Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe

3 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni karşınıza çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu bülten ile haber dünyasına dair tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, spordan politikaya kadar tüm merak edilen gelişmeleri bu sabah bülteninden izleyebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında bulunacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile kahvaltı saatlerinizi daha renkli ve keyifli hale dönüştürebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Yepyeni bölümü ile ekranları renklendiren programda, kayınvalidelerle gelinlerin yarışma anlarını izleyebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı karşınıza çıkıyor. Ünlü camiasına ait tüm merak edilenler, detayları ile birlikte bu programdan seyredebilirsiniz. Magazin gündemine dair en bomba gelişmeleri ekranlarınızda olacak. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümlerini kaçırıyorsanız hafta içi her gün Kanal D ekranlarından tekrarlarını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Ana Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkıyor. Gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri, ayrıntılı şekilde bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. Sağlıktan siyasete, emlak sektöründen yaşama kadar tüm merak edilenler ekranlarınıza geçecek. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin nefes kesen yepyeni bölümü yayında yerini alıyor. Akşamınızı hareketlendirmek ve güzel anlara tanıklık etmek istiyorsanız bu tarihi diziyi sakın kaçırmayın.

Gece kuşağında sevilen dizilerin ve yabancı sinema filmlerinin tekrarları karşınıza çıkacak. 23:30’da “Sakın Gözünü Kırpma” adlı yabancı sinema filmi yayında göze çarpıyor. Gece sinema keyfi yapmayı seviyorsanız Kanal D ekranlarından yayına gelen bu filmi değerlendirebilirsiniz. Korku ve gerilim dolu sahneleriyle tüm hayranlarını ekrana toplayan filme adeta bayılacaksınız. 01:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 04:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrarı sevenleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı