Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe

17 Mayıs Perşembe günü yayın akışı, 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına dahil oluyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, genel kültür, hava durumu ve spor gibi daha pek çok konu alanlarına ait sıcak gelişmeleri görebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşı karşıya olabilirsiniz. Perşembe akşamlarının heyecanı doruklara çıkartan bu renkli dizisinde yine efsanevi kesitler sizleri bekliyor. Akşamınızı bir tık daha hareketlendirmek istiyorsanız bu tarihi diziyi kaçırmadan izleyin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe

Sabah saatlerinde “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlara çıkıyor. Güne erken saatlerde başlıyorsanız gündeme ait tüm çalkantıları bu sabah bülteninden izleyerek öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Hava durumundan sağlığa, yaşamdan felsefeye, magazinden spora kadar tüm konu gelişmelerini bu bültenden inceleyebilirsiniz. Saatler 09:45’e geldiğinde, “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında göze çarpıyor. Sabah saatlerinde ekranlara çıkan dizinin tüm tekrarlarını izleyerek güzel bir TV keyfine şahit olabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı keyifli program yayın akışına başlıyor. Yeni gelinlerin evlerinde gerçekleşen program ikramlık, dekorasyon, nişan ve düğün gibi farklı alanlarda yarışmalarını mümkün kılıyor. Eğlencenin heyecanla birleştiği renkli yayını hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından izleyerek güzel bir gün ortası yaşayabilirsiniz. 15:00’da “Magazin D” adlı eğlencenin kesintisiz şekilde devam ettirildiği renkli magazin programı yayına başlıyor. Ünlü camiasında yaşananları merak ediyorsanız bu magazin dünyasının yeni gelişmelerine göz atmanız yeterli.

Haberin Devamı

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda yer alacak. Polisiyeli kesitler sergileyen dizinin her bölümünde olduğu gibi tekrarlarında da yine aksiyon ve macera dolu anlara tanık olabilirsiniz. 19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Akşam saatlerinde yayına başlayan bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri izleyebileceksiniz.

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü ile mükemmel bir akşama hazırlıklı olun. Yeni bölümde Cevdet, gerçekleri bir bir açıklıyor ve ortalıkta sert rüzgarlar esiyor. 23:30’da “Halam Geldi” adlı sosyal sorumluluk projesi ile desteklenen yerli sinema filmi ekranlar karşısında dikkati çekiyor. 01:45’de “M.Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı program-canlı yayına çıkacak. 04:00’da ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı