Gazete Vatan Logo

Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı?

Biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı bulunan Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı. Yağmur Sarnıç Küçükçekmece’de yakalandı. Peki, Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı? İşte detaylar…

Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı?

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç gündemden düşmüyor. Emre Aşık ile yaklaşık 2,5 yıl süren boşanma davasıyla gündeme gelen Yağmur Sarnıç, tehdit ve hakaret nedeniyle hakkında hapis kararı bulunuyordu.  Yağmur Sarnıç Küçükçekmece’de yakalandı. Peki, Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç neden gözaltına alındı? İşte detaylar…

YAĞMUR SARNIÇ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Eski futbolcu Emre Aşık, 3 çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç'tan yaklaşık 2.5 yıl süren çekişmeli boşanma davasıyla geçtiğimiz yıl Eylül ayında boşandı.

Boşanma süreci devam ederken Sarnıç, Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet'i arayarak, hakaret ve tehditlerde bulundu. Avukat Sadıkahmet, Sarnıç'tan şikayetçi oldu. Hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarında dava açılan Sarnıç, mahkemeye gitmeyince yakalama kararı çıkarıldı.

Sarnıç, Küçükçekmece'de polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen Yağmur Sarnıç'ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere, 6 farklı suçtan yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

YAĞMUR SARNIÇ KİMDİR?

Milli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi olarak tanınan Yağmur Sarnıç, 1993 yılında doğdu. Mesleği iç mimarlık olan Sarnıç, 2012 yılında Emre Aşık ile Fransa’da evlendi. Sarnıç, 2017’de veterinerle yaşadığı tartışmalarla bir süre gündemde kaldı. 2018 yılında boşanma kararı alan Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç çifti, 2019 yılında evliliklerini kurtarmak için bir adım atsa da ortaya atılan ihanet iddialarıyla tekrar boşanma kararı almışlardı. Çekişmeli geçen boşanma davasında çocukların velayetini Emre Aşık’ın alması yeniden bir krize sebep olmuş, sık sık magazin gündemine gelmişti.