Siyonizm

Siyonizm

Son dakika siyonizm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siyonizm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siyonizm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyonizm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyonizm gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 siyonizm haberi bulunmuştur. Tüm siyonizm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
Fatih Erbakan’dan Sultan Abdülhamid Han açıklaması
Fatih Erbakan’dan Sultan Abdülhamid Han açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sultan Abdülhamid Han tartışması ile ilgili, “Dünya kamuoyu tarafından tüm zamanların en büyük siyasi dehası kabul edilen Sultan Abdülhamid’in, ‘istibdatçı’ olduğunu iddia edenleri hayatını objektif kaynaklardan okumaya davet ediyoruz” dedi.
25.05.2022 Siyaset
BBP Genel Başkanı Destici: Bize Esed ile görüşme teklifi geldi, biz devletimizle istişare ederek gitmedik
BBP Genel Başkanı Destici: Bize Esed ile görüşme teklifi geldi, biz devletimizle istişare ederek gitmedik BBP Genel Başkanı Destici, parlamento muhabirleri ile bir araya geldi. Destici, Pençe Kilit Operasyonu'nun milleti sevindirdiğini aktararak, “Başarılı operasyonun birinci aşamasının tamamlandığı açıklandı. Şehitlerimiz var. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Harekata katılan Mehmetçiğin alnından öpüyorum. PKK bu sefer içerisinde yok seviyesine inmişti, Pençe Kilit ile ağır darbe almış vaziyette” ifadelerini kullandı.
21.04.2022 Siyaset
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Kurtulmuş: Filistin devleti kurulana kadar bu mücadeleye destek verelim
Kurtulmuş: Filistin devleti kurulana kadar bu mücadeleye destek verelim AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak başkenti Kudüs olan, tam manasıyla özgür, gerçekten egemen bir Filistin devleti kurulana kadar bu mücadeleye destek verelim" dedi.
22.01.2022 Siyaset
Siyonist ne demek, kime Siyonist denir? Siyonizm fikir hareketi nedir?
Siyonist ne demek, kime Siyonist denir? Siyonizm fikir hareketi nedir? İsrail'in Filistinlere yönelik düzenlediği saldırıların ardından Siyonist ve Siyonizm kelimeleri yeniden gündeme geldi. Uzun yıllardır süre İsrail-Filistin çatışmaları Ramazan ayı ile yeniden başladı ve son 3 gündür gerilimin şiddeti arttı. Peki, siyonizm ve siyonist nedir? İşte siyonist ile siyonizm hakkında merak edilenler...
11.05.2021 Gündem
Adnan Oktar son savunmasını yaptı! 'İstismarda bulunmadım'
Adnan Oktar son savunmasını yaptı! 'İstismarda bulunmadım' Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 76’sı tutuklu 238 sanığın yargılanması devam ediyor. Mütalaada birçok suçtan 1365 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenen tutuklu sanık Adnan Oktar, üzerine atılı suçlamaları reddederken terör örgütü ile arasında bir bağ olmadığını, kimseye cinsel istismarda bulunmadığını iddia etti. Hiç kimsenin kıyafetine karışmadığını öne süren Oktar, “Benim bine yakın kız arkadaşım var. Ben dekolteyi savunmasaydım gençlerde ayaklanma oluyor, o zaman sözüm geçmez'' dedi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında görülen duruşmaya tutuklu sanık Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tutuklu ve tutuksuz sanık katıldı. Duruşmada taraf avukatları da yer aldı.
22.12.2020 Gündem
İran'dan "İsrail-BAE anlaşmasına" ilk tepki
İran'dan "İsrail-BAE anlaşmasına" ilk tepki İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf'ın Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Özel Yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İsrail ile ilişkileri normalleşme konusunda anlaşmaya varan Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) Filistin ve Kudüs davasına sırtını dönmekle suçladı.
