Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe

31 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile güzel vakitler geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü iftardan sonra sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe

Sabah ilk olarak “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabileceksiniz. Ekranların sevilen dizisi, mükemmel bir sabah keyfi yapmanıza yardımcı oluyor. Sevilen dizinin hemen ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrarı başlayacak. Heyecan dolu kesitleri ile tüm izleyenleri ekranları başına çeken bu renkli diziyi hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Ekranların sevilen programını seyrederken yeni gelinlerin kayınvalideleri ile olan çekişmeli anlarına tanık olabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı ve keyifli magazin programı yayına geçiyor. Magazin gündemindeki gelişmeleri incelemek istiyorsanız hafta içi her gün bu renkli yayını kaçırmadan seyredin. Ünlü camiasını ilgilendiren tüm gelişmeler ekranlar karşısında olacak. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına çeken dizi, hafta içi her gün yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni ekranlar karşısına geçecek. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve trafik gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkacak. Tarihi dönemleri tıpkı günümüze uyarlayan dizi ile nefes kesen bir akşam yaşayabileceksiniz. 23:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Gece kuşağında eski dizilerin tekrarlarını ve sahur programlarını seyredebileceksiniz. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı başlıyor. Sahur vaktinde dini bilgiler sunan programdan bilmediğiniz pek çok konuyu öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında bulunuyor. 05:15’de ise “Ankara’nın Dikmeni” adındaki dizinin tekrarı ekranlarda olacak.