Emre Aşık'ı öldürmeyi planlamakla ilgili karar! 3 sanık...
Emre Aşık'ı öldürmeyi planlamakla ilgili karar! 3 sanık... Düzce'de eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla eski eşi Yağmur Sarnıç'ın da aralarında bulunduğu 3 sanığın tutuksuz yargılandığı dava karara bağlandı. Emre Aşık'ı boşanma aşamasındayken öldürtmek için iki kez tetikçi tutmakla suçlanan Yağmur Sarnıç ve tetikçi oldukları iddia edilen Erdi Sungur ve Baycan Şenürek suçun unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.
4.11.2021 Magazin
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç davasında savcıdan flaş talep!
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç davasında savcıdan flaş talep! Düzce'de, eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladıkları iddiasıyla boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek hakkında açılan davada cumhuriyet savcısı, sanıkların Adam öldürmeye teşebbüs suçundan cezalandırılmalarını talep etti.
1.10.2021 Gündem
Yağmur Sarnıç'tan bomba haber! Hamile...
Yağmur Sarnıç'tan bomba haber! Hamile... Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Baycan Şenürek ile sevili olan Sarnıç’ın, erkek bebek beklediği öğrenildi.
5.09.2021 Magazin