13.08.2020 Dünya
FETÖ sanığı, örgütün Saadet Partisine nasıl sızdığını anlattı
FETÖ sanığı, örgütün Saadet Partisine nasıl sızdığını anlattı Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski vergi müfettişi Z.K, örgüt evinde kaldığı sırada kendisi ve arkadaşlarının, evden sorumlu ''mahrem abi"nin talimat doğrultusunda Saadet Partisine nasıl sızdıkları, nasıl görev aldıkları ve yaptıkları faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi verdi.
1.03.2020 Yaşam
Bahçeli: Türkiye, üzerindeki kuşatmayı etkisiz hale getirecektir
Bahçeli: Türkiye, üzerindeki kuşatmayı etkisiz hale getirecektir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İnsani ve vicdani değerler komadadır. Sayıca ağırlığı müslüman coğrafyada bulunan milyonlarca insan zulüm altındadır. Müslümanların oluk oluk kanı dökülmektedir. Dünyada bunlar olurken asıl hedef Türkiye, Türk milleti, Türk vatanıdır. Türkiye, üzerindeki kuşatmayı etkisiz hale getirecektir" dedi.
8.08.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den İstanbul seçimleri ile ilgili flaş açıklama!
MHP Lideri Bahçeli'den İstanbul seçimleri ile ilgili flaş açıklama! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam'da yaptığı konuşmada "Demokrasi kültürümüzün yozlaştırılmasına suskun kalmamız, delilli, ispatlı sandık yolsuzluklarına göz yummamız kesinlikle düşünülemez. Yenilgimizi gözetleyenler ters köşeye yattılar. MHP safraları attı, kamburlardan kurtuldu" ifadelerini kullandı. MHP Lideri Bahçeli konuşmasının devamında "İstanbul'da seçimlere şaibe karıştığı açıktır. Sonuçlar toplum vicdanında huzur bulmayacak bir anlayış içinde gelişirse İstanbul'da seçimin tekrarı çözüm olarak düşünülebilecektir. Mantıklı olan budur" dedi.
13.04.2019 Siyaset
"İsrail, Türkiye karşıtlarıyla iş birliğine gidecektir"
"İsrail, Türkiye karşıtlarıyla iş birliğine gidecektir" California Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Richard Falk, İsrail'in bölgesinde güçlenen ülkeleri zayıflatmak istediğini belirterek,"Bu yüzden doğal rakibi olarak gördüğü Türkiye karşıtlarıyla iş birliğine gidecektir." dedi.
27.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
‘Bedelli’de 21 gün düşmez
‘Bedelli’de 21 gün düşmez “Bedelli talebiyle ilgili kanun haftasonu Meclis’ten geçer. Türkiye’yi bir daha bedelli kanunlarına ihtiyaç duyulmayacak askerlik sistemine kavuşturmuş olacağız. Hem tüm vatandaşlarımıza temel askerlik eğitimi verebileceğimiz hem de TSK’nın insan gücünü uzmanlığa dayalı hale getirebileceğimiz sistem üzerinde de çalışıyoruz”
24.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Adalete ve barışa inanan herkes, bu kanunu reddetmelidir
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Adalete ve barışa inanan herkes, bu kanunu reddetmelidir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Adalete ve barışa inanan herkes, bu kanunu reddetmelidir. İsrail’i 'Yahudi halkının tarihi anavatanı' olarak tanımlayan yasa, 'İsrail’de sadece Yahudilerin kendi kaderini tayin hakkı olduğunu' söylüyor. Bu ifadeler, İsrail’de yaşayan Filistinli azınlığa ve mezkur Yahudi devletinde resmi bir konumu olmayan milyonlarca yerlerinden edilmiş ve işgal altındaki Filistinliye ürkütücü bir mesaj niteliğinde" dedi.
