerek öğretmenlerden okulun imkanlarına yönelik bilgi aldı.
2.03.2024 Gündem
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
LGS birinci nakil sonuçları açıklandı
LGS birinci nakil sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarının bakanlığın internet sitesinde erişime açıldığını duyurdu.
31.07.2023 Eğitim
2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı
2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinde yayımladı.
26.06.2023 Eğitim
2023 LGS sonuçları açıklandı! MEB LGS sorgulama sayfası
2023 LGS sonuçları açıklandı! MEB LGS sorgulama sayfası Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav" sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Sonuçlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın meb.gov.tr internet adresinden erişime açıldı. Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu 26 Haziran'da yayımlanacak. Tercihler ise 3-19 tarihleri arasında yapılacak.
23.06.2023 Eğitim
LGS sonuçları açıklanıyor! Bakan Tekin duyurdu
LGS sonuçları açıklanıyor! Bakan Tekin duyurdu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hatay’da açıklamalarda bulunuyor.
23.06.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Lgs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika lgs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.