Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar

27 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Aşkın farklı hallerini gözler önüne seren dizi ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Renkli kesitleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başaran dizi, pazar akşamlarının en büyük eğlencesi oluyor. Yeni bölümü izlerken yine bol kahkahalı ve sürükleyici anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde “Hayatımın Aşkı” adlı dizi yayın akışına geçiyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ile mükemmel bir pazar sabahına kendinizi hazırlayabilirsiniz. Hemen ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı renkli ve keyifli magazin programı karşınıza çıkacak. Pazar sabahınıza heyecan katan programdan ünlülerin yaşamını ilgilendiren pek çok güncel gelişmeyi öğrenebilirsiniz. Ünlülerin aşk hayatlarından klip çekimlerine kadar tüm merak edilen gelişmeleri ekranlar karşısına çıkıyor. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Programı izlerken sohbet havasında ele alınan güncel hayata özgü pek çok gelişmeyi öğrenebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı güncel yaşam programı yayın akışında olacak. Gelinlerin kayınvalideleri olan çekişmeli anlarını bu renkli yayından öğrenebilir ve eğlence dolu anların tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Saatler 18:30’a geldiğinde, “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan politikaya kadar tüm merak edilen sıcak gelişmeleri bu akşam bülteninden detaylı şekilde öğrenme şansı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara geliyor. Renkli kesitleri ile tüm izleyenleri güldüren sevilen dizi, güzel bir pazar akşamı geçirmenizi mümkün kılıyor. Yeni bölümü izlerken yine hem hüzünlü hem de komedi dolu pek çok kesitle karşılaşabileceksiniz. 00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak.

01:30’da “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı karşınıza çıkıyor. Sahur yaparken seyredebileceğiniz programdan dini anlamda merak edilen pek çok soruya cevap bulabileceksiniz. 03:45’de “5N1K” adlı programın tekrar bölümü sizlerle oluyor. 04:30’da “Müzik Arası” adlı program yayına geçecek. Hemen ardından 05:00’da ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.