Sniper

Sniper

Son dakika sniper haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sniper ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sniper haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sniper

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sniper gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 sniper haberi bulunmuştur. Tüm sniper haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Didem Balıkcı hedefi 12'den vuruyor! Türkiye'de tek...
Didem Balıkcı hedefi 12'den vuruyor! Türkiye'de tek... Astsubay Çavuş Didem Balıkcı, izlediği ‘Sniper’ ve ‘Kapıdaki Düşman’ filmlerinden etkilenip, Türkiye’nin ilk ve tek kadın ‘keskin nişancı’sı oldu. Siyah boyayla boyadığı yüzü, giydiği kamuflaj kıyafetleriyle hedefi tam isabet vuran Balıkcı, tim komutanı olarak görev yapıyor. ‘Kadından keskin nişancı olmaz’ diyenleri başarısıyla yanıltan Balıkcı, erkek meslektaşlarına eğitim veriyor.
3.05.2022 Gündem
Bucha vahşeti dünyayı dehşete düşürdü! İşte katliamın baş şüphelisi: Ukrayna her yerde onu arıyor...
Bucha vahşeti dünyayı dehşete düşürdü! İşte katliamın baş şüphelisi: Ukrayna her yerde onu arıyor... Dünyanın dikkatle takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşında 41. güne girildi. Buça'daki katliam görüntüleri ile ilgili dünyayı dehşete düşüren yeni bir iddia geldi. Ukraynalı araştırmacılar katliamın arkasındaki ismi belirlediklerini duyurdu. Rus ordusuna ağır kayıplar verdiği belirtilen Ukraynalı keskin nişancı ilk defa gün yüzüne çıktı. Ağır kayıplar veren Rusya’nın ülkede gizli seferberlik ilan ettiği ve para karşılığında tecrübeli 60 bin kişiyi silah altına almaya hazırlandığını iddia edildi.
5.04.2022 Dünya
Bruce Willis hakkında hayranlarını üzen 'hafıza kaybı' iddiası!
Bruce Willis hakkında hayranlarını üzen 'hafıza kaybı' iddiası! Ünlü oyuncu Bruce Willis hakkında ortaya atılan iddialar, hayranlarını üzdü. Willis'in, hafıza kaybı sorunları yaşadığı ve bu nedenle de replikleri ezberleyemediği ileri sürüldü.
15.03.2022 Magazin
Demans nedir, nasıl anlaşılır? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, demans hastası nasıl olur?
Demans nedir, nasıl anlaşılır? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, demans hastası nasıl olur? Hollywood'un efsane ismi Bruce Willis'in hafıza kaybı sorunu yaşadığı iddia edildi. 29 Nisan'da yeni filmi 'Fortress: Sniper's Eye'ın vizyona girmesi öncesi 66 Yaşındaki oyuncunun demans hastalığı ile boğuştuğu iddiaları gündeme geldi. Söz konusu gelişmenin ardından Demans nedir? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, demans hastası nasıl olur? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.03.2022 Sağlık
Ukrayna dehşet anlarını paylaştı! Rus helikopter alev topuna döndü
Ukrayna dehşet anlarını paylaştı! Rus helikopter alev topuna döndü Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'ya ait bir helikopterin vurulduğu anları saniye saniye gösteren bir video paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Rus işgalciler işte böyle ölüyor. Bu sefer bir helikopterin içinde! Ukrayna ve direnişçilerine selam olsun! Hep beraber zafere!" ifadelerine yer verildi.
5.03.2022 Dünya
Operasyon 41 - 6. bölüm fragmanı yayında!
Operasyon 41 - 6. bölüm fragmanı yayında! Operasyon 41 Yeni Gününde yeni bölümüyle Cuma 22.45'te Kanal D'de! İki takım da Sniper'lara karşı mücadele verecek.
3.08.2021 Televizyon
Operasyon 41 - 6. bölüm fragmanı!
Operasyon 41 - 6. bölüm fragmanı! İki takım da Sniper'lara karşı mücadele verecek. Operasyon 41 6. Bblüm Cumartesi akşamı saat 22.15’te Kanal D’de!
2.08.2021 Televizyon
Belçika'da ordu sokağa indi! Firari askerin hedefinde bir caminin bulunduğu  ortaya çıktı
Belçika'da ordu sokağa indi! Firari askerin hedefinde bir caminin bulunduğu ortaya çıktı Belçika'yı saran korku büyüyor. Polis birliğinden ağır silahlar çalarak firar eden aşırı sağcı asker her yerde aranmaya devam ediliyor. Aşırı sağcı asker Jürgen Conings ülkede 'terör' tehdidi olarak kabul ediliyor. Belçika'da birliğinden ağır silahlar çalarak ortadan kaybolan ve 5 gündür devam eden operasyona rağmen bulunamayan aşırı sağcı askerin, bir camiyi hedef alma planı bulunduğu bildirildi.
22.05.2021 Dünya
MSB görüntüleri paylaştı! F-16 uçağı...
MSB görüntüleri paylaştı! F-16 uçağı... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bir F-16'nın gece uçuşu sırasında Sniper Pod'a yansıyan dolunay görüntüsünü paylaştı.
