Şoke Eden Sözler

Şoke Eden Sözler

Son dakika şoke eden sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şoke eden sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şoke eden sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoke Eden Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoke eden sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 şoke eden sözler haberi bulunmuştur. Tüm şoke eden sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zerin Kılınç ölümünde şüpheli olarak tutuklandı! Duruşmada aileyi ve basın mensuplarını şoke eden sözler
Zerin Kılınç ölümünde şüpheli olarak tutuklandı! Duruşmada aileyi ve basın mensuplarını şoke eden sözler Eskişehir’de ikinci kattaki evinin camından düşerek hayatını kaybeden Zerin Kılınç’ın ölümüyle ilgili dava görülmeye devam etti. Duruşmasında konuşan tutuklu sanık Yılmaz S., kendisini savunmak yerine Ömer Hayyam’dan bir şiir okuyarak basın mensuplarına hakaret etti.
10.07.2023 Yaşam
Tüm Türkiye'yi sarsan olayda flaş gelişme! Palu ailesinin damadından şoke eden sözler
Tüm Türkiye'yi sarsan olayda flaş gelişme! Palu ailesinin damadından şoke eden sözler Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında verilen karar tekrardan Yargıtay tarafından bozuldu. Bugün görülen duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Tuncer Ustael, "Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var. Meryem Tahnal'ın geberdiği doğrudur ama ben öldürmedim. Meryem diğer sanıkların yanında öldü, buna dair kamera kaydı vardır ancak bu kayıt yukarılarda görev yapan bir savcıdadır. Sanıklar ölüm anında orada olmadıklarını söylüyorlar ancak kayıtlar bunun tersidir" dedi.
6.07.2023 Gündem
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç mahkemede karşı karşıya! 'Aynı havayı solumaktan rahatsızım'
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç mahkemede karşı karşıya! 'Aynı havayı solumaktan rahatsızım' Bir televizyon programında 3 yıl önce eski eşi Emre Aşık ve avukatına söylediği sözler nedeniyle "hakaret" ve "tehdit" suçlarından toplamda 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmada Yağmur Sarnıç, "Sözlerde hakaret yoktur, hayatın olağan akışına aykırıdır." dedi. Emre Aşık ise ifadesinde, "Ben sanıkla kesinlikle sulh olmak istemiyorum. Karşı tarafla aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsızım" diye konuştu.
18.01.2023 Magazin
'Sahte doktor' skandalı! Ülke şokta, tam 6 yıldır...
'Sahte doktor' skandalı! Ülke şokta, tam 6 yıldır... Türkiye günlerdir 'sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayını konuşuyor. Son olarak hakim karşısına çıkan ve hakkında 13 yıl hapsi istenen Özkiraz, sadece bir kez dikiş attığını söyleyerek şoke etmişti. Şimdi herkes 30 Ocak'a ertelene davada neler olacağını merak ederken, bir skandal da Avusturya'da yaşandı. Steiermark eyaletinde sahte doktorluk belgesiyle muayenehane açan bir kişinin yaptıkları akıllarak durgunluk verdi.
12.01.2023 Dünya
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi ABD Federal Havacılık İdaresi'nde (FAA) bilgisayar sistemlerinin devre dışı kalması sonucu ülkenin çeşitli bölgelerinde yüzlerce uçuşun aksadığını duyurdu.
11.01.2023 Ekonomi
Müge Anlı’da milyonları şoke eden sözler! Arife başka bir erkekle yakalandı
Müge Anlı’da milyonları şoke eden sözler! Arife başka bir erkekle yakalandı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar milyonları şok etti. Kayıp Arife Gökçe olayında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kayıp kadının eşinin akrabası, "Tayfun Gökçe, annesi Arife Gökçe'yi hıdırellez festivalinde başka bir erkekle yakalayıp dövdü" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Yaşam
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezinde ortalığı birbirine kattı!
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezinde ortalığı birbirine kattı! Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, noterde işlem yaptırdığı sırada hakkında arama kararı olduğu anlaşılınca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Sarnıç, kendini yere bıraktı. Müdahale etmek isteyen polise de hakaret ettiği öne sürüldü. 
10.11.2022 Gündem
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum'
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum' Evlilik programıyla geniş kitlelerce tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Gelin Evi programına katıldı. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz eşine sürpriz yaparak programa baskın yaptı.
13.09.2022 Magazin
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan şoke eden sözler: Reklamımı iyi yapın!
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan şoke eden sözler: Reklamımı iyi yapın! Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç bugün Küçükçekmece’de yakalandı. 7 dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıkan Sarnıç, ifadesi alınmak üzere adliyeye getirildiğinde muhabirlere, “Reklamımı iyi yapın. Canlı yayın yapacağım onu da alın yayınlayın” dedi.
31.08.2022 Gündem
Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na şoke eden sözler!
Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na şoke eden sözler! Hakan Sabancı ile aşk yaşadıktan sonra, mesajları ifşa eden Aygün Aydın yine Şeyma Subaşı'nı hedef aldı. Daha önce Hakan Sabancı ile birlikte olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'na sert sözler kullanın Aydın bu sefer ağzını bozdu.
