Şoke Eden Anlar

Şoke Eden Anlar

Son dakika Şoke eden anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şoke eden anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şoke eden anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoke Eden Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoke eden anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 şoke eden anlar haberi bulunmuştur. Tüm şoke eden anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı! Ünlü oyuncu nişanlandı. Güzel haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
30.01.2023 Magazin
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı!
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı! Ünlü oyuncu Pelin Akil, Beşiktaş'ta aracındayken mendil satan bir çocuğun cama vurarak kendisine ettiği küfürleri takipçileriyle paylaştı. Akil, "İstanbul nasıl bu hale geldi?" diyerek sitem etti.
30.01.2023 Magazin
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı!
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı! Ünlü oyuncu Pelin Akil, Beşiktaş'ta aracındayken mendil satan bir çocuğun cama vurarak kendisine ettiği küfürleri takipçileriyle paylaştı. Akil, "İstanbul nasıl bu hale geldi?" diyerek sitem etti.
30.01.2023 Magazin
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
Gelinim Mutfakta yarışmasında korkutan anlar! Gördükleri karşısında bir anda yere yığıldı
Gelinim Mutfakta yarışmasında korkutan anlar! Gördükleri karşısında bir anda yere yığıldı Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta programında şoke eden anlar yaşandı. Yarışmacılardan Damla, nişanlısının görüntüsünü görünce baygınlık geçirdi.
13.06.2022 Magazin
Düğünün tam ortasına düşen davetsiz misafir büyük panik yaşattı!
Düğünün tam ortasına düşen davetsiz misafir büyük panik yaşattı! Gaziantep'te bir düğün salonunda üst kattaki atölyede çalışan işçi alçıpan tavana basınca düğün alanının ortasına düştü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken düğünün davetsiz misafiri davetlileri hem şoke etti hem de korkuttu.
30.05.2022 Yaşam
Müge Anlı'da şoke eden anlar! Gülüzar Amanet itiraf etti: 3 gün boyunca cesetle yattım
Müge Anlı'da şoke eden anlar! Gülüzar Amanet itiraf etti: 3 gün boyunca cesetle yattım Türkiye, Müge Anlı'da gündeme gelen 9 yaşındaki Şiar'ın ölümünü konuşuyor. Gülüzar Amanet canlı yayında itiraf etti. Bir süre önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme getirilen Şiar Kılıç cinayetinde anne Gülüzar Amanet ile erkek arkadaşı Hami Kıcı, tutuklanmıştı. Yürütülen soruşturma neticesinde Hami Kıcı müebbet hapis cezasına çarptırılırken anne Amanet serbest bırakıldı. Müge Anlı canlı yayınına katılan Gülüzar Amanet şoke eden ayrıntılar anlattı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları....
17.05.2022 Yaşam
Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar! Will Smith Chris Rock'ı sahnede tokatladı...
Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar! Will Smith Chris Rock'ı sahnede tokatladı... Oscar Ödülleri töreninde Chris Rock'ın sözleri Will Smith'i çılgına çevirdi. Sunucu Chris Rock'ı sahnede 'Karımın adını ağzına alma!' diyerek tokatlayan Will Smith küfür ederek yerine oturdu. Herkesin gerçek mi yoksa şovun bir parçası mı olduğunu anlayamadığı o anlarda Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a tokat attı.
28.03.2022 Magazin
Sokak ortasında şoke eden anlar! Boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü!
Sokak ortasında şoke eden anlar! Boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Adıyaman’da iki çocuk annesi Canan Işık (25), sokak ortasında karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşi Mahmut Işık (27) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
17.01.2022 Yaşam
Seyir halindeki otomobilin kaputuna oturup ayaklarıyla öndeki aracı iteklediler!
Seyir halindeki otomobilin kaputuna oturup ayaklarıyla öndeki aracı iteklediler! Antalya'nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobilin ön kaputuna oturan iki genç, yakıtı biten başka bir aracı ayaklarıyla itekleyerek götürdü. Gençler, o anları kayda alıp sosyal medyada paylaştı.
5.12.2021 Yaşam
Sosyal medyada şoke eden görüntüler!
Sosyal medyada şoke eden görüntüler! Antalya'nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobilin ön kaputuna oturan iki genç, yakıtı biten başka bir aracı ayaklarıyla itekleyerek götürdü. Gençler, o anları kayda alıp sosyal medyada paylaştı.