21.07.2018 Siyaset
Avusturya'da Filistin dostu aktiviste sansür
Avusturya'da Filistin dostu aktiviste sansür Amerikalı siyahi Müslüman aktivist Dhoruba el Mücahit bin Wahad'ın Viyana'da katılacağı konferans, Filistin yanlısı konuşma yapacağı gerekçesiyle iptal edildi.
21.06.2018 Dünya
ABD'yi ayağa kaldırdılar!
ABD'yi ayağa kaldırdılar! İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanıp sloganlar eşliğinde yürüyen grup, Gazze Şeridi'nde İsrail'in Filistinlilere, gazeteciler ve sağlık çalışanlarına yönelik saldırılarını protesto etti
9.06.2018 Dünya
İnce'den "seçim iptali" iddialarına yanıt: Kaçış yok
İnce'den "seçim iptali" iddialarına yanıt: Kaçış yok CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimlerin iptal edilebileceği iddialarıyla ilgili olarak, "Duyuyorum. Tedirgin olduklarını, korktuklarını, dizlerinin bağının çözüldüğünü biliyorum. Bundan kaçış yok" diye konuştu.
30.05.2018 Siyaset
Erdoğan dünyaya seslendi: Kudüs nöbetini devralma sırası bize geldi
Erdoğan dünyaya seslendi: Kudüs nöbetini devralma sırası bize geldi İsrail’in Gazze şeridinde Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği katliamı protesto etmek amacıyla düzenlenen ‘Zulme Lanet, Kudüs’e Destek’ mitingi için yüz binlerce kişi Yenikapı Meydanı'nı doldurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli, BBP Lideri Mustafa Destici birlikte vatandaşları selamladı. Yenikapı'dan dünyaya seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm Müslümanlara diyoruz ki, gelin birlik olalım, zalimlerin karşısına tek yürek olarak çıkalım. Kudüs nöbetini devralma sırası bize geldi. Tüm ülkeleri Filistin'e yardım kampanyasına davet ediyorum" dedi. Başbakan Yıldırım "Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyan ABD yönetimi ve ABD Başkanı da bu zulme ortak olmuştur" ifadesini kullanırken, MHP Lideri Devlet Bahçeli ise İslam dünyasına seslendi ve herkesi Kudüs'e sahip çıkmaya çağırdı. Yenikapı'da Filistin halkına destek amacıyla düzenlenen "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitingine yaklaşık 500 bin kişinin katıldığı bildirildi.
18.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Haham'dan dünya liderlerine mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Haham'dan dünya liderlerine mesaj İngiltere'de yerleşik Haham Elahanan Beck, "Siyonistlere yardımcı olmak Yahudi halkının çıkarına değil. Eğer Yahudilere yardımcı olmak istiyorsanız o zaman Türkiye Cumhurbaşkanının yaptığını yapın." dedi.
15.05.2018 Dünya
İsrailli kadın ülkesine savaş açtı!
İsrailli kadın ülkesine savaş açtı! İsrail’de dört çocuk annesi bir kadın, devlet okullarında verilen eğitimi Facebook hesabındaki paylaşımlarıyla eleştirmeye başlayınca eğitim sisteminden hoşnut olmayan veliler de ona katıldı. Amerikan dergisi The New Yorker, bu kültür savaşını uzun vadede hangi tarafın kazanacağı sorusuna yanıt arayan kapsamlı bir analiz yayımladı.
21.04.2018 Dünya
Ünlü piyanist Blet’den konser öncesi İsrail’i boykot çağrısı
Ünlü piyanist Blet’den konser öncesi İsrail’i boykot çağrısı Fransız besteci ve piyanist Stephane Blet, Sivas’ta düzenlenen konser öncesi Filistin için İsrail’i boykot çağrısı yaptı.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den BM mesajı
Bahçeli'den BM mesajı MHP lideri Devlet Bahçeli, "BM'de uluslararası toplu tarihi bir sınavdadır. ABD'nin Kudüs kararı ezici çoğunlukla reddedilecektir." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyonizm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyonizm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.