Kanal D Yayın Akışı Bugün

Kanal D Yayın Akışı Bugün

Son dakika Kanal D yayın akışı bugün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanal D yayın akışı bugün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanal D yayın akışı bugün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal D Yayın Akışı Bugün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal d yayın akışı bugün gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 kanal d yayın akışı bugün haberi bulunmuştur. Tüm kanal d yayın akışı bugün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi 7 Temmuz Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabahınızı bol kahkahalı bir atmosfere bürüyen dizi ile renkli anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Jackie Chan İz Peşinde” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Akşam herhangi bir etkinlik planı yapmadıysanız, bu sürükleyici film ile evinizde muhteşem bir sinema keyfi yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe 5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranları renklendirecek. Ekranları karşısındaki tüm izleyenleri güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran bu program ile güzel bir akşama hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken çarşamba sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyifli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Yarışma programını seyrederken akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı 3 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın kaldığı yerden devam ediyor. Akşam herhangi bir planınız yoksa, bu sürükleyici dizi ile evinizi mükemmel bir ortama dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabah saaterinizin çok daha renkli ve keyif dolu geçmesini sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Yarışma programını izlerken hem kendinizle yarışabilir hem de birbirinden renkli konuklar eşliğinde eğlencenin keyfini sürdürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü, Kanal D ekranları karşısından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizi sevilen dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Sevilen yerli dizinin bu yeni bölümü ile güzel bir akşam keyfi yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Ekranların sevilen renkli dizisini hafta içi her gün seyrederek güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “A.R.O.G” adlı sinema filmi yayın akışına başlayacak. Komedi dolu kesitleri herkesi gülüp geçiren filmi evinizde izleyerek eğlence dolu bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberlerimizin devamını inceleyebilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı 19 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Kanal D ekranlarının bu sevilen renkli dizisi ile her sabah mükemmel bir dizi keyfine ortak olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Aksiyon, macera ve komedi dolu kesitler sunan bu sürükleyici dizi ile salı akşamınız çok daha güzel geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
19.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar 17 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Hayatımın Aşkı” adlı renkli ve keyifli dizinin tekrar bölümüyle başlayacak. Aşkın farklı yönlerine ışık tutan güzel dizi ile harika bir hafta sonu sabahı geçirebilir ve bayramın son gününü güzel bir şekilde karşılayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı karşınızda! Birbirinden renkli yarışmacıları ile yayına başlayan yarışma, tüm hayranlarını akşam saatlerinde ekranlara topluyor. Yarışma programını izlerken hem akşamı renklendirebilir hem de ailenizle birlikte keyifli bir TV saati geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalın.
17.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi 16 Haziran Cumartesi gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı aşk temalı renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farklı yüzlerini anlatan renkli dizi ile güzel bir sabah keyfine hazırlıklı olun. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen renkli yarışma programı ile bayram akşamınızı çok daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
16.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı 12 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Kanal D ekranlarının fenomen dizisini seyretmek isterseniz hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız başına geçin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kuralsız” adlı yabancı sinema filmi yayına geçiyor. Kanal D ekranları karşısında güzel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu heyecanlı filmi seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
12.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma 08 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrarı ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bir zamanların fenomen olan yerli dizisini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan izleyerek güzel bir sabah saati geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını heyecanlandırmayı başaran diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
8.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe 07 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eski dizileri seyretmeyi seviyorsanız Kanal D ekranlarının bu sevilen dizisini hafta içi her gün izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin nefes kesen final bölümü karşınızda! Sürükleyici sahneleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına kilitleyen diziye güzel bir veda edebileceksiniz. İftar saatlerinden sonra Kanal D ekranlarınız karşısında olmayı sakın unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
7.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar 03 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farkı yüzünü tanıtan heyecanlı dizi ile güzel bir pazar sabahına merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu sahneleri ile küçükten büyüğe herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran dizi, mükemmel bir TV keyfi yapmanıza yardımcı oluyor. Akşam başlayacak olan yeni bölümünde yine aile içinde geçen pek çok farklı olayları izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe 31 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile güzel vakitler geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü iftardan sonra sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
31.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı 29 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin eski bölümlerini seyretmeyi seviyorsunuz hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarında yer alın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Büyük Göç” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkıyor. Aksiyon dolu kesitlere sahip olan film ile güzel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
29.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar 27 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Aşkın farklı hallerini gözler önüne seren dizi ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Renkli kesitleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başaran dizi, pazar akşamlarının en büyük eğlencesi oluyor. Yeni bölümü izlerken yine bol kahkahalı ve sürükleyici anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
27.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe 24 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen eski dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecan dolu hale getirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Tarihi kesitler sunan dizide yine birbirinden farklı olayların geliştiğine tanıklık edebileceksiniz. Fragmanı ile etkileyen dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
24.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı 22 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen aile dizisinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı film ilk kez TV’de yer alacak. Filmi sinemada seyredemediyseniz Kanal D ekranlarınız karşısından izleme şansı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
22.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi 21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranların karşısındaki yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm kulvarlardaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Pazartesi akşamlarının bu heyecan dolu dizisi ile güzel anlar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takipte kalın.
21.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe 17 Mayıs Perşembe günü yayın akışı, 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına dahil oluyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, genel kültür, hava durumu ve spor gibi daha pek çok konu alanlarına ait sıcak gelişmeleri görebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşı karşıya olabilirsiniz. Perşembe akşamlarının heyecanı doruklara çıkartan bu renkli dizisinde yine efsanevi kesitler sizleri bekliyor. Akşamınızı bir tık daha hareketlendirmek istiyorsanız bu tarihi diziyi kaçırmadan izleyin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını takip edebilirsiniz.
17.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı 15 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı TV’de ilk kez yayınlanan dizi başlıyor. İlk kez bir TV kanalında yayınlanan film ile güzel bir sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar 13 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sabaha erken başlayanlardansanız bu sevilen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alacak. Komedi dolu anları ile herkesi güldürmeyi başaran dizide yine birbirinden farklı olaylar silsilesi ile karşılaşacaksınız. Keyifli diziyi, çayınızı yudumlarken seyredebilir ve mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
13.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe 10 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bülteni izlerken sağlıktan yaşama, ekonomiden emlak sektörüne kadar pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Perşembe akşamlarının heyecanlı dizisi ile mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı 08 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak ve politika gibi farklı konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çetin Ceviz 2” adlı sinema filmi ilk kez TV karşısına geçecek. İlk kez Kanal D ekranları karşısında yerini alan filmi sinemada izleyemediyseniz 20:00’da ekranlar karşısındaki yerinizi alın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanal D Yayın Akışı Bugün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal d yayın akışı bugün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.