14.06.2022 Magazin
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem Rus ordusunun işgaliyle başlayan savaş Ukrayna topraklarında tüm şiddetiyle sürüyor. Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska savaşın ilk günlerinden beri gözlerden uzak olsa da aslında hep gündemde. Zelenski’nin en büyük destekçisi olan First Lady, savaşın ilk günlerinde yaptığı açıklamalarla dünya gündemine taşınmıştı. Zelenska bu kez de Vogue dergisine konuştu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu…
12.04.2022 Dünya
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı...
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı... Ukrayna-Rusya savaşıbda 9 komutanın dahil olduğu ağır kayıplar veren ve gizli askeri planları ABD ve İngiltere istihbaratı tarafından ele geçirilen Putin'in yakın çevresine bir cadı avı başlattığı ve herkesi göz hapsine aldığı öğrenilmişti. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) dış istihbarat birimi başkanı Sergei Beseda'nın Moskova'nın yüksek güvenlikli Lefortovo hapishanesine gönderildiği iddia edildi. 13 yıldır Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok yakın bir noktada görev yapan Beseda, 'vatana ihanet' suçlaması ile karşı kaşıya...
12.04.2022 Dünya
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor...
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor... Ukrayna'daki Rus saldırıları devam ederken Almanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Alman Bild gazetesi Şansölye Scholz'un Kiev hassasiyetini sayfalarına taşıdı. Haber kısa sürede ülkede tartışma konusu oldu..
12.04.2022 Dünya
Uzman çavuş intihar etmek istedi, yakınlarının sözleri şoke etti!
Uzman çavuş intihar etmek istedi, yakınlarının sözleri şoke etti! Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde Uzman Çavuş olduğu öğrenilen bir kişi atış için gittiği özel poligonda kendisini kilitleyerek intihara kalkıştı. Polis ekiplerinin saatler süren ikna çabaları neticesinde bulunduğu yerden çıkartılan şahsın bölgeye gelen yakınlarının sözleri ise şoke etti.
10.01.2022 Gündem
Doktordan şoke eden sözler: Sizi Irak'a, Suriye'ye gönderirim
Doktordan şoke eden sözler: Sizi Irak'a, Suriye'ye gönderirim Bolu'da, alkollü olduğu iddia edilen doktor Özkan V. ve ilaç mümessili Çağlar A., gittikleri pizzacıda çalışanlarla tartıştan sonra olay yerine gelen polislerle de tartıştı. İlaç mümessili Çağlar A., polis ekiplerine "Sizi Irak'a, Suriyeye gönderirim" diyerek tehditler savururken, polis memuru ise Çağlar A.'nın tehditlerine, "Çok korktum, keşke gitsek" diye cevap verdi. Alkol muayenesi için götürüldükleri hastanede de taşkınlık yapan doktor ve ilaç mümessili gözaltına alındı.
3.04.2021 Yaşam
Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin CHP'li ismi canlı yayında açıkladı
Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin CHP'li ismi canlı yayında açıkladı Tüm Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atılmıştı. Pınar Gültekin'in babası kendisine davayı geri çekmesini söyleyen vekili canlı yayında açıklayacağını söylemişti. Sıddık Gültekin o ismi canlı yayında açıkladı. Gültekin, "CHP'li Süleyman Girgin bana "davadan vazgeç" dedi.
31.12.2020 Gündem
Köpeğini saatlerce araçta bırakan adamdan tehdit: Sizin defterinizi düreceğim!
Köpeğini saatlerce araçta bırakan adamdan tehdit: Sizin defterinizi düreceğim! Bursa’da hastanede tedavi gören eşini ziyarete gidip, köpeğini minibüsün ön koltuğuna bağlayan kişi, çevredekilerin ihbarı ile bulundu. Saatlerce araçta kalan köpek kurtarılırken, polisin uyardığı kişi, gazetecilere, “Verin kimliklerinizi. Sizin defterinizi düreceğim” dedi.
13.12.2020 Yaşam
Salça kazanı yüzünden oğlunu öldüren babadan şoke eden sözler!
Salça kazanı yüzünden oğlunu öldüren babadan şoke eden sözler! Bursa'da salça kazanı yüzünden tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan şahıs, "Olay anında ölmekten korktum. Panikle hareket ettim. Çok üzgünüm ve pişmanım. Aslan gibi çocuğumdu. Ben bunları haketmedim" dedi.
15.10.2020 Gündem
Trump'tan şoke eden sözler: NBA siyasi bir örgüt haline geldi
Trump'tan şoke eden sözler: NBA siyasi bir örgüt haline geldi ABD Başkanı Trump, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) maçlarının, Wisconsin'deki gösteriler nedeniyle ertelenmesine ilişkin, "Ne yazık ki NBA, siyasi bir örgüt haline geldi. Bu, iyi bir şey değil, ülkemiz ve sporumuz için iyi değil." ifadelerini kullandı.
27.08.2020 Dünya
Sokağa çıkma yasağında ceza kesilen kadından gazeteciye şoke eden sözler!
Sokağa çıkma yasağında ceza kesilen kadından gazeteciye şoke eden sözler! İstanbul Şişli’de kısıtlamaya rağmen parka giden ve maske takmayan kadın, kendisini görüntüleyen gazeteciyi, “Annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım” diyerek tehdit etti. Kısıtlamaya aykırı hareket eden genç kadına polis ekiplerince 3 bin 150 TL ceza kesildi.
18.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şoke Eden Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoke eden sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.