Siyah Beyaz Aşk Dizi

Siyah Beyaz Aşk Dizi

Son dakika Siyah Beyaz Aşk dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siyah Beyaz Aşk dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siyah Beyaz Aşk dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyah beyaz aşk dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 siyah beyaz aşk dizi haberi bulunmuştur. Tüm siyah beyaz aşk dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay'dan 'ateşli' sahne! Çırılçıplak...
Birce Akalay'dan 'ateşli' sahne! Çırılçıplak... Ekranların reyting kaygısı yaşayan dizisi Siyah Beyaz Aşk'ta Ferhat ile Aslı'nın hamam sahnesi geceye damga vurdu.
14.02.2018 Magazin
Final söylentisi sonrası 'en ateşli' sahne!
Final söylentisi sonrası 'en ateşli' sahne! Başladığı günden beri reyting listesinde alt sıralarda yer alan 'Siyah Beyaz Aşk' bitti bitecek derken son bölümdeki öpüşme sahnesi en çok konuşulan konular arasına girdi.
9.01.2018 Magazin
Siyah Beyaz Aşk'a iki yeni oyuncu!
Siyah Beyaz Aşk'a iki yeni oyuncu! Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın oyuncu kadrosuna iki ünlü oyuncu dahil oluyor.
8.01.2018 Televizyon
Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili flaş gelişme!
Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili flaş gelişme! Kanal D'nin iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın senaristlerinin, istifa ettiği öne sürüldü.
2.11.2017 Televizyon
'Siyah Beyaz Aşk' kabusla başladı!
'Siyah Beyaz Aşk' kabusla başladı! 16 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu.
17.10.2017 Televizyon
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir
RTÜK Başkanı Şahin: Reyting her şeydir ama RTÜK için her şey değildir TİAK Televizyon İzleme Araştırmaları, Türkiye’de 2020 yılında kişi başı ortalama televizyon izleme süresinin, dünya ortalamasının da üzerine çıkarak, 2019 yılına göre 19 dakikalık bir artışla 4 saat 33 dakika olarak gerçekleştiğini açıkladı. Programda konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Reyting her şeydir ama RTÜK tarafından baktığınız zaman her şey değildir” dedi.
11.11.2021 Gündem
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Televizyon
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar 10 Haziran Pazar gününe özgü Kanal D yayın akışı, sabah sat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile sabahınıza heyecan katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin sezon finali ile yayın akışı devam edecek. Komedi dolu sahneleri ile yayına başlayan heyecanlı diziyi ailece izleyerek pazar akşamızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
10.06.2018 Gündem
Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle bu akşam final yapıyor!
Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle bu akşam final yapıyor! Siyah Beyaz Aşk 32. bölümüyle bu akşam son kez ekrana gelecek ve final yapacak. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizi Siyah Beyaz Aşk'ın nasıl bir son yapacağı merak konusu oldu. Aslı ile Ferhat mutlu bir evlilik yapabilecek mi?
28.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi 21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranların karşısındaki yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm kulvarlardaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Pazartesi akşamlarının bu heyecan dolu dizisi ile güzel anlar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takipte kalın.
21.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi 19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Aşkın farklı yüzünü anlatan renkli dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı heyecanlı dizinin final bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizinin final bölümünde de yine birbirinden farklı yaşanmışlıklar sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
19.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar 13 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sabaha erken başlayanlardansanız bu sevilen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alacak. Komedi dolu anları ile herkesi güldürmeyi başaran dizide yine birbirinden farklı olaylar silsilesi ile karşılaşacaksınız. Keyifli diziyi, çayınızı yudumlarken seyredebilir ve mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
13.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi 12 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü izlemeyi unuttuysanız bu tekrar bölümünü izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile yayına geçen dizi mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
12.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi 05 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Hafta sonu sabahınıza güzel bir dizi ile giriş yapmak isterseniz sat 07:00’da bu diziyi seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü yayına başlıyor. Mükemmel bir akşama başlangıç yapmak isterseniz bu sevilen diziyi kaçırmayın. Polisiye kesitler sunan dizi ile aksiyon ve macera dolu bir hafta sonu akşamı sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe 3 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni karşınıza çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu bülten ile haber dünyasına dair tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.05.2018 Gündem
Oyunculuk yaş aldıkça güzelleşiyor
Oyunculuk yaş aldıkça güzelleşiyor Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk’ın Aslı’sını ve yazdığı senaryoyu bu ay Episode sayısına anlattı. İşte, cesur, güzel, ne istediğini bilen ve özel bir duruşu olan kadınlardan Birce Akalay...
29.04.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi 21 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin yepyeni bölümü ile başlıyor. Final olan dizinin yeni bölümlerini izleyemediyseniz hafta sonu başlayan tekrarlarını mutlaka seyretmelisiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışlı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
21.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün  neler var? - 17 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Nisan Salı 17 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeler ekranlara geçecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
17.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma 13 Nisan Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam, politika ve hava durumu gibi tüm konu içeriklerini bu sabah bülteninden tek tek ayrıntıları ile inceleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Her kesitinden heyecanlı anlar yaşatan dizi ile hareketli bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
13.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı 10 Nisan salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile sizlerle olacak. Gündeme dair tüm merak edilen en güncel gelişmeleri bu sabah bülteninden takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar 08 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum konuşmalarını gözler önüne seren programı keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitler sunan diziyi, çocuklarınızla birlikte izlerken mükemmel bir pazar akşamı geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi 07 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlara geçecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu renkli programı çocuklarınızla birlikte izleyerek hafta sonu mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı yerli dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Gerilim, aksiyon ve macera dolu kesitler yaşatan dizi sayesinde mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
7.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyah Beyaz Aşk Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyah beyaz aşk dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.