Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi

16 Haziran Cumartesi gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı aşk temalı renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farklı yüzlerini anlatan renkli dizi ile güzel bir sabah keyfine hazırlıklı olun. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen renkli yarışma programı ile bayram akşamınızı çok daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile yayın başlayacak. Aşkın masum ve sevimli hallerini anlatan yerli dizi ile bayram sabahınızı çok daha güzel şekilde geçirebileceksiniz. 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı renkli magazin programı ile yayın akışı devam ediyor. Magazin dünyasındaki tüm sıcak gelişmeleri anlatan ve gözler önüne seren yayın ile merak ettiğiniz gelişmelere cevap bulabileceksiniz. Ünlü camiasının tüm çalkantıları ve bomba gelişmeleri ekranlara dahil olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. Alanında uzman farklı konukların katılımı ile renklendiren yayından güncel hayata özgü tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın devam edecek. Komedi dolu sahneleri ile küçük büyük herkesi güldürmeyi başaran diziyi izlemeyi unutmayın!

16:00’da “Asteriks Olimpiyat Oyunlarında” adlı yabancı sinema filminin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Akşam üzerine doğru başlayan film ile bayram günü mükemmel bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni karşınızda yer alacak. Akşam bültenini seyrederken sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu, spor ve politika gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri öğrenme şansı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Eğlenceli kesitleri ile karşınıza çıkan program ile mükemmel bir bayram keyfi yaşayabilirsiniz. 22:15’de “Turist” adlı film yayın akışına başlayacak. Yabancı sinema filmi ile güzel bir akşama başlayabilirsiniz. 00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 01:30’da “Çarkıfelek” adlı güncel yaşam programı yayına geçecek. 03:15’de “Turist” adlı güncel yaşam programı ekranlarda yerini alacak. 04:45’de “Müzik Arası” adlı eğlence programı sizlerle oluyor. 05:15’de ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı