Yağmur Sarnıç

Yağmur Sarnıç

Son dakika yağmur sarnıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağmur sarnıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağmur sarnıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Sarnıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur sarnıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 yağmur sarnıç haberi bulunmuştur. Tüm yağmur sarnıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu Eskiİ futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın yıllardır süren boşanma davası sona erdi.
6.07.2023 Magazin
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç mahkemede karşı karşıya! 'Aynı havayı solumaktan rahatsızım'
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç mahkemede karşı karşıya! 'Aynı havayı solumaktan rahatsızım' Bir televizyon programında 3 yıl önce eski eşi Emre Aşık ve avukatına söylediği sözler nedeniyle "hakaret" ve "tehdit" suçlarından toplamda 6 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmada Yağmur Sarnıç, "Sözlerde hakaret yoktur, hayatın olağan akışına aykırıdır." dedi. Emre Aşık ise ifadesinde, "Ben sanıkla kesinlikle sulh olmak istemiyorum. Karşı tarafla aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsızım" diye konuştu.
18.01.2023 Magazin
Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası!
Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet’i ölümle tehdit edip hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'un yargılandığı davada karar açıklandı. Bakırköy 43. Asliye Ceza Mahkemesi, Erdi Sungur’u, ‘Kamu görevlisine hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçundan hapis cezasına çarptırdı.
23.11.2022 Magazin
'Gövdesinde kafa kalmaz' demişti, cezası belli oldu
'Gövdesinde kafa kalmaz' demişti, cezası belli oldu Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet’i ölümle tehdit edip hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur, iki ayrı suçtan toplam 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olayın detayları ortaya çıktı...
23.11.2022 Yaşam
Yağmur Sarnıç'ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası
Yağmur Sarnıç'ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet'i ölümle tehdit edip hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Yağmur Sarnıç'ın eski sevgilisi Erdi Sungur, iki ayrı suçtan toplam 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
23.11.2022 Gündem
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezinde ortalığı birbirine kattı!
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezinde ortalığı birbirine kattı! Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, noterde işlem yaptırdığı sırada hakkında arama kararı olduğu anlaşılınca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Sarnıç, kendini yere bıraktı. Müdahale etmek isteyen polise de hakaret ettiği öne sürüldü. 
10.11.2022 Gündem
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan şoke eden sözler: Reklamımı iyi yapın!
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan şoke eden sözler: Reklamımı iyi yapın! Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç bugün Küçükçekmece’de yakalandı. 7 dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıkan Sarnıç, ifadesi alınmak üzere adliyeye getirildiğinde muhabirlere, “Reklamımı iyi yapın. Canlı yayın yapacağım onu da alın yayınlayın” dedi.
31.08.2022 Gündem
Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı?
Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı? Biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı bulunan Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı. Yağmur Sarnıç Küçükçekmece’de yakalandı. Peki, Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı? İşte detaylar…
31.08.2022 Ünlüler Dünyası
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı Eski eşi Emre Aşık'ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Yağmur Sarnıç, Küçükçekmece'de yakalandı. Sarnıç hakkında ayrıca biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olduğu öğrenildi.
31.08.2022 Gündem
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'a hapis! Bir haftadır aranıyor...
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'a hapis! Bir haftadır aranıyor... Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasındayken kendisi aleyhinde açıklama yapmaması için mahkemeden korunma kararı çıkardı. Ancak Yağmur Sarnıç bu kararı dikkate almayıp bir magazin programına çıktı ve Emre Aşık'ı aşağılayan açıklamalar yaptı. Mahkeme de Yağmur Sarnıç'ın 3 gün süreyle zorlama hapse tabi tutulmasına karar verdi. İstanbul'daki adresinde bulunamayan Yağmur Sarnıç bir haftadır aranıyor. Sarnıç, görüldüğü yerde yakalanıp, 3 gün süreyle cezaevine konulacak.
9.02.2022 Magazin
Emre Aşık'ı öldürmeyi planlamakla ilgili karar! 3 sanık...
Emre Aşık'ı öldürmeyi planlamakla ilgili karar! 3 sanık... Düzce'de eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla eski eşi Yağmur Sarnıç'ın da aralarında bulunduğu 3 sanığın tutuksuz yargılandığı dava karara bağlandı. Emre Aşık'ı boşanma aşamasındayken öldürtmek için iki kez tetikçi tutmakla suçlanan Yağmur Sarnıç ve tetikçi oldukları iddia edilen Erdi Sungur ve Baycan Şenürek suçun unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.
4.11.2021 Magazin
Emre Aşık dinlendi: Mesajda beni öldüreceği yazıyordu
Emre Aşık dinlendi: Mesajda beni öldüreceği yazıyordu Eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla eski eşi Yağmur Sarnıç'ın da aralarında bulunduğu 3 sanığın yargılandığı davada Emre Aşık, ifade verdi. Aşık ifadesinde sanık Erdi Sungur'un avukatına ulaştığını, Baycan Şentürk'ün ikinci tetikçi olarak yer aldığını ve kendisini öldüreceklerine dair mesajlar olduğunu söyledi. Duruşmaya şikayetçi Emre Aşık ile avukatları Funda Sadıkahmet ve Hasan Tahsin Cevizoğlu katıldı.
20.10.2021 Magazin
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç davasında savcıdan flaş talep!
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç davasında savcıdan flaş talep! Düzce'de, eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek hakkında açılan davada cumhuriyet savcısı, sanıkların Adam öldürmeye teşebbüs suçundan cezalandırılmalarını talep etti.
1.10.2021 Gündem
Emre Aşık ve Yağmur Aşık boşandı!
Emre Aşık ve Yağmur Aşık boşandı! Eski futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık arasında yaklaşık üç yıldır çekişmeli olarak devam eden boşanma davası sonuçlandı. Çocukların velayeti baba Emre Aşık'a verildi.
6.09.2021 Magazin
Yağmur Sarnıç'tan bomba haber! Hamile...
Yağmur Sarnıç'tan bomba haber! Hamile... Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Baycan Şenürek ile sevili olan Sarnıç’ın, erkek bebek beklediği öğrenildi.
5.09.2021 Magazin
Sular durulmuyor! Emre Aşık hakkındaki iddialar asılsız çıktı...
Sular durulmuyor! Emre Aşık hakkındaki iddialar asılsız çıktı... Milli Takım'ın eski futbolcusu Emre Aşık ile boşanma davasının devam ettiği Yağmur Sarnıç arasında sular durulmuyor. Birçok kez farklı nedenlerle mahkemelik olan ikilinin bir soruşturması daha sonuçlandı. Bu kez Yağmur Aşık’ın “çocuğumuzu taciz ediyor” iddiası havada kaldı. Savcılık, annenin kızını sorularla yönlendirdiğini kaydederek, baba hakkında takipsizlik kararı verdi.
29.07.2021 Magazin
Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! 'Emre Aşık'a pis kan içirdi!'
Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! 'Emre Aşık'a pis kan içirdi!' Savcılığa suç duyurusunda bulunan modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç hakkında korkunç iddialarda bulundu: Eski eşi Emre Aşık'a satanist büyüler yaptı. Bana da şifalı su diye lağım suyu içirdi.
18.05.2021 Magazin
Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e skandal sözler
Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e skandal sözler Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil ile ilgili olay sözler. Yağmur Sarnıç'ın açıklamaları büyü tepki çekti.
18.03.2021 Magazin
Şoke eden detay! Aile dostum dediği kişiyle aşk yaşadığı ortaya çıktı!
Şoke eden detay! Aile dostum dediği kişiyle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç’ın, kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek’i ikinci tetikçi olarak tuttuğunu iddia etmişti. Sarnıç’ın ‘Aile dostum’ dediği Şenürek ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
3.01.2021 Magazin
'Emre Aşık’ı öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi'
'Emre Aşık’ı öldürtmek için kanlı ete ateş ettirdi' Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından öldürülmek istendiği iddiasıyla açılan dava Düzce’de görülecek. Emre Aşık mahkeme için adliyeye avukatı ile gelirken, iddianamede Yağmur Aşık’ın, Erdi Sungur’dan eşini öldürmesini istediğini, adam öldürüp öldüremeyeceğini test etmek için de kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı.
2.12.2020 Magazin
Yağmur Sarnıç: Beş parasız kaldım
Yağmur Sarnıç: Beş parasız kaldım Eski futbolcu Emre Aşık’la olaylı bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç, UçanKuş TV’de yayınlanan “Hayatın İçinden” programına telefonla bağlandı.
2.12.2020 Magazin
Emre Aşık karakola sığındı: Beni koruyun
Emre Aşık karakola sığındı: Beni koruyun Emre Aşık-Yağmur Sarnıç çiftinin boşanma hikayesi yeni bir hal aldı. Yağmur Sarnıç hakkında tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten ağır ceza mahkemesinde dava açılmasına karar verildi. Emre Aşık ise önceki gün avukatıyla birlikte Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne giderek eşi Yağmur Sarnıç tarafından tehdit edildiğine dair yaklaşık iki saat ifade verdi. Emre Aşık’ın ifadesinden sonra polis ekipleri Yağmur Sarnıç'ı kaldığı siteden alıp karakola götürdü. Sarnıç, tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten 9 saat ifade verdi.
29.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Sarnıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur sarnıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.