24.01.2021 Gündem
Hainler kaçacak delik arıyor! Özel kamuflaj da kurtaramadı
Hainler kaçacak delik arıyor! Özel kamuflaj da kurtaramadı Terör örgütü PKK üyeleri, İHA ve SİHA’lardan kurtulmak için saklanacak delik arıyor. Hazirandan bu yana etkisiz hale getirilen 87 teröristin çoğunun kamufle olmak için özel kıyafet giydiği ortaya çıktı
3.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermişti! 3 ülkeden teklif...
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermişti! 3 ülkeden teklif... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın direktifleriyle üretilen 'sniper tüfeği'ne 3 ülkeden sipariş teklifi...
7.11.2019 Ekonomi
KOSGEB destekli keskin nişancı tüfeği
KOSGEB destekli keskin nişancı tüfeği Kırıkkale'de, KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında geliştirilen yerli ve milli Keskin Nişancı Tüfeğinin (Sniper) prototip üretimi gerçekleştirildi.
2.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Ağustos ayının bedava konsol oyunları belli oldu
Ağustos ayının bedava konsol oyunları belli oldu Her ay olduğu gibi Ağustos ayında da Sony ve Microsoft, oyun konsolları için bir dizi oyunu bedava yapmaya karar verdi. PS Plus ve Live Gold aboneliği olanlar, normalde ücretli olarak satılan oyunu bedava kütüphanesine ekleyebiliyor.
1.08.2019 Bilim ve Teknoloji
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek
İndirme rakamı 40 milyara yükselecek Akıllı telefonların kullanım oranının artmasıyla beraber oyun sektöründe de mobil uygulamalar artış gösterdi. Her yaştan insanın elinde akıllı telefon bulunuyor.
18.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Pilotlara katliam talimatı verdiğini mahkemede inkar etti
Pilotlara katliam talimatı verdiğini mahkemede inkar etti Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Akıncı Üssü'nde darbeyi yönetenlerin birçok noktayı bombalama talimatını pilotlara aktaran eski pilot yüzbaşı Ahmet Tosun, her şeyi itiraf ettiği savcılık ifadesi ile telsiz kayıtlarını mahkemede inkar etti.
25.03.2019 Gündem
İndirimler başladı, fiyatlar fena düştü!
İndirimler başladı, fiyatlar fena düştü! 11 Şubat tarihine kadar sürecek olan Steam indirimleri ile bakın düşen fiyatıyla dikkat çeken oyunlar hangileri?
5.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu!
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu! Bu yıl, Fortnite ve PUBG Mobile gibi Battle Royale tarzı uygulamalar en çok tercih edilenler listesinin başında geliyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
İspanya Başbakanı'na suikast girişimi önlendi
İspanya Başbakanı'na suikast girişimi önlendi İspanya Polisi, Başbakan Pedro Sanchez'e yönelik bir suikast girişiminin engellendiğini duyurdu.
8.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanlığı CAT timindeydi, gözaltına alındı
Cumhurbaşkanlığı CAT timindeydi, gözaltına alındı İstanbul Narkotik polisi, uyuşturucu imal ve ticareti suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan eski polis memuru Kudret T.'yi gözaltına aldı. Kudret T.'nin 7 yıl Cumhurbaşkanlığı CAT timinde görev yaptığı, daha sonra tayin edildiği Ankara Emniyeti'nde işe gitmeyince meslekten uzaklaştırıldığı belirlendi. Yakalandığında üzerinden "F serisi" 1 dolar çıkan Kudret T.'nin FETÖ ile bağlantısı da tespit edildi
18.10.2018 Gündem
Operasyonunda 'sniper av tüfeği' ele geçirildi
Operasyonunda 'sniper av tüfeği' ele geçirildi Sultangazi polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda sniper olarak tabir edilen otomatik şarjörlü av tüfeği, 18 adet av tüfeği fişeği ile 1 kilo 783 gram eroin ele geçirildi.
27.08.2018 Gündem
‘Yardım meleği’ Rezzan’ı  öldürdüler
‘Yardım meleği’ Rezzan’ı öldürdüler Gazze sınırında barışçıl protestolara gerçek mermiyle karşılık veren İsrail’in keskin nişancıları tüm dünyayı şoke eden bir savaş suçu daha işledi. Sniper kurşunları yaralanan Filistinlileri tedavi eden ‘yardım meleği’ hemşire Rezzan’ı da öldürdü
2.06.2018 Dünya
Düğünde sniper endişesi
Düğünde sniper endişesi İngiltere’de veliaht Prens Harry ile ABD’li aktris Megan Markle’ın 19 Mayıs’ta başkent Londra’da düzenlenmesi planlanan düğün töreni, polis için tam bir kabus oldu.
7.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sniper ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sniper haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.