5.12.2021 Yaşam
Ünlü tatil cennetinde şoke eden anlar! İlk kez görüldü, sürü halindeler
Ünlü tatil cennetinde şoke eden anlar! İlk kez görüldü, sürü halindeler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Filiz, Ortaca ilçesinin Sarıgerme Plajı açıklarında avlanırken görüntülenen köpek balıklarının; denizlerin sağlıklı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.
13.11.2021 Yaşam
Trafiğin ortasında kadınlar birbirine girdi! Şoke eden anlar
Trafiğin ortasında kadınlar birbirine girdi! Şoke eden anlar Antalya'da 2 kadın sürücü, araçlarını durdurup, yol ortasında saç saça baş başa kavga etti. Yoldan geçen sürücüler, kadınları ayırırken, bu anlar, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
12.06.2021 Yaşam
Otobüste şoke eden anlar! Hastaneye yetiştirdi
Otobüste şoke eden anlar! Hastaneye yetiştirdi Gaziantep'te, otobüs şoförü Mehmet Yılmaz (39), yolculuk sırasında rahatsızlanıp fenalaşan Halise Kazıcı’yı ilk müdahaleyi yaparak hastaneye ulaştırdı. Yılmaz'ın fenalaşan kadını ambulansı beklemeden hastaneye ulaştırması otobüsün güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
6.06.2021 Gündem
Şoke eden anlar! Telefonunu çaldı, sonra da metrelerce sürükledi!
Şoke eden anlar! Telefonunu çaldı, sonra da metrelerce sürükledi! Adana’da cep telefonunu satışa çıkaran Tuğba A. (23) ile kardeşi Ali İ. (19), internetten anlaştıkları kişiyle buluştu. Telefonu bakma bahanesiyle alan bu kişi, parasını vermeden aracıyla kaçtı. Bu sırada araca tutunan Tuğba A. ile Ali İ. metrelerce sürüklenirken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
7.04.2021 Haber
Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor 6 Nisan 2021 SMS sıralaması! 5 yarışmacıya şok ceza......
Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor 6 Nisan 2021 SMS sıralaması! 5 yarışmacıya şok ceza...... Survivor ünlüler ve gönüllüler yarışmasında 6 Nisan 2021 eleme adayları belli oldu. İletişim oyununu gönüllüler kazandı. SMS sıralamasında sürpriz yaşandı. Konseyde Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, İlayda, Hanzade ve Batuhan şok yaşadılar. Kural ihlali yaptıkları gerekçesiyle ceza aldılar. Survivor SMS oylaması sonucunda birinci belli oldu. Survivor 2021'de bir yarışmacı adaya veda etti. Survivor SMS sıralaması belli oldu...
6.04.2021 Gündem
10 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Feci şekilde dövüldü!
10 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Feci şekilde dövüldü! Bursa’da 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen H.H.Ü kendisini yakalayan kişilerce darbedildi. Gözaltına alınan taciz şüphelisi, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Darp anları ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
7.03.2021 Gündem
Antalya'da şoke eden anlar! Önce tokatladı sonra ısırdı!
Antalya'da şoke eden anlar! Önce tokatladı sonra ısırdı! Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kameralara yansıyan olayda, kimliği henüz bilinmeyen bir kadın, kucağındaki hamsterı önce tokatladı, sonra ısırmaya çalıştı.
15.11.2020 Yaşam
Yol kenarında şoke eden anlar! Araçtan inen damat...
Yol kenarında şoke eden anlar! Araçtan inen damat... Hatay'ın Belen ilçesinde yol kenarında tartıştığı gelini döven damat, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
1.11.2020 Yaşam
Yolcu otobüsünde şoke eden anlar!
Yolcu otobüsünde şoke eden anlar! Denizli- Antalya seferini yapan yolcu otobüsünün şoförü, seyir halindeyken cep telefonundan sosyal medyaya girip, çekirdek çitledi.
1.10.2020 Haber
Şoke eden anlar! Her şey anbean kamerada!
Şoke eden anlar! Her şey anbean kamerada! Osmaniye'de, sokak ortasında tartıştığı eşine kafa atan kişi, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
2.08.2020 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Şoke Eden Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoke eden anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.