Gazete Vatan Logo

Müge Anlı'da şoke eden anlar! Gülüzar Amanet itiraf etti: 3 gün boyunca cesetle yattım

Türkiye, Müge Anlı'da gündeme gelen 9 yaşındaki Şiar'ın ölümünü konuşuyor. Gülüzar Amanet canlı yayında itiraf etti. Bir süre önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme getirilen Şiar Kılıç cinayetinde anne Gülüzar Amanet ile erkek arkadaşı Hami Kıcı, tutuklanmıştı. Yürütülen soruşturma neticesinde Hami Kıcı müebbet hapis cezasına çarptırılırken anne Amanet serbest bırakıldı. Müge Anlı canlı yayınına katılan Gülüzar Amanet şoke eden ayrıntılar anlattı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları....

Müge Anlı'da şoke eden anlar! Gülüzar Amanet itiraf etti: 3 gün boyunca cesetle yattım

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Şiar Kılıç cinayeti tüm Türkiye'nin gündemine oturmuş, anne Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami Kıcı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yapılan soruşturma sonrası Hami Kıcı'nın müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verildi. Oğlunu öldürmekle yargılanan anne Gülüzar serbest kalmasının ardından Müge Anlı canlı yayınına geldi. Açıktan okul okuduğunu, grafiker olmak istediğini söyledi.

Kendine yepyeni hayat kurduğunu söyleyen Gülüzar, Hami'den şiddet gördüğünü ve eve hapis edildiğini anlattı. Oğlunu kendisinin öldürmediğini anlatan Amanet, Hami'nin oğlunu öldürdüğünü ve evi ateşe verdiğini de söyledi. Oğlunu koruyamadığını söyleyen Gülüzar, oğlunun cenazesiyle 3 gün boyunca uyuduğunu anlattı.

Peki Gülüzar o yanan evden nasıl çıkmıştı?

Dediğine göre; Hami, kendisini bir bahaneyle dışarı çıkarmıştı... Kızlarını kurtardığını ama oğlunu kurtaramadığını söyleyen kadın, Müge Anlı'ya gelmeseydim katil yakalanamazdı dedi.